İnş. güzel olcak. Ama savaşa girenler video resim cekip buraya koyarsa bizde görsek güzel olur.
beyler saçmalamayın ya +8 basıp satmak falan orda kullanılcak sadece onlar levellerde geri düşecek ama leveller savaşlarda aynı olsaydı japko herkezi ezerdi bide giysiler falan her ülkenin futbool takımlarının formaları gördünüzmü
Hersey War 55 Gun Üyelıgım Bıle war Suanda =)) Bazar Bana Pmden Ulasabılırmısın Fazla Takip Edemıyorum Öncelıkle Hala Basvurular Acıkmı? Duydugum Kadarıylada Aresten Sadece alınacakmıs Çünkü Serverlar Arası Savasta Ares 1. Oldugu Icın En ıyı Bızı Onlar Temsıl edeceklermıs Dogrumu Bunlar ?
Hersey War 55 Gun Üyelıgım Bıle war Suanda =)) Bazar Bana Pmden Ulasabılırmısın Fazla Takip Edemıyorum Öncelıkle Hala Basvurular Acıkmı? Duydugum Kadarıylada Aresten Sadece alınacakmıs Çünkü Serverlar Arası Savasta Ares 1. Oldugu Icın En ıyı Bızı Onlar Temsıl edeceklermıs Dogrumu Bunlar ?
Kardeşim Kayıtlar bitti maalesef. 1000 kişi kaydedip bunları ayrı bir yerde savaştırarak içlerinden en iyi 300 kişiyi seçecekler. Sadece Aresden olması çok saçma, öyle şey olmaz. Bütün serverlardan alcaklar. Ama kayıtlar bitti bile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme