Şimdi Ara

KNİGHT OYNUYAN SAYISI ?*?*? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: onurdag89

hocam naptınız 10 milyon kaldırır mı hiç

4 milyon anca var

hepsi tek bir serverde mi oynuyor sanki kaldrırı mı diyorsun
    genel toplam olarak söyleniyor 10 m avrdrı hatta daha fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

quote:

4 milyon anca var

Ya siz saka maka 10m yi ne saniyosunuz????? Bu ulkenın yedıde bırı demek. Koskoca Turkıye Cumhurıyetının yedı de biri kadar insan bu sacma oyunu mu oynuyo? Kulaktan dolma bilgilerle konuşmayın

• Çok fazla sayıda arkadaşlar. Bu rakam sizleri yanıltmasın. Hem nerde çokluk...
  • uskoda en fazla 2 milyon kullanıcı vardır millet bi krallık içöin bile 500 char açıo yani kımse tam olarak bilemez 10 m 20 palawra
  • bence oyun batmış beyler böle oynanmaz fire drake bundan kat kat ii çok saçma bişi olmuş bu eğer sizin dediklerinize göre ortalama 10 milyon oyuncu varsa en az yarısı oyunu bırakır bende bıraktım oyunu çok saçma hale getirmişler kendimi zor kasıom bide hayvanımı kascam o keserken banada exp gelio ama olsun ben troll kesebilirim pet kesemez anca skeleton bırakıyorum oyunu
  • Millet uyuyor daha demin presiz charla e2 ve e3 e tekte girdim.

Oyuna saçma diyen arkadaş sen şuan oyuna saçma demenin nedeni daha yeni yeni başlaman olman.Neyin ne olduğunu tam olarak öğrendikten sonra daha çok seviceksin.Bundan sonra koxpa da ihtiyaç yok ben peti koyarım wormlere sabaha e bir %1 atlarız hem exp savaşları gibi yenilikler olduğu için lvl atlamak kolaylaşıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 13 Eylül 2007; 23:09:03 >
  • bi kere 10 milyon oynayan olsa premium olmadan oyuna girmen sıkar....
  • vardır bi 5-8 milyon...
  • ne 10 milyonu be. Girin her serverda 1m kişi mi var. ne alaka. bence tamamen abartı. en fazla 1-2m oyuncu vardır, düzenli oynayan 1m kişi bile çıkmaz bence. isterseniz bir servera girip sayın bakalım kaç adam çıkıyor.
  • çok çok 2milyon oda levelda okudum wow 10milyon bunuda kendim bilirim oyunu oynuorum cunku
  • 2 m kişi var galiba türkiyeden
  • Hala 1 milyon diyen var 50 bin kişiyi geçmezzz
  • 12m kisi oynuo bnim bildiim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_

10milyon kişi olması lazım

• rahat bı 15m. kısı oynuodur
  • Sadece bu forumun anahtar görevi konusuna 4milyon 800 bin kişi bakmış yarsınında bakmadığını göze laırsak bunların yarısıda 2 kere baktıysa 4 milyon kişi giib bişi bunu bir tek Bu oyunun kurucuları bilir onlarda wardır üye sayısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rexkurt

quote:

Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_

10milyon kişi olması lazım

:d flood koruması nedir yaf

• http://www.download.com/Knight-Online/3000-7541_4-10367095.html

Knight online clientını burdan 8.8m kişi indirmiş

siteden oyunu indir yerinde 1. site
  • quote:

Orjinalden alıntı: W

quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

quote:

4 milyon anca var

Ya siz saka maka 10m yi ne saniyosunuz????? Bu ulkenın yedıde bırı demek. Koskoca Turkıye Cumhurıyetının yedı de biri kadar insan bu sacma oyunu mu oynuyo? Kulaktan dolma bilgilerle konuşmayın

bu saçma oyunla ilgili bu saçma yorum sitesinde !!! bu saçma yorumu yapan biri daha!! demek ki 10 milyona 1 kişi daha eklemek lazım 10.000.001.. yarabbim sen bizi yalan iftiradan koru:)) arkadaşın demeye çalıştığı toplam oyunca sayısı sanırım türkiyede kac kısıde bılgısayar var bunuda denkleme monte etmek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 14 Eylül 2007; 17:03:10 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.