Şimdi Ara

Knight Problem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar Rahatsız Ediyorum Ama. Bir Problemim Var. Knight'in Son Paketini Yukledım Simdi. Oyunu Açtigim Zaman Şu Sorunla Karsilasiyorum. "Illegal Program (MALHACK) . " Seklinde Hata Gelip Oyun Kapanıyor. Yardimci Olursaniz Sevinirim.. ilginize simdiden tsklerimi sunarım.

• oyundakı xtrap programı bazı hıle programlarını onluyor sendede boyle bı program var demekkı bılgısayarndakoxp actool vs
  • anladim. actools var otomatik enterlamak için. bide o programi silip deniyeyim tsk ederim.
  • ana bendede yapıyoben koxpu sıldım halbukı hata var demekkı
  • bendede vardı ac tool ama sildim
  • anlık bi bug heralde simdi gectı oyuna gırdım
  • Bu Oyun Bana Kafayı Yediricek En Sonunda Programi Silip Pc ye Restart Attigim Halde Sorun Devam Ediyor Başka Bir Fikri Düşüncesi Olan Paylaşırsa Sevinirim. saygılar.

Knight HATA MESAJI : Illegal Program (MALHACK) detected. /n/n program will be closed.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtiZzZz -- 19 Haziran 2006; 15:15:32 >
  • ARTİZZZ kardeş bu sorun genellıkle hile programları kullanılınınca verıyor oyunu tekrardan kurmayı dene olmazssa oyunu cd den kurma sitesınden ındır hiç problem yaşanmıyor ınan kı.
  • tamam dostum tsk ederim. senın dediğin gibi denerim bide. ilginiz icin tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.