O zaman benim menajerliğimdse yeni bi sistem kuralım Sen de kasaya bakarsın
quote:
Orjinalden alıntı: beramuslu_kemaljoww
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb
Çok komik acaba daha kaç yüz kişi bu forumda "KO ya girmede kesin çözüm" gibi başlıklar açarak içini saçmalıklarla dolduracak üf işte kaç kere oldu premiumdan başka bişşey işe yaramıyor kesin çözüm premium al kurtul
quote:
Orjinalden alıntı: screamburn
gireceginiz server ne olursa olsun girmenin kolay yolunu çözdüm öncce bi msn açın sonra knighta girin gireceginiz servera tıklayıp msn e gelin ben bu yolla her gün 10-20 kere girip çıkıyom
SENİ MICROSOFT'A ALALIM
MICROSOFT mu lol olm linux felan war onlar paylaşamaz kaparlar hemen
öyle iki kişi kazanmak olmaz sana bi mage veriyim beni şirket müdürü yap
Artık ServerlerBoşaldı Pathos geldikten Sora Heryer boşalcak Zaten
üstüne gitmeyin olay su msn acıldıında tuşta takılı kalmıl gibi oluo olayı bi başkasıda skill icin kullandıgını yazmıstı yani sank enter macrosu gibi bişi yapmış olyosunuz...
hıh yaw gözünü sevem adamlar cahil anlatamıyoz
Adama ayıp ediosunuz öle bişi var msn koxp gibi her oyunda oluo alt tab yap msn e bak girio arrow shower mı ne atın msn e bakın otomatik atıyor yan o sayade msn e bakın 100 kere entere basıo :D sadece msn deil donanimhabere bakincada oluo
olmuyo
BEN HEP GİRİYOM HİÇ BİŞİ DEMİYO İNTERNETE GİTTİMMİ YA DA EVDEDE ÖYLEYDİ HERKES BALLISIN DİYO NİYE DİYOM ADAM YARIM SAATTİR GİREMİYOM SEN Bİ TIKLAYIŞTA GİRİYON DİYO
Abicim bu konular daha önce verildi o zamanla ilgili birşey erken olunca mesela saat sabah 12.00 yada 10.00 olunca zaten giriyorsun onun msnyle ilgisi yok bende deniyorum olmuyor bazen tek deneyizde giriyor bazende 20-30 dene girmiyo balla ilgili bide nekadar erkense okadar girme şansın çok oluyor neyse çok uzattım hadi bys
bırakın bu işleri
quote:
Orjinalden alıntı: What_if
Knight ve msn güzel benzetme
alaka kuramamk senin sorunun ben msn le bos kestiriom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme