Şimdi Ara

knighta tekrar başlamalımıyım ? pvp olmayana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BUGlar var mı ?koxp yaygın mı ve legal yolla exp kasanlar çok mu eskisi gibi slotlar dolumu şuan ? mage olmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraZFKeskin -- 10 Ekim 2016; 11:01:54 >

• Olympia çok iyi durumda yani oyunun oynanabilirliği açısından bahsediyorum. itemleri falan hayvan gibi yapanlar yaptı. user da çok fazla
  • sadece olimpiya mı ? koxp hakkında ne diyorsun bide
  • Olympia değil Destan'ı öneririm ben hocam. Olympiada gb pahalı olduğu için farm slotlarından chaosa her yerde koxper, multici var. Destan çok daha iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Olympia değil Destan'ı öneririm ben hocam. Olympiada gb pahalı olduğu için farm slotlarından chaosa her yerde koxper, multici var. Destan çok daha iyi bence

Destanda da multi chaoscular var. Ntt forumuna bakarsan bir suru konu aciyorlar 40-50 char sokuyor adamlar. Senin aldigin 1 mavinin 50 katini aliyor multi chaoscular

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Yok demedim, olympiada çok fazla dedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Yok demedim, olympiada çok fazla dedim.

Olimpiada otp var hocam. En fazla 8li multici gorursun oda nadir. Destanda otp olmadigin icin multici dolu gb de yuksek islerine geliyor. Tekli koxper var sadece olimpia da. Bu arada olimpia destan karsilastirmasi yapip taraf tutmuyorum. Oyuna 1 lira vermedim vermemde. pazar yapiyorum olimpiada sadece gozlemlerim bunlar.

• Yok ya 3-4 gün heves alıyorsun sonra sıkılıyorsun. 20₺ verip gb almıştım 2 aya yakın oynadım çok fena pazar yaptım. Al sat işine girdim. Elime iki tane +7 md almıştım ilk başta gb ile pazar yaparak çitin set +8 md yaptım. Baktım hala eziğim. İtemleri satıp tl ye çevirdim 60 lira aldım sonuçta tek kârım o oldu. Zevk falan yok. Server pathos idi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BUGlar var mı ?koxp yaygın mı ve exp kasanlar çok mu eskisi gibi slotlar dolumu şuan ?
  • fazla bug yok ama expide eslanttada slot donenler hala var yeni server oldugunda cok yıgılma oluyor maradonda falan slotlar hep dolu oluyor okadar ama diger türlü lüfer de falan anca apos slotunda gorebilirsin bide ape yani kısaca oluyor :D(kendimle çeliştim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.