Şimdi Ara

Knightin sonu geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok daha neler k2 heç bi haltı akıl edemez pusa noaj cash koyup o kadar pasit bugnı düşünmeyen onca kxp bg cartcurtla oyun kaktıran adam ydek alcak hemde her hafta saka yapıosun canıımmm onnar cokertir millette sıfırdan baslar bırakmaz kimse merak etmein...
  • ei
  • Böyle habeler çok çıktı ama hiç ne hacklendigini gördüm ne silindigini nede bittigini Adamlar okadar para kazanıyor ordan ona görede güvenlik önlemi almışlardır bence sanmıyorum hacklensintabi bu benim görüşüm..
  • saçmalama !!!!
  • sacmalık mılyon dolarlar ıgoturen bı sırket kapanmaz
  • Yaa arkadaşlar site ismini hatırlamıyorum ama bir forum da birisi PS yapmış...Database hacked diye... Bu konu burda da açıldı...Sonra Numan olayı Preminium falan diye yanlış yazlışdan PS olduğunu fark etti...

Konunun ilk açıldığı sitede de daha sonra bunun sadece bir Ps çalışması olduğu yapan kişinin sadece action peşinde olduğu yazıldı...

Olay sadece bundan ibaret...

Bunca zamandır Knight oynuyorsunuz ve sürekli duyuyorsunuz sürekli saldırı yapıldığına dair KO ya ama hangisi ciddi bir zarar verdi hiçbiri...Hemde şöyle bir durum var ki Database hack...

Çok zor hemde çooookkkk......
  • Hiç bişi olmaz.k2 oyunu bozmadıktan sora ki bu paralarda vazgecmezler .bu oyun daha 5 ,6 yıl sürer
  • Ziyaaaa gel kızımmmmm
    ziyaaaaa

• arkımın dediği resim bu:D ama resmi editlemişler sanırım alıntı nopark.net/forum

Knightin sonu geliyor
  • buda 2

Knightin sonu geliyor
  • Fake haber ama bir yandanda Çinli'lerin bunu yapabileceği görüşündeyim Çin ko su 2006 yılı içinde aşırı bug kullanımı illegal program kullanımı + gm hacklerden kapandı bunlar burayıda kapattırır of be
  • Kop Kop

F
  • Çinliler bi gün bela olucaklar ip lerine ban da atsanız oyuna her türlü giriyorlar
    her serverdaki stegadon slotları onlara kitlenmiş durumda
    moradonda sürekli cleaver görevi yapıorlar
    her türlü itemleri ve paraları var
    ve kaçınılmaz son Myko ya doncek usko da
  • DATABASE HACK OLAYI TAMAMEN PS HATTA DÜZGÜN PS BİLE YAPAMAMIŞLAR !!!

İŞTE KANITI :
    http://img518.imageshack.us/my.php?image=f92c094623c5449cbe49554tz8.jpg
    adamcağız biraz taşırmış kenarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djmelih

Kop Kop

F

A
  • SACMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper08

arkımın dediği resim bu:D ama resmi editlemişler sanırım alıntı nopark.net/forum

Knightin sonu geliyor

Database bole olmaz ki

Database sql server üzerine kuruludur ve hackledım dıyorsan onun resmını koyarsın. Bunu hangi pikaçu hazırlamışsa hayaller alemınde yaşıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: GirakonDewiL

Knightin sonu geliyor

• abi resme iyice bakın yan tarafta kero nun şifreyi buldum diyo koptum ya

bide resmin mr.barbara mıdır nedir o ps bilgisayarınızda yakınlaştırmayla iyice yakınlaştırın orayı ve pullu pullu o bölgeler belliki paintte falan uğraşmışlar milleti soğutmak için kaç kere koya saldırı yaptı hackerlar daha siteyi çökertemediler ana sayfayı değiştiremediler koskoca milyar dolarlar kazanan k2 sıradan bi hacker bilgisayar mühendisi koymaz emin olun artık bu konuyada bir kocaman NOKTA olur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4eVeRack -- 3 Şubat 2008; 11:27:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

Fake haber ama bir yandanda Çinli'lerin bunu yapabileceği görüşündeyim Çin ko su 2006 yılı içinde aşırı bug kullanımı illegal program kullanımı + gm hacklerden kapandı bunlar burayıda kapattırır of be

Pardon ama wmko tüm hızıyla devam ediyor... Hemde çok geliştirdiler wmko db sini...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.