Şimdi Ara

Knightonline FPS (frame) sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
14.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ali442dark

quote:

Orijinalden alıntı: semiherdogan

quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

quote:

çekirdek kısıtlaması kalktı oda fps yi etkiledi

Bu windowstan değil oyundan kaynaklanan birşeydi ama nasıl olur.

fps sorunu windows alakalı everst 64 gibi programlarla cekirdek kullanım sayısına bakabilirsin eğer ki fps sorunu yaşıyorsan sadece ilk cekirdekte işlem görüyo oyun ilk çekirdek %100 de calısıyo diğer cekirdekler hiç çalışmıyodu ben sorunu win 8 le aştım bide win7 ye uyarlanmıs şekilde programı var onu kurup reset attıgınızda fps sorunu ortadan kalkıyo

kardeşim bu çekirdek kullanım sayısını nasıl arttırabiliriz ?

Alıntıları Göster

win 7 için işlemci güncelleme programı var onla sorunu çözebilirsiniz yok onu bulmakla ugrasamam dersen win8 yap sorun çözülüyo

• Orijinalden alıntı: semiherdogan

win 7 için işlemci güncelleme programı var onla sorunu çözebilirsiniz yok onu bulmakla ugrasamam dersen win8 yap sorun çözülüyo

mesela işlemci diyelimki 8 çekirdekli ben istediğim kadar çekirdek açabiliyormuyum oyun için ? mesela 8 inide açmak istiyom diyelim knight için ya bende aklıma böyle birşey geliyordu yani bende bu sorun coktandır war arkadaşım pentium 4 sistemle kaymak gibi oynuyo bizde alaası var oynayamıyoruz kesin işlemci güç tasarrufu moduna felan geçiyo diye düşünüyordum
  • Orijinalden alıntı: ali442dark

mesela işlemci diyelimki 8 çekirdekli ben istediğim kadar çekirdek açabiliyormuyum oyun için ? mesela 8 inide açmak istiyom diyelim knight için ya bende aklıma böyle birşey geliyordu yani bende bu sorun coktandır war arkadaşım pentium 4 sistemle kaymak gibi oynuyo bizde alaası var oynayamıyoruz kesin işlemci güç tasarrufu moduna felan geçiyo diye düşünüyordum

çekirdek açma yöntemleri var ama knight üstünde çalışmıyo ben cok denedim hiç biri tutmadı en son 1 pro buldum win7 için onla aştım sonrasında yazılımsal olarak hiçç bi şekilde farklı bi durumla karşılaşmadım sistem stabil olarak çalışmaya devam etti.. ev arkadası win8 kurdum hosuma gitti bende kurdum ko yu kurudugmda o proya gerek kalmadıgını gördüm bunuda şans eseri buldum aslında :):)

• Orijinalden alıntı: semiherdogan

Orijinalden alıntı: ali442dark

çekirdek açma yöntemleri var ama knight üstünde çalışmıyo ben cok denedim hiç biri tutmadı en son 1 pro buldum win7 için onla aştım sonrasında yazılımsal olarak hiçç bi şekilde farklı bi durumla karşılaşmadım sistem stabil olarak çalışmaya devam etti.. ev arkadası win8 kurdum hosuma gitti bende kurdum ko yu kurudugmda o proya gerek kalmadıgını gördüm bunuda şans eseri buldum aslında :):)

şimdi kaç çekirdekte çalışıyo kardeşim bide kaç fps alıyorsun ?

• fps olarak ölçmedim ama normalde maradondaki merdivenleri geri geri cok zor cıkıyodum imzamdaki sistemle işlemi yaptıktan sonra hiç sıkıntız sh yi 6 yap cık banamısın demiyo fps olarak ölçmedim hiç
  • Win 7 ctrl+alt+delete(gorev yoneticisi) acıp knigt ın exe sini bulup(işlemlerden) benzesmeyi ayarla diyerek cekirdek ataması yapabilirsiniz(sag tıklayarak).Tabi siz istediğiniz kadar cekirdek atması yapın yılların oyunu oldugu için tahminimce 2 cekirdekten fazlasını kullanabilecegini sanmıyorum belki iş yuku diger cekirlere dagılarak az da olsa fps saglayabilir.
  • Sezu90 kullanıcısına yanıt
    semih erdoğan hocam lütfen ulaşmaya çalış bana durumun aciliyeti yüzünden kafayı yemek üzereyim 0537 827 07 21
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.