Şimdi Ara

KnightOnline Olympia Server Yardımlaşma ve Bilgi Alış - Verişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, artık bundan sonra Olmypia server'ında oynayan arkadaşlar. Bu başlık altından birbirlerine yardımcı olmaları ve bilgilendirme açısından direct olarak ulaşabilmelerini kolaylaştıran alanımızda. Oyun içerisinde her türlü item eksikliği, kişi ve clan gruplarından ve üyelerinden rahatsız olma, şikayetler, rahatsız edilmeler, hacklemeye teşebbüs edenler, kandırmaya yönelik hareket ve sözler, party sırasında ks yapan clan ve üyeleri vs vs.. Şeklinde konumuz daha da genişleyebilir. Bu server için oyunu bırakmış olanlar ya da henüz oyuna yeni başlıyor olanlar. Talep ve eksikliklerini buradan paylaşmalarını beliyorum.

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkSoldier -- 17 Mayıs 2006; 6:11:14 >

• olimpyada artık oynanmaz bro gm flan yok varsada haftada bi bakior
    az biraz diğer serverleri gezinde gönlünüzün ufku genişlesin :D
    şahsen ben bırakdım orayı eğer düzelirse geri dönerim
    okadar düpeci okadar kospcu olan bir serverda bukadar az gm
    ve ilgisizlik dayanılmaz oraya
  • Hım.. Şikayet ediyosun orayı ama yine de bir açık kapı bırkıyosun. :) "Eğer düzelirse geri dönerim" diye.. Eheh.
  • walla olimpyada şu şartlar altında düpeden wipeden
    bilmemneden sonra başlayıp namusu şerefi ile oyun oynayana
    şaşarım çünki imkansız orasıda chyper 2 olcak bak demedi deme
    biran önce gm tayin etmeleri lazım oraya başka serverlara girde bak
    her dakka birini banliorlar kule bugdan kospdan np transdan
    olympiada cacıq yok haftada bi giren gm en fazla 3 kişiyi lıyıp gidio
  • O konuda haklısın bişey demiyorum sana. Ama madem ki DUPE var, neden şuan da kimsenin elinde item yok, para yok. Millette tp olucak para yok. Başka bir tabirle yastık altı dediğimiz para saklayan kimse yok. Olsa şuan piyasa ucuzken ihtiyacı olduğu itemleri rahatlıkla alabilir. Demek ki bir durgunluk var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnoktaQ

olimpyada artık oynanmaz bro gm flan yok varsada haftada bi bakior

+10

Olympiayi birakacak en son kisilerden biri belki bendeim en azindan ben oyle goruyordum.

Grade 1 Clan dagittim GuarDiaN ve altinda 2 alt Clanimla birlikte Olympianin ilk zamanlarinin en iyilerindendik ama malesef.

arkadasima sonuna kadar katiliyorum GM lerle anlasamadik. dupecilerle basa cikamadik. kospculara yetisemedik. hirsizlara mal kaptirdik. Clanimiza lvl 30 40 dan beri beraber kastigimiz adamlar bizi asatti. vs vs

Gelecegin Cyper'i = Olympia

Gelmisin gecmisin en iyisi = Ares ( arese geri dondum ve aresteyim tekrar mutluyum)

• wallah bak arkadaşda bulmuş mutlu yolu bende xigenonuma döndüm babalar gibi
    fiyatların ucuzlamasını bırak inanmazsın olmpyadaki +8 itemler daha xigenonda yok
    cünki düpeler herzaman siliniyor charlar tek tek incelenior kosp cular
    1 . günü atlatsalar 2. gün mutlak ban yior ama olmpiada
    bir cz kospu cıkdı aman aman 3 lü oku acan ezik cz ye geliordu
    1 ay onlar yüzünden klavye mouse parcaladım yahu bir herif
    ob ön den inn hostese ok atarmı yuh lanmadı bunlar hala piyasada geziolar
    sonra dedim ne sinir stres yapcam yaa bakarım keyfime gec sen xigenona ohh
    stres sinir yok item olmasada rağzıyım huzurlu bi server
  • Evet şöyle bir baştan okuyunca bana da çok matıklı ve doğru geldi. Kesinlikle katılıyorum size. Ama n'aparsınız ki, ilk oyuna başladığım server Olympia ve üstüne üstlükte çok kısa bir zmn önce de hacklendim adeta bunun sonum olucağını düşündüm. Yine de bir kaç kişide olsa iyi insanlar tanıyorum en azından onlar olduğu için devam etmeyi düşünüyorum ancak sizde bilirsiniz ki, dupe, kosp ve arkadaş kazığı nedenleri çok kötü bir hal aldı. Neredeyse PM lere bakamaz hale geldik. Ortam kötüleşti.. İtemde yok lvl 58 napicam bilmiyorum. Server değiştirsem, yeni bir ortam kimseyi tanımıyorum, yeni bir macera :S n'olucak bilemiyorum açıkçası..
  • kardeş senin şartlarda oyunu oynıcama bırakırdım daha ii :D
    yeni bir serverin acılmasını beklemelisin bence yada hiç oynama oyunu
    charını 60 yap sat emeğinin karşılını al cekil kenara istersen
    o parayla başka sevrda char flan alırsın ama orda bu shardlarda oynamak
    harbiden akla yatmio
  • SenS bıraktınmı tamamen olyi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HormonalDengesiz

SenS bıraktınmı tamamen olyi ?

evet tamamen biraktim Charida satiliga cikardim saglam adam bulamadim alici cok ama vermedim :D

sonra Areste item karsiliginda Chari vereyim dedim bu seferde areste saglam itemli imse bulamadim Char o sekilde duruyor ama oynamiorum.
  • ne dielim hayırlsı olsn :S yardımcı olurum warior almk isteyen ark. wardı sanrm
  • benim item eksiim var 1 tane +7 sword braker nick P4 olympia verebilcek olanlar pm atsın lütfen
  • bu topici şimdimi açıyon bn sinirden oyunu 2 gun önce silip lwl 43 çarımı verdim bile çünkü 1 haftada 42 den 43 e anca atlayabildimne clana alan oldu ne bişey 300k param vardı clana alcaz dediler erdim oda gitti kaldı bende 100k bende sildim gitti

edit:sana kızmıyom ha topice içimi döktüm sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 17 Mayıs 2006; 8:59:29 >

• quote:

sen cypherda oynasn oyunu tamamen bırakırdın heralde
  • quote:

sana çok katılıyorum bende olympia da oynuyorum koxp da kasıldım lvl 47 den 61 e kadar.. ( buna laf atan olmasın herkes koxp kullanıyo benimde hakkım ) ama hiç dupe yapmadım bi ara +7 shell yapmıştım warrior ve sağlam bi warrior olmuştum tabi elimdeki +8 bardish di :D bu sefer soyuldum bu olympia da dupe ci olmayan çok az kişi yaşayabilir çünkü herkes dupe en sağlam bilinen yada en ünlü meşhur olan charların çogunun dupe yapmaya çalıştıgını gördüm herneyse hakkatden ya xgenon yada diez

• OLYMPİA DA HER NE KADAR EDİT VE DÜPECİ VARSA DA GÜZEL SERVER TEK RAKİBİM EDİTLER HER NE KADAR SHELL GİYMESEK DE COMBOMUZ YETER
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

OLYMPİA DA HER NE KADAR EDİT VE DÜPECİ VARSA DA GÜZEL SERVER TEK RAKİBİM EDİTLER HER NE KADAR SHELL GİYMESEK DE COMBOMUZ YETER

Allahın iznii ile shell de giyersin ( burdaki kasıt 70 oldugun zaman shell giyyoyon ve dex 255 oluyo ya o D: )
  • vallaha bana acil yardmi lazim lvl 58 % 95 im assasin elimde +2 miargeler var bi kirilsalar rpr parasi yok ortada kalcam lütfen biraz yardim edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

OLYMPİA DA HER NE KADAR EDİT VE DÜPECİ VARSA DA GÜZEL SERVER TEK RAKİBİM EDİTLER HER NE KADAR SHELL GİYMESEK DE COMBOMUZ YETER

Allahın iznii ile shell de giyersin ( burdaki kasıt 70 oldugun zaman shell giyyoyon ve dex 255 oluyo ya o D: )

heheh eyw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.