Pm den yada trade den hack diye bir olay yoktur, olay nasıl gelişti onu anlat istersen ama pm , trade gibi yollardan hack falan yok milletin ağzında sadece
quote:
Orjinalden alıntı: Negative
Pm den yada trade den hack diye bir olay yoktur, olay nasıl gelişti onu anlat istersen ama pm , trade gibi yollardan hack falan yok milletin ağzında sadece
bana da ööle gelio ama bi yolu var çok gizli ama lütfen başkalarına aktarmayın... K.Empire ı bırak oynama bak hiç bişi olmuo
quote:
Orjinalden alıntı: Negative
bi gün dier accauntuma itemleri vermek için cafeye gittim evde kardeşim wardı.bi baktm bikaç kiş itoplanmş bişe yapıor adamlar 3makine kullanıolar bunu yaparken böle bi olay war tradenizi blocklayın ama pm den hack olayını bende anlamş deilim. oyuna başka bi hack koruması eklemeleri lazm bu gidişle kayıp daha çok olr
abi heriflerın gozunu para burumus her gecen gun bu sektor (kara para ) dahada buyucek bundan emınım ve en kotusude bunca ınsanın emeklerı bosa gıtcem
Arkadaşlar siz neden bahsediyorsunuz bakın bir olay anlatayım inanın gerçek bir olay
4 arkadaş parti yaparken bir tanesi pm atıyor tek tek partide olan herkese ve söylediği tek şey BEN SİZİN BABANIZIM? Sonra
Sonramı adam bir bakıyor diğer arkadaşı kaybolmuş biraz sonra diğeride kayboluyor
enson ikikişi kalıyolar ve diğerine diyorki sen fakirsin alşu parayı ve itemleri lazım olur
inanın arkadaşlar bu olaylar gerçek GM lerin bile şu anda ulaşmaya çalıştığı ama ulaşamadığı bir program var bunu onlarda inkar etmiyor ama ellerindende birşey gelmiyor SON KEZ SÖYLÜYORUM PMden hack liyorlar
Ben sizleri uyarmak istedim Sonra yapmayın
neyse ınanması guc ama genede saol
ARTIK OYUNUN SUYU ÇIKTI BABANI BİLE PARTYE ALMIYCAN AMAN HAAA!!!!
BENİM ARKADAŞIM HER TRADEDEN SONRA ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRİYO EN İİSİ TARİHİNİ BİLENLER OYLE YAPSIN ... TARİHİNİ BİLMEYENLER MERCAHNT KURDURUP ALSINLAR!!
NOT:duyduğuma göre 30 sn den fazla trade olunca hacker lar şifreni ele geçiriyorlarmış!!!SONRA BAŞINIZI TAŞLARA ÇOK WURURSUNUZ
saol agada ben duymuştum bunu biri item göster diince hemen merchant kuruorm artık kimseye güvenemez oldukk
ULAN HEP GEVUR İŞİ BUNLAR KEŞKE TÜRK SERWERİ AÇILSADA KURTULSAK
ben hep trade blockluorum ama bazen açıorum açtımmıda 10 sn sora kapatıyorum
abi gavur işi deme çünkü baya bide türk işi kaç tane türk gelip bana inventory kopyalayayımmı die sordu biliomusun ayrıca bi tanesini de bi itemimi hackledi ama allahtan dandik bi şeydi adam ilk önce PM den istedi itemı sorabi baktım gitmiş
Arkadaşlar Bana inanıp inanmamak size kalmış ben bana düşen görevi yapmak istedim sadece bu forumdan atın gibi bir düşüncemde yok ve o kişinin forumdamı onuda bilmiyorum?ilgilenmiyorumda?
gecenden biri 2m + 2abbyse e +7 iron bow teklif etti tırstım ve ordan uzaklaştım
banada biri flamberge karşılık +7/70 tabi +8/80 raptor teklif etti
sora anladımki adam beni hacklemiş
şifreyi nasıl değiştir,yoruz tam olarak birisi anlatabilirmi acaba. doğum günü olara yazdığım tarihin lazım olacağı aklıma gelmemişti :)
arkadaşlar o kadar yasmısınız ama ben bir yerde bunun trade hack programını buldum ama programda trojan bulunmuştur diye yasınca kullanamadım acaba içinizde bunu trojan olmayanını bilen varmı?İndirebileceğimiz bir adres
oha be kardeşim sen nasıl bi adamsın 18 eylüldeki forum sayfasını bul sonra bunu al formun en üst bölümüne taşı bide yüzsüzlük et bana trade hack adresi verin de sen bi emek jırsızısın ve bana göre normal hırsızdan hiç bir farkın da yok allam ne günlere kaldık yarabbim yaa