Şimdi Ara

KnightOnLine oynayanlar DİKKAT ETSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pm den yada trade den hack diye bir olay yoktur, olay nasıl gelişti onu anlat istersen ama pm , trade gibi yollardan hack falan yok milletin ağzında sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Pm den yada trade den hack diye bir olay yoktur, olay nasıl gelişti onu anlat istersen ama pm , trade gibi yollardan hack falan yok milletin ağzında sadece

bana da ööle gelio ama bi yolu var çok gizli ama lütfen başkalarına aktarmayın...
    K.Empire ı bırak oynama bak hiç bişi olmuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Pm den yada trade den hack diye bir olay yoktur, olay nasıl gelişti onu anlat istersen ama pm , trade gibi yollardan hack falan yok milletin ağzında sadece

bi gün dier accauntuma itemleri vermek için cafeye gittim evde kardeşim wardı.bi baktm bikaç kiş itoplanmş bişe yapıor adamlar 3makine kullanıolar bunu yaparken böle bi olay war tradenizi blocklayın ama pm den hack olayını bende anlamş deilim.
    oyuna başka bi hack koruması eklemeleri lazm bu gidişle kayıp daha çok olr
  • abi heriflerın gozunu para burumus her gecen gun bu sektor (kara para ) dahada buyucek bundan emınım ve en kotusude bunca ınsanın emeklerı bosa gıtcem
  • Arkadaşlar siz neden bahsediyorsunuz bakın bir olay anlatayım inanın gerçek bir olay

4 arkadaş parti yaparken bir tanesi pm atıyor tek tek partide olan herkese ve söylediği tek şey BEN SİZİN BABANIZIM? Sonra

Sonramı adam bir bakıyor diğer arkadaşı kaybolmuş biraz sonra diğeride kayboluyor

enson ikikişi kalıyolar ve diğerine diyorki sen fakirsin alşu parayı ve itemleri lazım olur

inanın arkadaşlar bu olaylar gerçek GM lerin bile şu anda ulaşmaya çalıştığı ama ulaşamadığı bir program var
    bunu onlarda inkar etmiyor ama ellerindende birşey gelmiyor SON KEZ SÖYLÜYORUM PMden hack liyorlar

Ben sizleri uyarmak istedim Sonra yapmayın

• neyse ınanması guc ama genede saol
  • ARTIK OYUNUN SUYU ÇIKTI BABANI BİLE PARTYE ALMIYCAN AMAN HAAA!!!!

• BENİM ARKADAŞIM HER TRADEDEN SONRA ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRİYO
    EN İİSİ TARİHİNİ BİLENLER OYLE YAPSIN ...
    TARİHİNİ BİLMEYENLER MERCAHNT KURDURUP ALSINLAR!!

NOT:duyduğuma göre 30 sn den fazla trade olunca hacker lar şifreni ele geçiriyorlarmış!!!SONRA BAŞINIZI TAŞLARA ÇOK WURURSUNUZ

• saol agada ben duymuştum bunu biri item göster diince hemen merchant kuruorm artık kimseye güvenemez oldukk
  • ULAN HEP GEVUR İŞİ BUNLAR KEŞKE TÜRK SERWERİ AÇILSADA KURTULSAK

• ben hep trade blockluorum ama bazen açıorum açtımmıda 10 sn sora kapatıyorum
  • abi gavur işi deme çünkü baya bide türk işi kaç tane türk gelip bana inventory kopyalayayımmı die sordu biliomusun ayrıca bi tanesini de bi itemimi hackledi ama allahtan dandik bi şeydi adam ilk önce PM den istedi itemı sorabi baktım gitmiş
  • Arkadaşlar Bana inanıp inanmamak size kalmış ben bana düşen görevi yapmak istedim sadece bu forumdan atın gibi bir düşüncemde yok ve o kişinin forumdamı onuda bilmiyorum?ilgilenmiyorumda?

Benim amacım SADECE AMA SADECE İKAZ,UYARI
  • Ya pmden hack olayına inanmıyorum pek.Ama tradeden hack var.Hem milyon türde hack var.Kimi şifreni alıyo,kimi inventoryi boşaltıyo,kimide karşıdaki trade buttonu basmadan itemi alıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Ya pmden hack olayına inanmıyorum pek.Ama tradeden hack var.Hem milyon türde hack var.Kimi şifreni alıyo,kimi inventoryi boşaltıyo,kimide karşıdaki trade buttonu basmadan itemi alıyo

gecenden biri 2m + 2abbyse e +7 iron bow teklif etti tırstım ve ordan uzaklaştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Ya pmden hack olayına inanmıyorum pek.Ama tradeden hack var.Hem milyon türde hack var.Kimi şifreni alıyo,kimi inventoryi boşaltıyo,kimide karşıdaki trade buttonu basmadan itemi alıyo

gecenden biri 2m + 2abbyse e +7 iron bow teklif etti tırstım ve ordan uzaklaştım

banada biri flamberge karşılık +7/70 tabi +8/80 raptor teklif etti

sora anladımki adam beni hacklemiş

• şifreyi nasıl değiştir,yoruz tam olarak birisi anlatabilirmi acaba.
    doğum günü olara yazdığım tarihin lazım olacağı aklıma gelmemişti :)
  • arkadaşlar o kadar yasmısınız ama ben bir yerde bunun trade hack programını buldum ama programda trojan bulunmuştur diye yasınca kullanamadım acaba içinizde bunu trojan olmayanını bilen varmı?İndirebileceğimiz bir adres
  • oha be kardeşim sen nasıl bi adamsın 18 eylüldeki forum sayfasını bul sonra bunu al formun en üst bölümüne taşı bide yüzsüzlük et bana trade hack adresi verin de sen bi emek jırsızısın ve bana göre normal hırsızdan hiç bir farkın da yok allam ne günlere kaldık yarabbim yaa

sona da derlerki küfürün adı günah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.