Şimdi Ara

KNİGHTS AND MERCHANT I BİLEN VARMI ESKİLERDEN (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • millet dh ya rica etsek bu tür oyunları arşiv yaparmı acaba ben elimden geldik kadar yardım ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yurt

37 .7 mb olan

müziklerin filan olmadığı demoların bulunmadığı sadece oyunun bulunduğu sıkıştırılmış sürümdür. Aslında full kırılmış halidir Oyunun tüm bölümleri bulunur ama diğer kısımlar yoktur.

full halini emuleden indirebilirsiniz. gerçek boyut 303.52 mb tır

37 mb lık bölümü indirip kurduğunuzda ne demek istediğimi anlarsınız.

Pardon sanırım anlayamazsınız

1-müzikler var
    2-oyun daha bitmedi bütün bölümler de var
    3-dikkatli konuş biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChivaS -- 17 Ekim 2005, 23:23:15 >
  • en sevdiğim oyundur hala oynarım oyunu şöyle bi multi yapsak süper olur valla
  • Multi yapmak isteyen arkadaşlar msn'den bekliyorum. Boş olursam, sizin de uygun olduğunuz bir zamanda oynarız. efshane (@) gmail.com
    Not:Yenilince dalga geçmek yok...
  • kavga edip ortalıgı germeyin yaw...30mg lık surumde ara demolar ve müziklerde kısıntı var..bolumlerde kısıntı varmı bilmiom ama durum böyle...yinede ellerinize saglık..................peasant rebellion ingilizce bulanlarsa haber versin oki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmannn -- 18 Ekim 2005, 19:25:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitmannn

kavga edip ortalıgı germeyin yaw...30mg lık surumde ara demolar ve müziklerde kısıntı var..bolumlerde kısıntı varmı bilmiom ama durum böyle...yinede ellerinize saglık..................peasant rebellion ingilizce bulanlarsa haber versin oki..

30mb surumde oyunun seslerinde bi sorun yok ama o guzelim muzikler yok arkadas ben muzik olmayinca konsantre olamiyorm. bir arkadas muzik dosyalarini gonderebilir mi yada baska bi yol oneren var mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: senior

quote:

Orjinalden alıntı: hitmannn

kavga edip ortalıgı germeyin yaw...30mg lık surumde ara demolar ve müziklerde kısıntı var..bolumlerde kısıntı varmı bilmiom ama durum böyle...yinede ellerinize saglık..................peasant rebellion ingilizce bulanlarsa haber versin oki..

30mb surumde oyunun seslerinde bi sorun yok ama o guzelim muzikler yok arkadas ben muzik olmayinca konsantre olamiyorm. bir arkadas muzik dosyalarini gonderebilir mi yada baska bi yol oneren var mi?

bi bakayım bende cdsi var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.