Şimdi Ara

Knighttaki son gelişmeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu konuyu kosptan,lagtan ve diger tüm hilelerden nefrettiğim için açtım. Gerçekten bu aralar knightta büyük değişimler söz konusu... Gerçekten oyun yapımcıları gerçekten iyi çalışıyorlar. Bence bu kospun nasıl önüne geçeceklerinide bulacaklar. Herşeyin başlangıcı gibi sonuda vardır. Ama benim anlamadıgım bu oyuncular cz de kosp kullandıktan sonra nplerinin silinecegini ve accountlarına ban yiyeceklerini bile bile neden inat edip kosp kullandıkları? Gerçekten mantıksızca bir şey yapıyorlar. Sonuçta bu bir oyun... Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

• ewt gm ler uraşıor ama bukadar para göz insanlar bu oyunu düzeltemez bence we bu oyunun düzelmesini engelleyeceq şekide oynayan türkler olduu sürece bu oyundan adam olmaz ki gm ler bencede elinden geleni yapıor ama türkler oyunun düzelmesine izin wermior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !champion! -- 24 Aralık 2005 9:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !champion!

ewt gm ler uraşıor ama bukadar para göz insanlar bu oyunu düzeltemez bence we bu oyunun düzelmesini engelleyeceq şekide oynayan türkler olduu sürece bu oyundan adam olmaz ki gm ler bencede elinden geleni yapıor ama türkler oyunun düzelmesine izin wermior
    Sanırım... Knight empire geldiginden beri oyunda çok eksikler var. Bunları düzeltip serveri açsalardı belki bu problemle karşılaşmazdık. Ama yapacak bir şey yok. Kullanıcılar knightempire'ın bir an önce gelmesi için çok e-mail attıyolar. Gm ler kontrol etmeden oyunu devreye soktular. Bence böyle olmaz . Herzaman ne için olursa olsun kontrol şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorcer

Sanırım... Knight empire geldiginden beri oyunda çok eksikler var. Bunları düzeltip serveri açsalardı belki bu problemle karşılaşmazdık. Ama yapacak bir şey yok. Kullanıcılar knightempire'ın bir an önce gelmesi için çok e-mail attıyolar. Gm ler kontrol etmeden oyunu devreye soktular. Bence böyle olmaz . Herzaman ne için olursa olsun kontrol şart.

Alıntıları Göster
    ama server ne kadar geçikirse okadar zarara girceklerini düşün adamlar paragöz olduk ları için acele server açmaya çalıştılar yaptılarda ve kosp u yapanlarında eskien k2network a balı gm ler olduuna dair bi rivayet war yani oyunun kod larını bilior bu insanlar kosp bitmez gibi gelior bana düpe nin bitmediği gibi knight empire diosun ko da çoq mu farklıydı?? ordada kohack vardı macro vardı 2 ayrı programla herkez işini halediordu şimdi kosp oldu bi fark yoq yani yine para peşinde koşan gm ler yine para için bişeler yapan insanşar parayla ilgili sadece serverın paralı olmasından yanayım okadar

• quote:

Alıntıları Göster
    KOSP'un, K2'nin ürünü olduğunu düşünüyorum, birkaç saat arayla yeni versiyonun çıkması ve Lisanslı KOSP kullananların çok zor banlanması, böyle düşünmeme sebep.KOxp ise kırılmış hali olduğu için K2 nin tamamen başa çıkamadığı bir durum.KOSP'u denemiştim ve oyuna girerken benim ID numaramı girmemi istiyor başka bir ID girdiğimde oyuna giriş yapamadım.Eğer düşünün bu K2 nin ürünü ise veritabanına bağlanıp sizin KOSP kullandığınızı kaydınıza işleyebilir, GM ler kendi yönetim panelinden bunu çok rahat görür, kimin kosp kullandığını izlemeden anlyabilir.Fakat KOxp da bu durum yok tabi, bu yüzden KOxp çular banlanıyor genelde
    En fazla yapacaklarının göz boyamak olacağını düşünüyorum, belki KOSP a ara verir, bitti fln diye zannetmemizi sağlayabilirler, ama para kazandığı birşeyi gözünden çıkarıcağını sanmıyorum.

• quote:

ama server ne kadar geçikirse okadar zarara girceklerini düşün adamlar paragöz olduk ları için acele server açmaya çalıştılar yaptılarda ve kosp u yapanlarında eskien k2network a balı gm ler olduuna dair bi rivayet war yani oyunun kod larını bilior bu insanlar kosp bitmez gibi gelior bana düpe nin bitmediği gibi knight empire diosun ko da çoq mu farklıydı?? ordada kohack vardı macro vardı 2 ayrı programla herkez işini halediordu şimdi kosp oldu bi fark yoq yani yine para peşinde koşan gm ler yine para için bişeler yapan insanşar parayla ilgili sadece serverın paralı olmasından yanayım okadar

Alıntıları Göster
    Arkadaşım Gm ler paragöz olsalardı eger serveri premium kullanıcıları için çevirirlerdi ve birazdaha ucuzlatıp katılımı arttırabilirlerdi. Bu oyunu oynayan %80 türk. Keşke server paralı olsa böylece başı boş çoluk çocuk oyuna girmez ve oyun daha bi seviyeli olurdu.

• quote:

Arkadaşım Gm ler paragöz olsalardı eger serveri premium kullanıcıları için çevirirlerdi ve birazdaha ucuzlatıp katılımı arttırabilirlerdi. Bu oyunu oynayan %80 türk. Keşke server paralı olsa böylece başı boş çoluk çocuk oyuna girmez ve oyun daha bi seviyeli olurdu.

Alıntıları Göster
    BEYLER HERKES BIRAKSIN KNIGHT YI CIVKI CIKTI ARTIKIN BEN CE HEPIMIZ MU YA GECEK VEYA YENI BI ONLINE OYUN BULUP FORUMCA ONA GECEK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

BEYLER HERKES BIRAKSIN KNIGHT YI CIVKI CIKTI ARTIKIN BEN CE HEPIMIZ MU YA GECEK VEYA YENI BI ONLINE OYUN BULUP FORUMCA ONA GECEK

Alıntıları Göster
    koyu nolursa oolsun bıraqmam we ewt benecede paralı olsun ama zaten ucuzlatdılar bronze prem 5$ oldu bilmem farkındamısın ew kosp bence k2network a balı deil ama bunu hiç birimiz bilemeyiz ki belkide bazı gm ler oprtak olmuştur kosp a hiç birimiz bilemeyiz bunu

• Ama söyle bir şey var Knight Empire 'i oynasan olmuyo, oynamasan olmuyor. Hem zevkli hem sinir eden bir oyun Cz ye yada savaşa girilmiyor. Dogru dürüst lwl Kasılmıyor. Bu kospun önüne geçerlerse en iyi oyun knight empire...
  • quote:

Ama söyle bir şey var Knight Empire 'i oynasan olmuyo, oynamasan olmuyor. Hem zevkli hem sinir eden bir oyun Cz ye yada savaşa girilmiyor. Dogru dürüst lwl Kasılmıyor. Bu kospun önüne geçerlerse en iyi oyun knight empire...
    peki sen lwl 65 66 felan olduunu hayal et bunu herkez düşünsün characteri açtıında 64 den 65 e geçmek için 175 m xp istediini görceqsin bunu kosp suz nası kascaını söle bana we monsterlerden %50 daha az xp alarak bunu açıklarmısın??
  • quote:

peki sen lwl 65 66 felan olduunu hayal et bunu herkez düşünsün characteri açtıında 64 den 65 e geçmek için 175 m xp istediini görceqsin bunu kosp suz nası kascaını söle bana we monsterlerden %50 daha az xp alarak bunu açıklarmısın??

Alıntıları Göster
    usta o zaman kospu kullanacakları bir yer tahsis etsinler bence. Neden diğer kullanıcıları rahatsız ediyolar ki... Söyle bana o zaman 65-66 charın banladıktan sonra yeni bir karakter açmak istersen nasıl kasacaksın?
  • quote:

usta o zaman kospu kullanacakları bir yer tahsis etsinler bence. Neden diğer kullanıcıları rahatsız ediyolar ki... Söyle bana o zaman 65-66 charın banladıktan sonra yeni bir karakter açmak istersen nasıl kasacaksın?

Alıntıları Göster
    ya ben burda bi lwl dan sonra kullanamanın serbest olması gerektiini sölüorum lwl atlamak bi andan sonra çoq zorlaşıo we ewt dier kullanıcıarı rahatsız edenler banlanması daha amntıklı zate öle de yapıoalar onun için bazı insanlar ban yiyor bazıları na bişe demiolar
  • quote:

ya ben burda bi lwl dan sonra kullanamanın serbest olması gerektiini sölüorum lwl atlamak bi andan sonra çoq zorlaşıo we ewt dier kullanıcıarı rahatsız edenler banlanması daha amntıklı zate öle de yapıoalar onun için bazı insanlar ban yiyor bazıları na bişe demiolar

Alıntıları Göster
    tamam işte bende ondan söz ediyorum. Pekala Gm e sesimizi duyuralım arkadaşlar bu saçmalıgın önüne geçilmesi lazım değil mi?
  • quote:

tamam işte bende ondan söz ediyorum. Pekala Gm e sesimizi duyuralım arkadaşlar bu saçmalıgın önüne geçilmesi lazım değil mi?

Alıntıları Göster
    bencede öle ama bu seferde lwl ı düşük olan arkadaşlarımıza ayıp olmıcaqmı biz kullancaz onlar kullanmıcaq :D en iyisi herkeze serbest olsun ya cz de kullanılmasın ki kosp cz de çalışmıor zaten koxp çalışıor koxp kaldırılsın kosp a dvm :D
  • quote:

bencede öle ama bu seferde lwl ı düşük olan arkadaşlarımıza ayıp olmıcaqmı biz kullancaz onlar kullanmıcaq :D en iyisi herkeze serbest olsun ya cz de kullanılmasın ki kosp cz de çalışmıor zaten koxp çalışıor koxp kaldırılsın kosp a dvm :D

Alıntıları Göster
    Arkadaşım sen benm anlatmak istedigimi anlamadın. Ben geneli için bir yer demiştim.
  • quote:

Arkadaşım sen benm anlatmak istedigimi anlamadın. Ben geneli için bir yer demiştim.

Alıntıları Göster
    eğer herşey istediimiz gibi olursa ...

http://rapidshare.de/files/9736904/kuva.JPG.html

böle olur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !champion! -- 24 Aralık 2005 11:14:09 >

• quote:

Alıntıları Göster
    GM lerin sesimizi duyması şart. GM PLS NO KOSPER AND NO HACK

• quote:

GM lerin sesimizi duyması şart. GM PLS NO KOSPER AND NO HACK

Alıntıları Göster
    gm ler bizi takmazzz gm ler işini yapmıooooor yalansa söleyin arkadaşlar !!!
  • quote:

Alıntıları Göster
    O zaman GM sesimizi duyması lazım.......======GM pls NO KOSPing======

• quote:

O zaman GM sesimizi duyması lazım.......======GM pls NO KOSPing======

Alıntıları Göster
    bi de bazıları knight'a kınayt demiyolarmı deli oluyorum bea. bizim burada öle diolar. Ya sizin orada nasıl?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.