Şimdi Ara

knnigtte en zengin nasıl olunur?içeri==> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gercek dünyada paran var sa ounda da zenginsin baska türlü olmuo
  • güzel açıklamış
  • bole ufak ufak git 5 dakkada 40 mil cepte yanlız aldığım adamda en aşşa 5 saat bekledi
    ben aldım daha pahalı koydum hemen cektiler birazda şans lazım bide yapıcaksan tek charın pazarını yap roq herzamana en populer char %45 sonra warrior %30 Sırasıyla Priest%15 en düşük Mage itemleri %10 satılır

Benden tavsiye magelere fazla güvenme :D

Not resim cok büyüktü makasladım onemli bişey yazmıyodu zaten

knnigtte en zengin nasıl olunur?içeri==>
  • sermaye yapmak icin iyi bi yol olabilir dusuk lvlde ama bu yolla zengin olman imkansız bus cok kisi zengin oldu ama onlarınkinin maliyeti 0 coin senin 2.4m
  • Arkadaşlar bende bilmiyordum 200 den fazla BUSS alınmayacağını ve letterden satış charıma 175 tane ve sonra 200 tane yolladım. Diğer chara girip üzerime aldım letterden yolladıklarımı oldu 375 tane fakat para dahil olmak üzere busslar BUG oldu ne satabiliyom ne letter yapabiliyorum. Parada kitlendi onu anlamadım bak işte.

Ne yapmalıyım :(( yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof_erhans -- 19 Ağustos 2007; 7:59:57 >
  • 2 ay önceki konuyu niye hortlattın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBestClanAndChaR

2 ay önceki konuyu niye hortlattın

dikkat edersen adam iyii bir şy için hortlatmış
    yeni patchi bekle veyada ticket at
  • arama yaptım karşıma bu konu çıktı yeterli bilgi alamadığım için cevap istedim. Hortlatmak değil amacım böyle boş işlere kafa yormam zaten. Bilgini paylaşmayacak millete laf sokuşturacaksan bu forumda ne işin var ?

Gerçekten ne olacağını bilmiyorum paramda kilitli. Bussları sildiler diyelim parada mı silinecek?

Ayrıca ticket attım yapacak bişey yok kural böyle üzgünüz vs... cvp geldi.

Konuyu dikkate alıp doğru dürüst cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Konu herkes için yararlı olabilecek potansiyele sahip ayrıca bunu bilmeyen bir sürü oyuncu vardır diye tahmin ediyorum. Kimse benim düştüğüm hataya düşmesin bir daha diyede iyi olur kanısındayım.
  • para kazanmanın yolu nedir bilirmisin?

hergün bf ve ft leri kacırmamaktır ordan çıkan kutuları ya satarsın yada kırdırarak en azından bi item düsürüp satarsın

GERİSİ BU OYUNDA SANS İŞİ...
  • Herkesin kendine göre bir yolu var arkadaşım o yüzden o iyi bu kötü gibi yorum yapmak yanlış olur. Ben sadece soruma cevap almak istiyorum bilen arkadaşlardan.

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Ayrıca başlıktaki gibi en zengin falanda olmak istemiyorum item dizeyim adamıma sonrada pot param çıksın bana yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: prof_erhans

arama yaptım karşıma bu konu çıktı yeterli bilgi alamadığım için cevap istedim. Hortlatmak değil amacım böyle boş işlere kafa yormam zaten. Bilgini paylaşmayacak millete laf sokuşturacaksan bu forumda ne işin var ?

Gerçekten ne olacağını bilmiyorum paramda kilitli. Bussları sildiler diyelim parada mı silinecek?

Ayrıca ticket attım yapacak bişey yok kural böyle üzgünüz vs... cvp geldi.

Konuyu dikkate alıp doğru dürüst cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Konu herkes için yararlı olabilecek potansiyele sahip ayrıca bunu bilmeyen bir sürü oyuncu vardır diye tahmin ediyorum. Kimse benim düştüğüm hataya düşmesin bir daha diyede iyi olur kanısındayım.

aynısı benim başıma da geldi yanlışlıkla uyku sersemi 2 letter açtım ve üzerimde 200+ bus oldu, hiçbişeyi inventoryde hareket ettirmeme bile izin vermiyodu. hemen bi ticket attım. yaklaşık olarak buslarımı acilen silip ya busları parça parça geri letterlayın ya paramı verin ya da rollback atın dedim. abyss 20. kattan busları alışımın ss leri , moradon anvil yanında satışımın ss leri falan hepsini de postaladım , tam takım güzel ingilizceyle yazılmış bi ticket senin anlayacağın. ilk önce oto bi cevap geldi ve beni yetkiliye yönlendireceğini söyledi, yetkili ise üzerine su iç o buslar otomatik silinecek bu konuda hiçbişey yapamayız mealinde bi cevap yazdı. ben de ulan 1 haftadır bustan kazandığımız gitti diye hayıflansam da diğer hiçbi zarar görmediğime de sevindim açıkçası.

kısaca herkesin böyle bi hata yapmasını engellemek için güzel bi konu bulup hortlaşmışsın, siz siz olun 200 taneden fazla değerli stackable (1 taneden fazlası üst üste koyulabilen) itemı inventorye almamaya çalışın her ne kadar gerizekalı oyunun buna izin vermemesi gerekse de adamlar kendi hatalarını bize geçirtmekte uzmanlar.

-----

@huseyin923

ticaret yapmak, boss kovalamak, bus satmak ya da mass farm yapmak gibi para kazanma yöntemlerinin hiçbiri FT ya da bifrosta takılmaya engel değil zira bunlar oyunda zamanları belli eventler ve senin tüm oyun zamanını işgal etmezler, kalan zamanlarda yine bildiğin yöntemle para kasmaya devam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.