Şimdi Ara

Knorr ANALI-KIZLI Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Deneyeneniz varmı bilmiyorum ama dün ilk defa denedik harika bir çorba.Tad olarak ezo gelinle benzese de çok daha uoğun bir çorba içinde et sosu ve bulgur toplarıda var baharatıda yerinde.Çorba severlerler denesin ama biraz tuzlu diğer Knorr çeşiylerinden 1m daha pahalı



  • Süper bir çorba. Tutmaçı da kesinlikle öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih_t

    Süper bir çorba. Tutmaçı da kesinlikle öneririm.


    Knorr un varmı öle çeşidi? ve nasıl bir çorba anlatrmısın biraz
  • Yeni bir çorba çeşidi. Hazır olmayanı da şöyle yapılır.

    1 kg orta bulgur
    1 kg kıyma
    4 baş kuru soğan
    1demet maydanoz
    1 tatlı kaşığı kimyon
    1 tatlı kaşığı karabiber
    1 tatlı pul biber
    tuz
    sıvı yağ

    HAZIRLANIŞI
    İçinin hazırlanışı : 4 baş kuru soğanı ince ince doğrayın, yağda hafif kavurun ve daha sonra kıymanın 250 gramıyla birlikte iyice kavurun. Daha sonra baharatlarını ve maydanozu içine ekleyerek tuzun ilave edip iyice karıştırıp soğumaya bırakın.
    Dışının hazırlanışı : Kalan 750 gr kıymayı 4 su bardağı suyla yoğurun. Bulgurla kıymayı karıştırıp macun kıvamına gelinceye kadar iyice yoğurun, yoğurduğunuz bu bulgurdan ceviz büyüklüğünde parçalar ayırarak elinizin içinde içi boş yumurta şeklinde açın. Daha sonra soğumaya bırakılan iç malzemeyi içine koyup kapatın. Hazırladığınız bulgurdan misket büyüklüğünde yuvarlayın. Bu işler bittikten sonra yarım çay bardağı sıvı yağ ve salçadan oluşan suyu hazırlayıp kaynadıktan sonra köfteleri içine atın. 15 dakika haşladıktan sonra servis edin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BX4TC

    Yeni bir çorba çeşidi. Hazır olmayanı da şöyle yapılır.

    1 kg orta bulgur
    1 kg kıyma
    4 baş kuru soğan
    1demet maydanoz
    1 tatlı kaşığı kimyon
    1 tatlı kaşığı karabiber
    1 tatlı pul biber
    tuz
    sıvı yağ

    HAZIRLANIŞI
    İçinin hazırlanışı : 4 baş kuru soğanı ince ince doğrayın, yağda hafif kavurun ve daha sonra kıymanın 250 gramıyla birlikte iyice kavurun. Daha sonra baharatlarını ve maydanozu içine ekleyerek tuzun ilave edip iyice karıştırıp soğumaya bırakın.
    Dışının hazırlanışı : Kalan 750 gr kıymayı 4 su bardağı suyla yoğurun. Bulgurla kıymayı karıştırıp macun kıvamına gelinceye kadar iyice yoğurun, yoğurduğunuz bu bulgurdan ceviz büyüklüğünde parçalar ayırarak elinizin içinde içi boş yumurta şeklinde açın. Daha sonra soğumaya bırakılan iç malzemeyi içine koyup kapatın. Hazırladığınız bulgurdan misket büyüklüğünde yuvarlayın. Bu işler bittikten sonra yarım çay bardağı sıvı yağ ve salçadan oluşan suyu hazırlayıp kaynadıktan sonra köfteleri içine atın. 15 dakika haşladıktan sonra servis edin.



    saol hocam tarf için




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BX4TC

    Yeni bir çorba çeşidi. Hazır olmayanı da şöyle yapılır.

    1 kg orta bulgur
    1 kg kıyma
    4 baş kuru soğan
    1demet maydanoz
    1 tatlı kaşığı kimyon
    1 tatlı kaşığı karabiber
    1 tatlı pul biber
    tuz
    sıvı yağ

    HAZIRLANIŞI
    İçinin hazırlanışı : 4 baş kuru soğanı ince ince doğrayın, yağda hafif kavurun ve daha sonra kıymanın 250 gramıyla birlikte iyice kavurun. Daha sonra baharatlarını ve maydanozu içine ekleyerek tuzun ilave edip iyice karıştırıp soğumaya bırakın.
    Dışının hazırlanışı : Kalan 750 gr kıymayı 4 su bardağı suyla yoğurun. Bulgurla kıymayı karıştırıp macun kıvamına gelinceye kadar iyice yoğurun, yoğurduğunuz bu bulgurdan ceviz büyüklüğünde parçalar ayırarak elinizin içinde içi boş yumurta şeklinde açın. Daha sonra soğumaya bırakılan iç malzemeyi içine koyup kapatın. Hazırladığınız bulgurdan misket büyüklüğünde yuvarlayın. Bu işler bittikten sonra yarım çay bardağı sıvı yağ ve salçadan oluşan suyu hazırlayıp kaynadıktan sonra köfteleri içine atın. 15 dakika haşladıktan sonra servis edin.

    yeni bir çorbamı yuh artık
    Adanalı olanlar çok iyi bilir...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iö


    quote:

    Orijinalden alıntı: BX4TC

    Yeni bir çorba çeşidi. Hazır olmayanı da şöyle yapılır.

    1 kg orta bulgur
    1 kg kıyma
    4 baş kuru soğan
    1demet maydanoz
    1 tatlı kaşığı kimyon
    1 tatlı kaşığı karabiber
    1 tatlı pul biber
    tuz
    sıvı yağ

    HAZIRLANIŞI
    İçinin hazırlanışı : 4 baş kuru soğanı ince ince doğrayın, yağda hafif kavurun ve daha sonra kıymanın 250 gramıyla birlikte iyice kavurun. Daha sonra baharatlarını ve maydanozu içine ekleyerek tuzun ilave edip iyice karıştırıp soğumaya bırakın.
    Dışının hazırlanışı : Kalan 750 gr kıymayı 4 su bardağı suyla yoğurun. Bulgurla kıymayı karıştırıp macun kıvamına gelinceye kadar iyice yoğurun, yoğurduğunuz bu bulgurdan ceviz büyüklüğünde parçalar ayırarak elinizin içinde içi boş yumurta şeklinde açın. Daha sonra soğumaya bırakılan iç malzemeyi içine koyup kapatın. Hazırladığınız bulgurdan misket büyüklüğünde yuvarlayın. Bu işler bittikten sonra yarım çay bardağı sıvı yağ ve salçadan oluşan suyu hazırlayıp kaynadıktan sonra köfteleri içine atın. 15 dakika haşladıktan sonra servis edin.

    yeni bir çorbamı yuh artık
    Adanalı olanlar çok iyi bilir...

    hocam malatyalılar da güzel yapıyo




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen gün annem yapmış.Fazla beğenmedim.Güzel ama aşırı güzel değil.Tadı aynı ezogelin çorbası gibi.Ama denemeyenlerin denemesini tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iö


    quote:

    Orijinalden alıntı: BX4TC

    Yeni bir çorba çeşidi. Hazır olmayanı da şöyle yapılır.

    1 kg orta bulgur
    1 kg kıyma
    4 baş kuru soğan
    1demet maydanoz
    1 tatlı kaşığı kimyon
    1 tatlı kaşığı karabiber
    1 tatlı pul biber
    tuz
    sıvı yağ

    HAZIRLANIŞI
    İçinin hazırlanışı : 4 baş kuru soğanı ince ince doğrayın, yağda hafif kavurun ve daha sonra kıymanın 250 gramıyla birlikte iyice kavurun. Daha sonra baharatlarını ve maydanozu içine ekleyerek tuzun ilave edip iyice karıştırıp soğumaya bırakın.
    Dışının hazırlanışı : Kalan 750 gr kıymayı 4 su bardağı suyla yoğurun. Bulgurla kıymayı karıştırıp macun kıvamına gelinceye kadar iyice yoğurun, yoğurduğunuz bu bulgurdan ceviz büyüklüğünde parçalar ayırarak elinizin içinde içi boş yumurta şeklinde açın. Daha sonra soğumaya bırakılan iç malzemeyi içine koyup kapatın. Hazırladığınız bulgurdan misket büyüklüğünde yuvarlayın. Bu işler bittikten sonra yarım çay bardağı sıvı yağ ve salçadan oluşan suyu hazırlayıp kaynadıktan sonra köfteleri içine atın. 15 dakika haşladıktan sonra servis edin.

    yeni bir çorbamı yuh artık
    Adanalı olanlar çok iyi bilir...

    Cümle düşüklüğü için özür dilerim. Knorr piyasaya yeni sürdü. Yoksa çorbanın aslına lafımız yok her ne kadar tadamasak da...




  • pişmek için ewde bekliyor kendileri

    yüksük çorbasıda ezogelin çorbasınn içine nohutla makarna atılmş gbi sewwemedemm
  • asıl gavurdağlılar bilir
  • Fazla baharatlı annem daha güzelini yapar
  • Hadi bekar adamlar yapsın bir şey demiyorumda evde ev hanımı, kadın olanlar bir zahmet oturupta çorbayı kendileri yapsın.
    Hazır çorbalar kesinlikle bir şeye benzemiyor. İçine binbir çeşit attığınız baharatlarla domates çorbası kaşarla biraz içilebilir oluyor yoksa mercimek işkembe filan hikaye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghorkem


    quote:

    Orijinalden alıntı: iö


    quote:

    Orijinalden alıntı: BX4TC

    Yeni bir çorba çeşidi. Hazır olmayanı da şöyle yapılır.

    1 kg orta bulgur
    1 kg kıyma
    4 baş kuru soğan
    1demet maydanoz
    1 tatlı kaşığı kimyon
    1 tatlı kaşığı karabiber
    1 tatlı pul biber
    tuz
    sıvı yağ

    HAZIRLANIŞI
    İçinin hazırlanışı : 4 baş kuru soğanı ince ince doğrayın, yağda hafif kavurun ve daha sonra kıymanın 250 gramıyla birlikte iyice kavurun. Daha sonra baharatlarını ve maydanozu içine ekleyerek tuzun ilave edip iyice karıştırıp soğumaya bırakın.
    Dışının hazırlanışı : Kalan 750 gr kıymayı 4 su bardağı suyla yoğurun. Bulgurla kıymayı karıştırıp macun kıvamına gelinceye kadar iyice yoğurun, yoğurduğunuz bu bulgurdan ceviz büyüklüğünde parçalar ayırarak elinizin içinde içi boş yumurta şeklinde açın. Daha sonra soğumaya bırakılan iç malzemeyi içine koyup kapatın. Hazırladığınız bulgurdan misket büyüklüğünde yuvarlayın. Bu işler bittikten sonra yarım çay bardağı sıvı yağ ve salçadan oluşan suyu hazırlayıp kaynadıktan sonra köfteleri içine atın. 15 dakika haşladıktan sonra servis edin.

    yeni bir çorbamı yuh artık
    Adanalı olanlar çok iyi bilir...

    hocam malatyalılar da güzel yapıyo

    Adana nerden çıktı Malatya yemeğidir




  • Malatya yemeğidir. İstihbarat toplarken öğrenmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.