çocuk evde knight online oynar ve o anda tel çalar zırrrrr zırrr Çocuk:alo kız:naber aşkım ne yapıyosun Çocuk: pianadayım eslantta gidiyorum kız: ne diyosun sen aşkım Çocuk: ya yattım zaten resser arıyorum kız : manyak sapık bi (tak) telefon kapanır çocuk ne dese kız dönmes kız çocuktan ayrılır çocuk ta knigh tı bırakır
senın hıkayen mı?
Güzelmiş tebrik ederim sen mi uydurdun?
quote:
Orjinalden alıntı: corpse_man
çocuk evde knight online oynar ve o anda tel çalar zırrrrr zırrr Çocuk:alo kız:naber aşkım ne yapıyosun Çocuk: pianadayım eslantta gidiyorum kız: ne diyosun sen aşkım Çocuk: ya yattım zaten resser arıyorum kız : manyak sapık bi (tak) telefon kapanır çocuk ne dese kız dönmes kız çocuktan ayrılır çocuk ta knigh tı bırakır
alıntı olduğunu söleseydin bari başka bi yerdede görmüştüm
olaya bak hem eslanda gidio hem yatmış rezzer arıo.
buna benzer 1 tane vardı ona bayılmıştım da bu 10 üzerinden 0,5 ten 1 anca
gUZEL OLMUS AGA :D
WoWda bu hikaye şöyle olurdu:
oğlan telefonu açar: alo kız: alo aşkım, neapiyorsun? oğlan: şuan 40 kişilik raid group ile Onyxia'yı kesmeye çalışıyoruz, 10-15 kişi kaldık.. burdan çıkınca molten core yapacaz 4-5 saat sürer o da.. kız: canım BoE epic staff falan çıkarsa benim druid'e yollarsın postayla dimi? oğlan: yollamaz mıyım canım benim seni seviyorum kız: ben de seni baaay
tamam rezalet oldu
KO da biriyle tanıstm ve sordum ben :yaş kaç kanka o :16 17 girmeme %30 kaldı dedi ben koptum orda