Şimdi Ara

KO Charları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürekli şu charmı yoksa bu charmı die topicler acılıyor ben diyorumki herkes gercekten anladıgı charlar hakkındaki yorumlarını ve bilgilerini buraya yazsınlar.Ben size burada priestten bahsedeceğim yanlıs oldugunu dusundugunuz ya da eklemek istediginiz şeyler warsa soyleyın eklıyeyım.Sizlerde bahsetmek istediginiz charlar hakkında elinizden geldiğince detaylı bilgi verirseniz bir daha bu tarz topiclerle karsılasmayız die dusunuorum.Herkes aradıklarını burada bulabilir ve karsılastırabılır.

Priest:

Bu char healer,buffer ve debuffer olmak üzere 3'e ayrılmaktadır ve bi party temel diregidir.Gerek exp kasarken gerek PK'da bir priest'in buffına yada healına pek çok zaman gerek duyulur.Bundan dolayıda priest bu oyunda kasılması en kolay chardır.Fakat bu charı bir healer yada debuffer olarak 0'dan kasmak tam anlamıyla işkencedir heleki debuffer olarak neredeyse imkansız gibi birşeydir.Bu yüzden bnm önerim 0'dan bir priest kasıyor isenız buffer/healer olarak baslamanızdır.Bu sayede lvl'niz 44 olduktan sonra cok rahat bi deru partysini hatta bu işe yatkınsanız bir apos partysını bile dondurebılırsınız.Benim tavsiyem 960 buff'ı actıktan sonra buff'a vermek yerine healıng'e verip 960 healıda acmanız boylece partynızde 2. bi healera gerek duyulmaz ve siz tek basınıza idare edebilirsiniz,partynız de 1 melee kara gecer we daha rahat döner.

Priest str ve int priest olmak üzere 2'ye ayrılır acıkcası kastıgım 5 62 lvl priestin hiçbirinde int priest olmadıgım için size bu konuda pek yardımcı olamayacagım ama bıraz arastırdıktan sonra buraya eklıyecegım.İnt priest hakkında size soylıyecebıleceklerım cogunuzunda bildigi seyler max defense olarak bu oyunda wariordan sonraki en yuksek defense'li chardır. Mana olarak str priestten cok cok daha fazla manası wardır ki buda sizin exp kasarken cok ısınıze yarayacaktır. Benim önerim lvl'niz 62-63 olana kadar int priest kalmanızdır daha sonra restat yaparak attacker olmak istiyorsanız eger str prieste donebılırsınız. Ha eger ki dıyorsanız restat'a para harcıyamam zaten attacker olacagım ılerıde o zmn statlarızı str'ye verin bunu biraz daha detaylı anlatacagım birazdan. İnt priestte statlarınızı FP,CHİTİN yada SHELL giymek için nasıl vermeniz gerektigini bilmiorum ama bunlarıda ekleyecegim.

lvl 44 den once bulabıldıgınız her partyde kasın ash,DK vs fakat lvl 44'den sonra deru, apos,harpy gibi partylerden çıkmayın lvl'niz 54+ olduktan sonra troll partylerinde de kasmaya dewam edebilirsiniz.

Şimdi charımızı kastık ve lvl 62-63 olduk dıyelım burada karar vermemız gerekn birşey war biz bu oyunu CZde str priest olup attack yaparakmı oynamak ıstıoruz yoksa int priest olup biraz daha geri plandanmı oynamak ıstıoruz. Eger ki int priest kalmayı tercih ediyorsanız burdada bi karar asaması war buffermı,healermı yoksa debuffermı olacagız.
    Egerki buffer kalırsak partymızın eksik olmayacagını hepimiz biliyoruz. Cogu buffer ben her ne kadar tasvip etmesemde CZde partydeki arkadaslarına buff verip townda oturuyorlar ve boylece havadan NP kasıolar eger oyunu NP'nizi arttırmak için oynuyorsanız bu sizin için en ideal yontem ama ben boyle sıkılırım PKnın ıcınde olmam lazım dıyorsanız yine buffer kalıp skıll poıntlerınızı 60 buff'a 45 heal'a vererek PKnın ıcınde arkadaslarınızı heallayabılırsınız. Eger healer olmak ıstıyorsanız bi kere int priest olmanız sart armor ve mana cok onemlı cunku healerda. Eger healersanız party bulmakta bıraz daha sıkıntı cekebılırsınız ama bı arkadas grubunuz warsa onlarla bırlıkte cok ıyı ısler cıkartabılırsınız bunda da 60 heal'a 45 debuff'a vererek 10000 party heal ve parasit sayesınde partynızdekı arkadaslarnızın ısını hayli kolaylastırmıs olursunuz. Yada debuffer olacagız ınt bir debuffer warior ve rogue agırlıklı bir party ıcın eşsiz bir nimettir. Cunku atacagı torment,parasit,mana burn,slow,massive gibi buyuler sayesınde partysının karısısındakılerı adeta kesılmek ıcın bekleyen bir koyun halıne getirir ayrıca 45 healınge vererek actıgı 1920 heal sayesınde bır cok kez arkadaslarını olumden dondurebılır.

İnt priest olmayıpda str priesti secersek eger 2 secenegımız war ya buffer olacagız yada debuffer, healer olmak cok gereksız ve sacma bı hareket olur.Cunku attack yapacaksınız ve sızın ısınızı kolaylastıracak herseye ıhtıyacınız war ve party heala hıc gerek yok 1920 heal sızın ıcın yeterlıdır.
    Eger buff bulmakta sıkıntı cekmeyecegınızı dusunuyorsanız sıze debuffer olmanızı onerırım 57 debuff 45 heal 2 master'a vererek ha egerkı buff bulmam sorun olur ıstedıgım her an PK yapmalıyım dıorsanız onerım buffer olmanızdır 60 buff 45 heal 2 master ilerleyen lvl'lerde malıce'ide acarsanız bu cok ısınıze yarar.

Bir str priestin ihtiyacı olan ıtemlara gelırsek eger hedefınız +8 MS olmalıdır(forgotten kalktıgı ıcın hellbreaker bulmanızı oneremıyorum yalnız yenı patchde neler geldı bılmıorm eger hellbreaker dropu warsa hedefınız +8 hellbreaker olsun) malesef bunu bulmak o kadar kolay degıl bu yuzden baslangız olarak +6MS yeterlıdır yalnız bununda fıyatı bıraz fazla olabılır +6 MS yerıne +7durandal da kullanabılırsınız aralarındakı ap farkı sadece 2 ve buda pek birşeyi degıstırmez ve daha ucuza mal olur.üstünüze ise +8 str bonuslu BP set(npc'deki en dandık set) buda biraz masraflı olacagı ıcın +8'i bulana kadar +7si yeterlıdır.itemlara gelınce iron necklace, glass belt, dual warior earing, dual diamond ring yada diamond ring ve ROC(ring of courage) bu soyledıgım itemlar hedefınız olsun fakat bunlarda hemen bulunabılecek ıtemlar değıl bu yuzden ılk basta +8-9 str takılar yeterlı olacaktır ilerleyen zamanlarda bunların yerıne unique soyledıgım takıları alırsınız.Fakat burada soyle bı sorunumuz war hedefımız olan ıtemlara henuz ulasamadıysak bıraz HP ve defense sıkıntımız olacak bunun ıcın sıze 2 onerım war ya statlarınızı 77 ınt, kullandıgınız sılaha yetecek kadar str ve gerisini HP olarak verin yada 77 ınt full str verin ve setınızde 1-2 parcayı HP'si ile degistirin.Eger hedeflıdıgımız ıtemlara ulasırsak 77ınt ve full str verebılırız bu ıtemlar bızım HPmizi yeterınce arttıracak ve alacagımız dmg'ıda gozle gorulur bı sekılde azaltacaktır. Burdan sonrası sizin ne kadar paranız olduguna, arkadaslarınızla ne kadar boss kestıgınıze baglı.

1vs1 karsılastırması:

Buffer vs warior:malesef priestin boyle bi karsılasmada hiç bi sansı yok cunku tek yapabılecegı malice acıksa wariorın armorunu dusurmek tabi bunda karsısındakı wariorın ıtemlarınında onemı war belırlı bı seviyeye gelmıs bir wariorı baz aldım.
    Massiveli vs warior: boyle bi durumda priest alır massive parasit ve torment atar ve dalmaya baslar bunları atarkende 2 kere pot ıcse yeterlı
    Buffer&massive vs asas: Hersey karsımızdakı roguenun ne kadar iyi combo bildigine baglı spıke'ı vurmasıyle birlikte içeceğimiz pot belkıde bizi olumden dondurecek egerkı karsımızdakı adam comboyu beceremezse malıce atıp dırek attacka gecmemız yeterlı yuksek ıhtımalle kazanan taraf siz olursunuz.
    buffer&massive vs mage: Yuksek ıhtımalle kazanan taraf biz oluruz fakat karısımızdakı ice magese uzun bı kapısma olacak cunku ice yedıkten sonra cure etmemız gerektıgı ıcın oda bızden bu arada uzaklasacaktır ama yakalarsak kurtulusu yok

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar,int priest hakkında arastırdıktan sonra daha fazla bilgi ekleyecegım sizinde priest hakkında eklıyeceklerınız yada baska bi char hakkında paylasmak ıstedıklerınız warsa belırtırsenız eklerim.Alıntı değildir olmadıgınıda zaten cumlelerden de rahatca anlayabılırsınız.
    (Priesti yazdım cunku herseyıyle yardımcı olabılecegım tek char priest)

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lims_Kragma -- 13 Ağustos 2006; 18:33:58 >

• HATINI MI YAZDIN KARDEŞ.....
  • biraz uzun oldu dimi ve daha int priest hakkındada bilgi ekleyecegım buraya eger yardımcı olabilcekse ne mutlu umarım birilerinin işine yarar sizlerde baska charlar hakkında bildikleriniz paylasırsanız burada emınımkı bu topıc herkesın ısıne yarayacaktır.
  • sırf priest diye editle bide üst konuda böyle bişeler yok muydu
  • Üst konuda baktım ama goremedım belkıde gozumden kactı eger bu kadar detaylısı warsa ust konuda sılerler zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

sırf priest diye editle bide üst konuda böyle bişeler yok muydu

evet üst konuda var
  • Üst konudaki biraz fotomodellik yarısması gibi pek bi bilgi goremedım charlar hakkında herkes fotograf koymus bilgi yazan bi yer warsa lınkını verebılırmısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.