Şimdi Ara

KO DA PROGRAM İLE VİDEO CEKME BİLENLER İCERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ko'da daha önce fraps ile video çektim fakat lisanssız kullandığım için 30 sn gibi bir süreyle çekiyorsun. Ayrıca eskiden kullandığım pc'nin özellikleri kötü olduğu için video alırken kasma gibi problemler vardı. Şuan kullandığım pc canavar gibi 8 gb ram 2 gb 256 bit ekran kartı i7 islemci felan fakat 1 hafta önce denedim hala videoyu baslattıgım anda kasmalar var ve cektikten sonra videoyu izledigimde görüntü kalitesi en fazla 360 p oluyor belkide tam kullanmayı bilmedigim icin ayarlayamıyorum. Sizden istedigim fraps gibi bandicam gibi bildiğiniz sınırsız çeken program varsa yazıp görüntü kalitesini nasıl hd yaparız hakkında bilgi vermeniz bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Yani bilip de kullanamadığım programlar hakkında bilgi versenizde olur : Bandicam,HyperCam,Fraps gibi

• çok uzak değil youtubede aradıgın herşeyi bulabilirsin .
  • bandicam torrentten tam sürümünü bul indir bence en iyisi bu fraps da benim fps düşüyordu bunda sıkıntı yoktu kg :D
  • Open Broadcaster bunu kullanırsan diğerlerinin yüzüne bir daha bakmazsın kardeşim üstelik türkçe

https://obsproject.com/download
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Youtubede sadece cekim nasil olur onu anlatiyor benim dediğim sorunlari gostermiyor o yüzden buraya yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Yarin deneyecem hocam cok sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.