Şimdi Ara

ko daki charımı so daki bir charla takas yapmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hadi ya ya işin kötü yanı ben bu oyun hakkında hiç bir sey bilmiyorum :) daha bugun karar verdim bu oyunu oynamaa ve bugun char buldum sebebim arkadaslarımla birlikte zaman gecirmek :)
  • en azından char iyi kasılmışsa hata yapma şansın yok aban int statlarına gitsin
  • bana ko demeyinnnnn

gıcık kapıorum şu oyuna(ateri oyunu)
  • ya sen ne diyon kafedeyim samsunda çocuk yanımda kafede bizim arkadaşın,,

çocuk yanımda ko oynuyo bende sro açtım yanında çocuğun şekilsiz dandik bi charı var çizgi film gibi bi yaratık hemde elinde bi sopa var sadece yukarı aşşa kaldırıyo önündeki yaratık ölüyo öyle komikki inanırmısın adam benim 70 lvl full int nuker sword garment setli charımı gördü ve beğenmedi! hemde cavede kasıyodum okadar beyinleri sulanmış yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 6 Aralık 2006; 20:17:09 >
  • öle yapıcam zaten :) arkadaslarla oynaya oynaya ogrencem artık .. Bu arada arkadasım kimse sana ko demedi neden + senin o oyuna gıcık olman senin kendi problemin belki bu forumdakilerde senin gibi dusunebilir fakat suna unutmamak lazım ki herkesin fikrine zevkine saygı duymak lazım birde ateri oyunu demisin kesinlikle katılmıorum. Ko gayet iyi bir oyundur ancak o da bu oyun gibi bos zamanımızı gecirmek için girdigimiz bi eglence aracıdır !! ( + genellikle bütün forum sitelerinin en çok tutulan ve ilgi görülen kısmınında KO oldugunu es geçmemek lazım )
  • Tembeler kalbimi kırıosun tamm grafik konusunda Ko SRO nun eline su dökemez zaten bunu en kor insan bile gorur ama bu oyunu gercekten benimsiyen arkadaslar ya goruyorum bu oyun için afedersiniz yapmayacakları sey yok ama herkes bi konuyu eS gecio Sonucta KO da SRO da aynı amac cevrevesinde tasarlanmıs ve oynalına oyunlardır 2 side En basiti Zaman geçirmek için yapılmıs olan 1 oyundur BUNLARIN 1 oyun oldugunu ve günlük hayatımızda böle bi seyin olmadıgını bu gibi oyunları sadece zevk ve eglence için oynadıgımızı BAzen COGU arkadasımız unutuo
  • tabi canım ben hiçbir oyuna gıcık kapmıyorum ama bahsettiğim çocuk o oyuna tüm yaşamını bağlamış.. yemekten içmekten kesilmiş. aramızda öyle insanlarda var ben onlara karşıyım.

ha boşvaktin vardır eğlenmek istersin git ne oynarsan oyna ona kimse karışmaz ama full boşsun diyelim okadar vakit hiçbir oyuna verilmez ama ben cizecektim azdaha çocuk charımı beğenmedi ya
  • :):) o da bi zevk meselesi ya bakın bende bi ko cuyum ama fanatik deilim :) benden size soylemesi ben yaşları 30 ile 50 arasında evli ve bekar olan çok fazla adam tanıyorum ister inanın ister inanmayın bu adamlar günün 15-20 saatini bilgisayar basında Ko oynayarak geciriyolar. AdamLar bu oyunu öLe bi benimsemişlerki Evlerine karılarına cocuklarına bile zaman ayıramıolar bakın SRO ile KO arasındaki belkide en buyuk fark bu KO nin gercekten asırı düzeyde fanatik oyuncuları var
  • bi topicde yazıyodu artık ko yu türklerden başka kimse oynamıyor diye ko yu resmen türkler ayakta tutuyormuş. serverler full türk dolumuş söylenene göre. bukadar olur yani. acıyorum bazen bu oyuna hayatlarını verenleri. ko çıktığı döneme göre güzel bir oyundu ama artık değil... bizim türklerin en büyük sorunu ise nerede dur diyeceğimizi bilmiyoruz
  • o siteyi bilmiyorum ama böyle bir sey duyurmak için bi sitede yayınlamaya gercekten gerek yok çünkü ister inanın ister inanmayın KO nun bizim oynadıgım versiyonunda Türkler Yakalsık olarak %90-95 ini kapsıyor Ve nekadar üzücü ki Gördüğüm ve konustugum tüm yabancılar Türklere ana avrat düz sövüyolar cok acı ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.