oo reisim und scler satıldı mı |
KO GB ITEM, CS:GO SKIN, Pubg Uc, Steam Cüzdan Kodu, Valorant VP ByNoGame'de (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-40C5DD97Eoo reisim und scler satıldı mı
Alıntıları GösterGeçtiğin yere sor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'deki en güvenli epin ve oyun ticaret sitesidir. Yıllardır kullanıyorum, teşekkürler.
-
Bynogame'i ben de severim, hiçbir sorun yaşamadım yıllardır.
-
site çok yavaş. dh den bile kötü.
-
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz -
Konu hakkında çalışmalarımız sürüyor. Yaşadığınız sorun için özür dileriz . -
Memnun kaldıysanız ne mutlu bize -
block
quote:
Orijinalden alıntı: asadas74Meşhur aracı oldüğünüz çalınti iteme el koyup sahibine verdiğiniz sonrada cuvaladiğiniz ara bulucu hikayenizden de bahsedebilirmisiniz.
Alıntıları GösterSesizlik her şeyi ifade ediyor gibi.
cuvaladığınız ne demek hocam çalıntı itemi sahibine teslim etmek en doğru şey değil mi zaten
-
valorant ı mesela ücretsiz indirdim ben, satın almayla ne farkı var acaba merak ettim
-
Keşke alternatifiniz olsa! Mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Özellikle CS:GO skinlerinde yaptığınız fahiş fiyat kesme politikanız berbat. Skinin neredeyse yarısı kadar fiyat biçiyorsunuz ve nakit olarak çekmeden size bedavaya versek daha iyi olur.
-
İlgili eleştiriniz için teşekkür ederiz. Bize satmak yerine normal ilan verip diğer kullanıcılarımıza satış da yapabilirsiniz. Steam analyst satış ortalamasının %60 ile % 65'ne skinlerizi almaktayız. -
Dışarıdan bir gözlemci olarak sizden duymak isteriz :) Her türlü eleştri ve öneriye açığız. İyi forumlar. -
Bizde tam olarak anlayamadık. Eleştirileri her zaman duymak isteriz. İyi forumlar -
Aracı oldüğünüz item satiş transfer gibi işşemlerinizde. 2 kişi arasında satılan eşyaya 3. Bir müşteriniz benim eşyam diyerek. Aracılği bırakıp eşyaya blok koymanız. Trade bekletmeniz. Yaptiğiniz işe cidiyetinizi gösteriyor mu.
Herhangi bir farkı tabii yoktur. Oyun içi silah görsellerine VP satın alarak ulaşabilirsiniz. -
Tekrardan merhabalar. Elinizde konu ile alakalı somut bir kanıt var ise bize bildirebilirsiniz. Yardımcı olmak isteriz. İtham ettiğiniz durumla alakalı olarak, kesinlikle 2 müşterimiz arasında yapılan bir teslimata 3. bir kişi müdahil olamaz. İşlemler tamamen alıcı ve satıcıyı mağdur etmeyecek bir şekilde bynogame gözetiminde yapılmaktadır. -
Diğer aktif oldüğünüz frm lara girip bakabilirsiniz . Konulara.
Son 1 yilda düzünelerce şikayet konusu acıldi.
Hadi diyelim 3 4 tanesi yanlişlıkla oldu. Ya gerisi.
Peki bu 3 5 yanlişlık kimin hatası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X