Şimdi Ara

KO müşteri desteğiymiş kime destekse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi hafta önce soyulmuştum ilk kez başıma geldi, ticket attım napabiliriz diye, bi arkaaşım karaktere rolback attırabilirsin dedi bende iyi dedim rolback istiyorum diye ticket attım ama hayatında müşteri desteği nedir bilmeyen paragöz insanlar rolback atmıyoruz sadece oyna devam edebilcek kadar item veriyoruz diye cevap attılar yaw dedim bi bakayım bu paragöz insanlara nekadar para kazandırmışım diye 1 sene içinde abartısız söylüyorum773.45$ kazanmışlar benden cash ve premium olarak o kadar parayı harcadığıma çok üzüldüm ama bu adamların ilgisizliği daha çok koydu
    yanlış anlaşılmasın para yatırıyom öyleyse her işimi çözecekler demiyorum ama müşteri konumunda olmamdan dolayı ve bu insanların bir derdimi çözemeyip "soyulmasaydın kardeşim al şu ezik itemlerı ve para yatırmaya devam et " anlamına gelen cevap yazmaları beni delirten kısım
    ilerleyen günlerde charı birine verebilirim ederi nedir acaba 72 mage ve 59 asas server ronark takas bölümünede yazacam zaten
    bu insanlara sabredip oynamaya devam edenlere sabır diliyorum herkese iyi oyunlar

• yahu iyiki bi oynu bırakalım dedik komedi
    10k np ye hb düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afakay -- 22 Ekim 2008; 18:13:45 >
  • olan paramlada hb +6 oldu napsam bilemedim şimdi

• öyle direk itemleri vermemeler iyi
    80 lvl bi charın itemleri atardım arka derim bu itemler gitti atsalar aynı itemleri düpeden daha ii ha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.