Herkes kazık oturmuşş filan diyorsunuz ama fake olmadiğini nerden biliyorsunuz
NO SS NO GUVEN
+7Dol +6SS +8Glave +21GB.. >>>>>>>> +7HB
+8Glave olmasaymış Güzel Bi takas olabilirmiş ama Glave'den zarara giriyor.
OLUM YALAN ATMAYI COK MU SEVIYOSUN YA NESINE INANIYONUZ EZIK BOLE KONULAR ACMA BIDAHA
Uzun bir süre aramıs herhal fb yi,sonunda bulunca ne var ne yok vermıs,sonunda da almıs kazıgınıda iteminide
quote:
Orjinalden alıntı: Eddy77
quote:
Orjinalden alıntı: Magic_Dewil
quote:
Orjinalden alıntı: galatasarayli
arkadaşlar adamın biri +7 hb için ne verdi bakın +7 dol +6ss +8 glave 21 gb para sizce ne kadar kazık yedi ama ben değilim hee yanlış olmasın başkası verdi
İnsanları kandırmaya utanmıyormusun.Terket bu forumu.
Kandırma değilki bu.. Kendi isteğiyle vermiş. Bu oyunda fırsatları değerlendirmen Lazım. Yoksa hiç bişey olamassın.
Buna kandırmak değil Ticaret denir
boyle bir takasi kimse yapmaz hele oyle itemleri olan birisi hic yapmaz
o kdr itemi olan birisi hiç kazık yer mi
adamın ya cok parası var yada aklı yok
quote:
Orjinalden alıntı: BacardiiFreezer
quote:
Orjinalden alıntı: Eddy77
quote:
Orjinalden alıntı: Magic_Dewil
quote:
Orjinalden alıntı: galatasarayli
arkadaşlar adamın biri +7 hb için ne verdi bakın +7 dol +6ss +8 glave 21 gb para sizce ne kadar kazık yedi ama ben değilim hee yanlış olmasın başkası verdi
Kandırma değilki bu.. Kendi isteğiyle vermiş. Bu oyunda fırsatları değerlendirmen Lazım. Yoksa hiç bişey olamassın.
Buna kandırmak değil Ticaret denir
+7 dol ve +6 ss e sahip olan biri +7 hb nin değerini çok iyi bilir bugun gordugum 392057257249862348626224862478483. topic bu birbirinizden gaz alıp mı açıyosunuz anlamıorum ki
quote:
Orjinalden alıntı: kodanadam
+7 hb nin değerini bilmeyen arkadaslar yorumyapıpp duruyonuz iste o itemleri o hb icin bi sn dusunmez bende verirdim +7 dol +6 ss dısında gerisi copluk zaten
tmm bırak oyunu 21 gb ve +8 glave ye çöplük dedinya
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
Uzun bir süre aramıs herhal fb yi,sonunda bulunca ne var ne yok vermıs,sonunda da almıs kazıgınıda iteminide
Evet Bazen öyLe Bir Aşamaya qeLebiLiyor insan .
quote:
Orjinalden alıntı: bigstone
bi miktar kazık yemiş gerçekten bende yedim kazık +6 dol için +6 smite +7 warrior shell set lupus amulet of healt +7 raptor verdim sizce bende kazık yedimmi??? ha bu arada dol u +7 basmak için aldım
Offf...Hayatının kazıgını yemişsin...karsıdaki adam sevincten aglıyodur simdi
Ne kandırması be Ticaret bu akıllı olacaksın
+8 HB olsa anlıyacamda +7 icin inanamıyorum yani.. Kesin elinden cıkarmak icin vermistir bi yerden felan patlattıysa itemleri yoksa imkansız.. Muthis bi kazık