sırasına koyim ben ilk başta Dante_(xigenon), 0000000(Ares), G70(Manes), FVGUMUS(logos), Zike(Diez), Birden ben SilverStar
Sen Patos da mı oynuyorsun.Bi aralar bende o serverdaydım.Sanırım sana +7 shell satmıştım.+7 hell breaker vardı bende lvl 46 iken.Belki hatırlıyorsundur. :)
quote:
Orjinalden alıntı: by_35
bence ARES F9 DEWİL
F9Devil hic oynayamıo becerisi yk gitsin townda priest lik yapsın. dante_ ondan daha iyi oynuyor.... Combo yapamıo F9Devil.
parabola
KUN MANYAQ DİOLAR AMA BİLMEM
quote:
Orjinalden alıntı: daswet
quote:
Orjinalden alıntı: pardus34
sırasına koyim ben ilk başta Dante_(xigenon), 0000000(Ares), G70(Manes), FVGUMUS(logos), Zike(Diez), Birden ben SilverStar
Sen Patos da mı oynuyorsun.Bi aralar bende o serverdaydım.Sanırım sana +7 shell satmıştım.+7 hell breaker vardı bende lvl 46 iken.Belki hatırlıyorsundur. :)
ben oyunda bi çok kez shell aldım. çıkaramadım ama nick verirsen aklıma gelir nick pls
quote:
Orjinalden alıntı: osandinho
parabola
aynen PARABOLA
Logos ta kendimi tek geçerim ws de alamıyacağım 75- adam yk ben 67 yim
Ch3ro Assasin
arkadaslar siz bilindik isimleri bi video cekıp ünlü olmus isimleri sölüyosunuz benım en basta yazdıklarım gercekten o charın herseyını bilen oynamayı bilen burda en sağlam char tartısmıoz bence f9dewil deki itemler bende olsa bende onun gibi oynarım kunt un hiç birini keserken videosunu izledinizmi hitmachine cıplak kesıo onu kuntta item var
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Dllll
G70 [ARES]
Bir de Youtube de izlediğim Manes de olan var istersen bi bakarsın. G70 Manes de
ben maneste g70 yok demedimki 000000 i vsde alan bi adam bu g70 aresde :D
quote:
Orjinalden alıntı: TigeR25
bence priest dalında zike (ares)
serverını bıle bılmıosun dıez olacak
quote:
Orjinalden alıntı: QezZzap
araştırmalarına göre 0000000 olabilir ama o asas oynuo bende EN İYİ PRİEST : BuffcaN ( cyhper ) yanıda kareli dragon var ASSASİAN : Whisky( beramus ) MAGE : RobertosPL (ares ) WARRİOR : BuBBa ( cyhper)
Kareli dragon !
quote:
Orjinalden alıntı: QezZzap
arkadaslar siz bilindik isimleri bi video cekıp ünlü olmus isimleri sölüyosunuz benım en basta yazdıklarım gercekten o charın herseyını bilen oynamayı bilen burda en sağlam char tartısmıoz bence f9dewil deki itemler bende olsa bende onun gibi oynarım kunt un hiç birini keserken videosunu izledinizmi hitmachine cıplak kesıo onu kuntta item var
biz çok video izledik ona görede değerlendirdik. Siz gidin Fvgumus ile G70 in videolarını izleyin. Sİze söliyim hicbirzmn Dısardan izlemek etkilemez. Video ya ceken oyuncuların içinde olmak daha bi zevk ve nsl durumda oldukları daha ii anlarsınız,...
En iyi oynayanın Parabola ve Zero olduqu cok cok cok acık... Ama once sunu sormalıyım...Daha once boyle bir cok topic acıldı tartısıldı konusuldu...En iyi oynayanı bilmek sana ne kazandıracak...En iyi oynayanı ogrendin eline ne gecicek..Warsa yoksa bnm topicime yazılsın derdi,bunun sana vercegi ego...
quote:
Orjinalden alıntı: TigeR25
bence priest dalında zike (ares)
zike dieste
0000000 ı tek yiyen g70 deil better de yedi onu video linkini koyayım inanmayanlara ağlata ağlata kesıo 0000000 ı
quote:
quote:
quote:
G70 [ARES]
Bir de Youtube de izlediğim Manes de olan var istersen bi bakarsın. G70 Manes de
ben maneste g70 yok demedimki 000000 i vsde alan bi adam bu g70 aresde :D
tmm da sanki hatam varmıs gibi G70[ARES] yazmısın.