Şimdi Ara

KO sitede sorunmu var şifre değişmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitede sorunmu var şifre mi değiştiremiyorum sayfa görüntülenemiyor

Yardımıcı olursanız sevinirim!!!...

• Arkadaşlar charım soyuldu şifre değişiremiorum level düşümelerinden korkuyorum yardımcı olurmusunuz sadece bendemi var bu herkezdemi böyle
  • aynı sorun bendede var sitede sorun var sanırım sürek dene olmuyo ama :S
    sorun sadece sende değil yani ...
  • Neler oluyor?

Knight Online ekibi hesabınızın güvenlikte ve sadece size ait olduğundan emin olmak için yeni bir arttırılmış güvenlik uygulamasına geçmiştir. Şu andan itibaren, her oyuna bağlanışınızda nümerik klavye yardımı ile (yakin bir zamanda my kol'e bağlanırken de) gizli anahtarınızı (eşya kilitleme şifresi)girmelisiniz

Bu özellik ile beraber gizli anahtarınızda bir sistem değişikliği meydana gelecektir. Eğer gizli anahtarınız hala eski sisteme tabi ise oyuna bağlanmadan önce bu anahtarı güncellemeniz gerekmektedir.

İşte Yapmanız Gerekenler?

Yeni bir gizli anahtar seçin ve mouse yardımı ile ekrandaki nümerik klavyeye bu anahtarın aşağıdaki normları karşıladığından emin olarak yazınız.

Yeni gizli anahtarınız sadece sayılardan oluşmalıdır
    Yeni gizli anahtarınız tam olarak 8 rakam uzunluğunda olmalıdır
    Şifrenizi olusturduğunuz zaman mutlaka iyi muhafaza ediniz. Bu anahtarı her oyuna bağlanışınızda, eşyalarınızı ve karakterinizi kilitlerken girmeniz gerekmektedir.

Bu fazladan bir adım olmasının yanında çok büyük önem teşkil etmektedir, Sizin güvenliğinizi sağlamak için her şeyi yaptığımızın bilincinde olduğunuz ve bu konuda gösterdiğiniz sabır ve anlayış icin teşekkürü Borç biliriz

• Hocam Game Firstten Paswordumu unuttum de mail adresine yeni şifre gelir
  • bendede G1 e kayıtlı değil ve siteye giriş yaptım charım soyuldu 1 hafta kadar oldu .zaten sitenin sertifikasıda geçmiş .
    sanırım normal ko sayfası hackli yada milleti G1 e kayıt ettirmek için böyle bir işe başvurdular...

şifremi unuttumla değiştir ben öyle yaptım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom -- 21 Aralık 2009; 13:40:24 >
  • Şifremi unuttumdan değiştir
  • Herşeyleri bozuk ya, bölge de değişmiyor başka bişeyde. Elimde bölgesi TR olmayan eski bir char var güncelle dedimi ana sayfaya dönüyor
  • SİTENİN SERTİFİKASI BİTMİŞ ŞİFREMİ UNUTTUM DEDİM ESKİ ŞİFREYİ YOLLADILAR YİNE KULLANDIĞIM ŞİFREYİ YANİ g1 e kayıt olup nasıl değiştirebilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.