Şimdi Ara

KO2 Project - Knight Online 2 Projesi Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.youtube.com/watch?v=ZbSHuPrZekE

• mgame ve noahsystem'den izin alınmadan yaş iş. lisanslar bunların elinde. eğer bu iki şirket destekli olursa efsane olur. çünkü şuan piyasadaki en iyi pvp guild wars 2 ve knight online'da var.
  • oha!
  • Eğer telif hakkı ve izin alınarak yapılırsa bu oyun tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• takip
  • Gelir mi gelir valla bilemeyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikkat çekmeye çalısan bir topluluk gibi, Yayıncı ve yapımcı diye birşey yok ortada. Private server gibi "Koxp yok,hile yok" diye çıkış vidyosumu olur offical bir oyunda. Ve görseller bir oyundan çok tanıdık geliyor edit bir vidyo olduğunu tahmin ediyoru. bulursam ifşa ederim. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

Dikkat çekmeye çalısan bir topluluk gibi, Yayıncı ve yapımcı diye birşey yok ortada. Private server gibi "Koxp yok,hile yok" diye çıkış vidyosumu olur offical bir oyunda. Ve görseller bir oyundan çok tanıdık geliyor edit bir vidyo olduğunu tahmin ediyoru. bulursam ifşa ederim. ;)

Aynen katılıyorum. Bana da çok tanıdık geldi oyun. Belli ki eski bir oyundan almışlar görüntüleri, grafikler gerçekten kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

Dikkat çekmeye çalısan bir topluluk gibi, Yayıncı ve yapımcı diye birşey yok ortada. Private server gibi "Koxp yok,hile yok" diye çıkış vidyosumu olur offical bir oyunda. Ve görseller bir oyundan çok tanıdık geliyor edit bir vidyo olduğunu tahmin ediyoru. bulursam ifşa ederim. ;)

Dur dur bulcam şimdi

• Şu oyuna ait olabilir mi. ??

http://youtu.be/3OCJCZJWA68

Edit: değil sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theabir -- 4 Ocak 2016; 23:51:29 >
  • MGame Corporation ve Noah System isterlerse Knight Online 2 yapabilirler, ama halen şimdikinden para döndürüyorlarken kim niye uğraşsın
  • Çok başarılı gözüküyor.
  • Zombiler güzelmiş
  • izinleri yoksa evlerine ocaklarına haciz gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Prox

izinleri yoksa evlerine ocaklarına haciz gelir

Yükü yarı yolda kalır:)

• Merakla bekliyoruz.Denemekten zarar gelmez ne de olsa.
  • Fazla "sahte" geldi proje. Sadece stok görüntüler ve uçuk vaatler var.
  • Video amator koxpsuz diyince ben de guldum gectim ama adamlar ciddi beyler Revo endustriyel tasarim diye bir sirket bunlar adamlar kendi 3 boyutlu yazicilarini falan uretmis galiba. Paramiz cok ondan yapiyoruz diyor ya adamin gazeteye cikan haberi var esiyle birlikte arge sirketi kurmus bulusu projesi olanlara para yatirmak icin sirket acmis adam. Bence bildiginiz zengin ve elinin altinda bu isi yapabilecek elemanlara sahip muhtemelen kendi de basarili bir muhendis falan olan bir abimiz eskiden sevdigi oyunun oldugunu gorup yenisini yapmak istemis. Videolar oyun icinden cekildi deniyor o kadar ugrastilarsa bu saatten sonra acilmama gibi bir ihtimal gormuyorum ntt istedigi kadar aglasin adamlar kararli bir iki degisiklik yapar yine cikarirlar. Helal olsun arkalarindayim yazin falan cikarsa affetmem bir yazi bu oyuna feda ederim exp zor olcak 60olmaniz aylar alcak dedi ya iste ben orda koptum ins cikar oyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.