Arkadaşlar fotoda gördüğünüz gibi ses sistemimin L - R koaksiyel çıkışını Tivibu'nun Digital Audio girişine bağlamam gerekli. Birçok teknoloji mağazasına, elektronikçi dükkanlara sordum, o Digital Audio girişini görünce bu ne lan gibisinden kaldılar. Haklılarda ben de ilk defa böyle bir giriş görüyorum. Arkadaşlar ne yapmalıyım?
Arkadaşlar fotoda gördüğünüz gibi ses sistemimin L - R koaksiyel çıkışını Tivibu'nun Digital Audio girişine bağlamam gerekli. Birçok teknoloji mağazasına, elektronikçi dükkanlara sordum, o Digital Audio girişini görünce bu ne lan gibisinden kaldılar. Haklılarda ben de ilk defa böyle bir giriş görüyorum. Arkadaşlar ne yapmalıyım?
Arkadaşım gördüğüm kadarıyla biraz ifade hatası etmişsin.Tivibudaki Digital Audio giriş dediğin, digital optik ses çıkışıdır.Uydu yayınından gelen 2 ch veya 5.1 ch sesleri yine optik giriş olan herhangi bir ses sistemine aktarmak içindir.Bunda şaşılacak bir durumda yok.Bu bağlantı türü ses sistemi, medya player, tv, uydu alıcı gibi cihazlarda zaten mevcuttur.Ses sistemi için L - R koaksiyel çıkış dediğinde, koaksiyel değil analog stereo ses girişidir.Bu bağlantı şekline göre aşağıdaki linkte senin işine yarayacak dönüştücüler mevcut.