Dün gece rüyama Kobe Tai girdi, ve ılık iyileştiren bir ışığı vardı. Ve bir de boynuzlu at, bir de boynuzlu at hatırlıyorum.
Bu nedir ya :S Saglik ve ruh halini fulledigini duydum :D Oyundaki foruma baktim ama kimse bi'sey bilmiyor. Pek sanmiyorum ama belki burda bilen vardir ? Cogunuz eski toprak ne de olsa gormus gecirmisler varsa bi anlatsa
maalesef emma kimse bilmiyor neden olduğunu ama jonas amcamızın bir dolaplar çevirdiği kesin
Aziz Kobe işte o xD Oyunda ölen bir karakter ama ne olduğunu tam bilmiyorum bazıları Oyundaki yöneticilerden birinin Ölmesi diyor Kimileri ise oyunun ilk annesinin ölmesi Sonuç olarak Aziz Kobe Gününde Başarı alıyoruz önemli olanda bu
Aziz Kobe oyunun ilk annesidir.
Bu yazı yeni çıktı ve kimse bir şey bilmiyor bu konu hakkında evet ruh halini artırıyor bu yazı. Yakın zamanda ortaya çıkar ama neden böyle bir yazının geldiği.
Ama yenilik olduğu kesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Buroc.k
Aziz Kobe oyunun ilk annesidir.
Bu yazı yeni çıktı ve kimse bir şey bilmiyor bu konu hakkında evet ruh halini artırıyor bu yazı. Yakın zamanda ortaya çıkar ama neden böyle bir yazının geldiği.
Ama yenilik olduğu kesin.
Evet orası kesin zaten
Isyan ederim :D
Bana da çıkmıştı Ruh halini arttırıyor. Şu anlık başka bir bilgi yok
Bize Çıkmadı Halinize şükredin daha ne istiyorsunuz gerçi Cadılar bayramından önce ruh hali 15 felandı keşke o zamanlar gelseydi
Daha önce hiç duymadım
quote:
Orijinalden alıntı: TickTock-
Daha önce hiç duymadım
Normaldir. Daha önceleri yoktu çünkü.
Bence google a kobe tai diye aratmayın
quote:
Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan
Bilmeyen var mi ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: EmmaTroutt
quote:
Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan
Bilmeyen var mi ki ?
vardır tabii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme