< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
koç %50 leri kaldırmış (3. sayfa)
-
-
Forvete para lazim
Sabanci ie bence daha iyi ya yazsin gitsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabancı ie önerir misiniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işin komiği fena kaz kafalı bi eleman ya. Yazdıklarının hepsini inananarak yazıyor, okuyan cahil.
2000-10 arasi hayvani mezunlar vermisler favorim benim iede
Sabanciya gelcek %90 valla hocam siz sabanci ie yi bayağı övüyorsunuz. Cs akımına uyumayıp gönlümdeki ie yi mi okusam diyorum.
Csiniz de iyi ya, zaten sizde bölüm değiştirme bizdeki gibi sıkıntı değil galiba csleri elective e saydirip 3te donersiniz en kotu
Hocam sen %50de miydin? Senle gecen sene baya konusmustuk.
Evt
Memnun musun nasil gidiyor
Abi harbiden iibflerde de kalkmış,sebebi ne?
-
Hazirlik bi tik zorladı ilk donem ozellikle bayagi saldım ucu ucuna geçtim. Onun dışında güzel gidiyor arkadaş çevresi olsun imkanlar olsun guzel bir yıldı. Yemekhanesinde değişiminde de etkin rol oynadim oda 2. Donem bütçe açısından iyi oldu. Yani okulu bayagi seviyorum özellikle de yurt yaşamını
Adınıza sevindim
-
Hocam konuyla alakasız ama sabancının yurtlarında ‘mutant böcekler’ olduğu doğru mu? Sırf bu yüzden vazgeçip bilkent yazıcam galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kesin mi arkadaşlar şu anda ?
Evet, kontenjan kılavuzunun yayınlanmasıyla kesinleşmiş oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesekkur ederim hocam
Yani arkadasimin odasına birkac kez böcek girdi ama nadir diyebilirim. Okulun en pis erkek yurdunda gayet dağınık bir odada kaldım bu sene bizim odada hiç böyle bir olay olmadı. Ortak alanlarda bazen oyun fln oynarken bi tik büyük sinekler geliyor ama zararsız ve çok fazla değil. Yani tercih sebebiniz bu olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X