Şimdi Ara

Koç Holding teknoloji içeriklerini herkese açmış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
40
Favori
18.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yerim algınızı, koç prof türkiyeyi övdü diye kovdu. Noldu da kodaman sever oldunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    o adam normal değil
  • takdir edilesi gerçekten bravo
  • radical kullanıcısına yanıt
    Koç Holding teknoloji içeriklerini herkese açmış
    Kuru kuru iftira atmayalım. Yayınlara çıkmadan öncesinde gönderilen belge. Yökün verdiği Son kararla beraber dönem bitti. Buna göre yeniden yapılanmada ders olmayacağı için çıkartmışlar. Misafir ders verenmiş zaten. Aslen bahçeşehirin hocası. Hoca denen şahıs çatır çatır yalan söylüyor, ekranlarda konuşması bile diğer katılımcıları aşağılayacak şekilde, oytunç versiyon 2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acebi kullanıcısına yanıt
    Yani seninkide bu kafa bir seçmen kitlenin çalıyor ama çalışıyor vb gibi laflar veya rüşvet verirken birine bu hediye idi ile aynı kafa...
  • koç grubunun bir partisi yok varsada ben bilmiyorum, ülkeme gerçek anlamda samimi değer katan fayda sağlayan herkesten Allah razı olsun. rüşvet hediye içinse kişi kendinden bilir işi diyorum.

• acebi kullanıcısına yanıt
    Koç veya Sabancı gibi grupların partisi olmaz.Sana şöyle ifade edeyim rahmetli Vehbi Koç CHP milletvekili idi ve rahmetli Sakıp Sabancı da malum partinin eksi finans sağlayıcısı olarak biliyorum.Tabi allah razı olsunda olumsuz şeyleride göz ardı edilemez diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

Kuru kuru iftira atmayalım. Yayınlara çıkmadan öncesinde gönderilen belge. Yökün verdiği Son kararla beraber dönem bitti. Buna göre yeniden yapılanmada ders olmayacağı için çıkartmışlar. Misafir ders verenmiş zaten. Aslen bahçeşehirin hocası. Hoca denen şahıs çatır çatır yalan söylüyor, ekranlarda konuşması bile diğer katılımcıları aşağılayacak şekilde, oytunç versiyon 2.
    Ya kardeşim sen de ne kadar insaflısın, vicdanlısın. Olayın doğrudan tarafı olmamana rağmen hocayı yalancı yaptın. Hemen hocanın itibarını yerlere indirdin. O paylaştığın belge 1 hafta öncesine ait ama hocaya e-posta olarak yayın sırasında göndermişler. Böyle değerler kolay yetişmiyor, onlara karşı daha saygılı olunmalı. Hemen pozisyon alınıp savunma gayretine girilmemeli. Adama yanlış yapılmışsa ki hocanın dediğine göre öyle ilgili kişiler özür diler, üniversitede bir birim yanlış yaptıysa bunu görüp düzeltmek isteyecek insaf sahibi birileri çıkar elbet. Sonuçta misafir hoca olarak o kuruma hizmet etmiş. Bunun karşılığı böyle olmamalı.

• Lafta sosyalist özde kapitalist baya varmış burada 🙂

• Paylaşım için teşekkürler

"Android Studio ile Uygulama Geliştirmeye Başlangıç Video Eğitim Seti"

Buna giriştik bakalım ne zaman usanıp bırakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepSea Man -- 4 Nisan 2020; 19:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radical

Yerim algınızı, koç prof türkiyeyi övdü diye kovdu. Noldu da kodaman sever oldunuz?
    Sorsan sosyalistler anti kapitalistler.özde beyinleri iğdiş edilmiş emperyalizmin kurşun askerleri

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    O adamdaki ego kimsede yok haketmiş bence kovulmayı. Türkiye düşmanı.
  • Bu grup mu iyi? Bu ülkenin iliğini kemiğini sömüren beş para etmez eşyalara önce siemens bsh miele gibi firmalara ürettirip kalite algısını veren sonra en adi ürünleri kakalayan her şeyi hep tekel elinde tutan basında bolca yalakası bulunan sadece montaj yapan bir tane bile özgün ürün üretmeyen zayıf siyasete yön veren grup mu iyi? Allah akıl fikir versin. Bu grup ülkesinde ilerlemenin önündeki en büyük engel be. Devrim arabasına taş koyanda bunlar. Yıllarca tofaş ile milletin iliğini sömürende Tüpraş ile tekel olanda.

Burada bile yalakası amma çok muş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalaka kaynıyor forum

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Bu grup mu iyi? Bu ülkenin iliğini kemiğini sömüren beş para etmez eşyalara önce siemens bsh miele gibi firmalara ürettirip kalite algısını veren sonra en adi ürünleri kakalayan her şeyi hep tekel elinde tutan basında bolca yalakası bulunan sadece montaj yapan bir tane bile özgün ürün üretmeyen zayıf siyasete yön veren grup mu iyi? Allah akıl fikir versin. Bu grup ülkesinde ilerlemenin önündeki en büyük engel be. Devrim arabasına taş koyanda bunlar. Yıllarca tofaş ile milletin iliğini sömürende Tüpraş ile tekel olanda.

Şunu kaç kere farklı şekilde izah etmeye çalıştım ama ilk defa bir başkasından net bir şekilde okuyabiliyorum. Tuttuğunuz altın olsun derler ya

Sanırım benzerleri birçok ülkede olan ve yapılanmaları yüzyıllardır evrim geçirmeyip kendisine faydası dokunmayan insan evrimi karşıtı zavallı bir şey, destekçi buldukça büyür sonra bakmışsınız teknoloji içeriklerini açmış ve sıcak fırsat olmuş! Onların ağzıyla yazayım; titreyin ve kendinize gelin lütfen artık

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Bu grup mu iyi? Bu ülkenin iliğini kemiğini sömüren beş para etmez eşyalara önce siemens bsh miele gibi firmalara ürettirip kalite algısını veren sonra en adi ürünleri kakalayan her şeyi hep tekel elinde tutan basında bolca yalakası bulunan sadece montaj yapan bir tane bile özgün ürün üretmeyen zayıf siyasete yön veren grup mu iyi? Allah akıl fikir versin. Bu grup ülkesinde ilerlemenin önündeki en büyük engel be. Devrim arabasına taş koyanda bunlar. Yıllarca tofaş ile milletin iliğini sömürende Tüpraş ile tekel olanda.

bence Özdemir Sabancı suikastinin arkasında bu KOÇ ailesinin olma ihtimali yüksek. Çünkü zamanında ülkede 2 aile vardı Sabancı ve Koç. Hatta Sabancı, ülkeye çok iyi yatırımlar yapıyordu ve üretiyordu. Bunlar gibi montajcı, kan emici insanlar değildi. Eskiden ev fiyatına dandik arabaları sattıklarını çok iyi hatırlıyorum. Suikastten sonra da Sabancı ailesi resmen dağıldı. 90'lı yıllardan sonra doğan kişiler tabiki bilmez bu olayları, burda atıp tutan bir çok kişi de bu yaş ortalamasında maalesef.

• sitedeki videolar daha sonra izlemek için indirilebiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.