Apotemi 25’li bitirdim 345 denemelerine geçtim fende hocam verimli gidiyor şu an ama Türkçe adına me yapacağım fikrim yok dil bilgisi büyük sıkıntı geliyor bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koc law DENEME GÜNLÜĞÜ (2. sayfa)
-
-
Hocam bence o gözle bakmayın tyt mat sürekli gelişebilecek bir şey ki sizin durumunuz zaten iyi, güzel de gidiyorsunuz halledersiniz her türlü canınızı sıkmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dikkatsizlik halledilir bilgi sarmal da olsa 30.75 çok iyi net
gelirsiniz daha seri deneme dönemleri olacak
Apotemi deneme 3 eklendi
analiz arasına 3dler eklendi
-
Hocam ayt mat bitti nisana kadar turlama yapmayi dusunuyorum sblerden nisanda ayt mat denemelerine baslicam ama sos1de eksiklerim var tarih bitti tekrara baslicam hic tekrar etmemistim limit sb + tekrar yapicam edebiyattada milli + cunhuriyet kaldinama hic tekrar etmedim edebde 13-14 yapiyorum sizce sos 1 ne zaman bitmeli ne zmn baslamaliyim denemelre?
hocam parafla ilgili düşünceniz değişti mi çözülür mü 345 metin gibi denemelerden sonra
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
metin en son çözülmeli bence hocam paraftan beter
bence bu aylarda çözülebilir zaten nasıl bir sınav gelecek artık tahmin edemiyoruz her yayını çözmek lazım
-
hocam sos-1 benim de kötü ama bu dönem ben matı saf deneme+ edebiyat ile götürüp sos-1i mart ortasına temizlemek istiyorum özellikle edebiyatı
sos-1 denemeleri bence yetişir sonlara kalsa bile
-
Hocam Allah katına yükselmişsiniz
Hocam teşekkürler de bunu 100+ Tyt yapan birinden duymak
ahahahahha aytciyim hocam ben tytyi boş verin. ama bu gidişle birinci bile olursunuz harika gidiyorsunuz harbiden.
Güzel gidiyorsunuz hocam. Başarılar
-
3d birden kolau gelmeye başladı neden anlamadım. şimdi ne demek istediğinizi anladım...
Teşekkürler hocam
-
-
ekledik bişiler
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X