< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Koç olsun ne olursa olsun (3. sayfa)

-
-
deneye gerek yok kendisi 2.organik dersini vermeye çalışırken karadeniz kıyısında bir ışıltı göreceğiz
-
O değil de bu bio-chem eng ne oluyo yav
Bi tek koçta gördüm, kimya mühendisi yaparken alın sunları da ezberleyin diye biyoloji koymuslar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temmuzda 9600 yapmışlar hocam bal gibi para valla derece yapsam saniye düşünmezdim
Yapacaklarmış*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 27 Haziran 2023; 18:23:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O değil de 5k için de 7250 yapmışlar bu zam beni makineden temel bilime itecek gibi ama hayırlısı
bizim gördüğümüz biyokimya olmasın
Zatne tam bir
"Ya tıbba da ilgim var da o cile cekilmez aga aynı alanda biyo kimya mühnedis olak bari koç iyidir rahat imkanlar cart curt" kafasıyla yazılacak bölüm gibi geldi bana
İlk 1000deyseniz koc math yazip csle double major yapin hic dusunmeyin bile sonra ethz mi epfl mi mit mi 4 sene sonra dusunursunuz
Oranın çoğunluğu bursiyerlikle giriyor
biyokimya mide bulandırır bu arada
Yok hocam obp etkisiyle 2k civarı maalesef ama yine de boğaziçi mat yazacak gibiyim oradan iktisata veya akademiye kayarım herhalde
Geçen sene aklımı odtu ceng ile bu çok karıştırmıştı açıkçası. ODTÜ'yü tercih ettim. Bakalım nasıl bir tercih göreceğiz
Game theory çalışırsanız beklerim
Burada aslında hangi tarafa yatkinim sorusi da onemli, gidip sofeng olcaksan o kadar math sadece yük olur ama teorik ml veya kriptografi filan calisacaksan bulunmaz nimet
Yani hocam geçti zaten artık. Koc bana çok uymuyordu zaten. Aklima sadece odtü'nün burs vermede pintiligi geliyor sinirleniyorum. Bu yıl da 2k yapmışlar
Bu seneki fizikçilerin yarısını falan tanıyorum, hepsi mühendisliklere çok ters, felsefe econ vs çap yapıp hayatlarını bilime aşamayı planlıyorlar.
Ps. Fizikçi olmayın
Bi mantikli geldi de math ilk 500 olmus
edit: fiziğe bakmışım mat 600'lerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanderfox -- 27 Haziran 2023; 18:56:55 >
Yaw fizikcilerde bi gariplik oluyo zaten, normal fizikçi hayatimda gormedim (boun olsun fakultesi fizik bolumu öğrencileri dahil)
Cok az kisi aldığı icin sapması da fazla oluyo, belli olmaz
Amatoru eglendirir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X