Bildirim
Koç, Sabancı, Bilkent Sıralamaları (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
istanbul pek düşünmüyorum açıkçası zaten sabancı haricinde tutmuyor galiba teşekkürler yardımınız için :) -
Önümüzdeki birkaç sene içinde bu sıralamalarda MEF Üniversitesi'nin de adının duyulacağını düşünüyorum. Henüz güçsüz bir akademik kadrosu olmasa da yavaş yavaş toparlanıyor ve eğitim politikalarının arkasında Erhan Erkut var ki bu adam zamanında Bilkent'te dekanlık ve Özyeğin'de rektörlük yaptı. Güncel eğitim politikalarını, dünyadaki istihdam eğilimlerini ve özel sektörün yönelimlerini yakından takip eden bir isim. En son 2017 ocak ayında MEF Üniversitesi'nde konuşmasını bizzat dinleme şansı buldum, MEF öğrencileri bu abimizin rektör yardımcısı olması konusunda gerçekten şanslı. -
quote:
Orijinalden alıntı: aoulle
Önümüzdeki birkaç sene içinde bu sıralamalarda MEF Üniversitesi'nin de adının duyulacağını düşünüyorum. Henüz güçsüz bir akademik kadrosu olmasa da yavaş yavaş toparlanıyor ve eğitim politikalarının arkasında Erhan Erkut var ki bu adam zamanında Bilkent'te dekanlık ve Özyeğin'de rektörlük yaptı. Güncel eğitim politikalarını, dünyadaki istihdam eğilimlerini ve özel sektörün yönelimlerini yakından takip eden bir isim. En son 2017 ocak ayında MEF Üniversitesi'nde konuşmasını bizzat dinleme şansı buldum, MEF öğrencileri bu abimizin rektör yardımcısı olması konusunda gerçekten şanslı.
Katılıyorum ben de, bu yıl bir de çok ciddi zarar etmiş okul bu da ticarethane olmadığını, eğitime değer verdiğini gösteriyor zaten, Erhan Erkut da bayağı donanımlı bir adam bir etkinlikte dinleme fırsatı bulmuştum, ancak tabi ki daha zamanı var okulun gelişmesinin.
-
2 sene önce mezun olan bi tanıdığımız maltepe de oturuyordu adama her sene yurt çıkmıştı (yurt bursu yoktu), yok mu aradan sıyrılmanın bir yolu evim ters bir yerde olmasa sıkıntı değil de gidiş geliş 5 saatimi alacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MağaraAdam
2 sene önce mezun olan bi tanıdığımız maltepe de oturuyordu adama her sene yurt çıkmıştı (yurt bursu yoktu), yok mu aradan sıyrılmanın bir yolu evim ters bir yerde olmasa sıkıntı değil de gidiş geliş 5 saatimi alacak
Valla biraz da şans işi galiba ya ben bu yurt olaylarına pek hakim değilim, 150 kişi de az değil sonuçta çıkma ihtimalini illa arttırır yeni yurt. -
Hocam tavsiye eder misin ben koç makine ile sabancı mdbf arasında kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: eudoksia
Hocam tavsiye eder misin ben koç makine ile sabancı mdbf arasında kaldım
İki okulda da pişmanlık yaşayamazsın ben Sabancı olarak, Sabancı'dan çok memnunum ve herkese öneririm. -
Sıralamam 1600 civarı ama bu sene makine müh. Kontenjanı 10 dan 7 ye düşüyo geçen sene 1900 civarından almış gelir mi bilmiyorum
quote:
Sıralamam 1600 civarı ama bu sene makine müh. Kontenjanı 10 dan 7 ye düşüyo geçen sene 1900 civarından almış gelir mi bilmiyorum
Hocam özel ünilerde artan/azalan kontenjanları nereden görüyorsunuz? Salim Ünsal'ın listesinde yalnızca devlet ünileri var? -
quote:
Orijinalden alıntı: chefarcher
quote:
Hocam özel ünilerde artan/azalan kontenjanları nereden görüyorsunuz? Salim Ünsal'ın listesinde yalnızca devlet ünileri var?
Parlakbirgelecekten bakabilirsiniz. -
quote:
Dediğim gibi hocam ne mühendisliği düşünüyorsunuz esasen, Sabancı'yı şiddetle öneririm ben, kararsızsanız hele daha da uygun oluyor -
upower nasılsın? bir aralar haxball oynardık?
özel üniversitede okumak nasıl bir duygu, umarım mutlusundur. hoşçakal. -
Sıralamam 600 mf4 bilkent 700 ile kapatmış geçen sene büyük bir düşüş ile ve koç kontenjanı azalttı bilkentin önündeydi bilkentin sırasını öne çeker diye düşünüyorum ne dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Etunbak
Sıralamam 600 mf4 bilkent 700 ile kapatmış geçen sene büyük bir düşüş ile ve koç kontenjanı azalttı bilkentin önündeydi bilkentin sırasını öne çeker diye düşünüyorum ne dersiniz
Evet, bilkentin sırasını öne çekecek küsüratlarla kaçırma ihtimaliniz var ama elektrik - elektronik mühendisliği istediğinize emin misiniz bence bunu bir değerlendirin genelde istenme sebebi en yüksek puanlı olan bölüm olduğu içindir, şahsen ben sabancı'da okuyorum tüm bölümleri seçme özgürlüğüm varken elektronik mühendisliğini aklımdan bile geçirmedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
upower nasılsın? bir aralar haxball oynardık?
özel üniversitede okumak nasıl bir duygu, umarım mutlusundur. hoşçakal.
tomthejeer iyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın çok severdim forumun haxball günlerini, seni de hatırlıyorum çok iyi insanlarla tanışmıştım orda gerçekten henüz liseliydim tabi o zamanlar ha zaman ne kadar hızlı geçti be Özel üniversitede okumak güzel bir duygu belki de üniversitemi bu kadar sevmemin nedeni devlet lisesinden mezun olmamdır devletin ortamı ya gerçekten çok kötü ya da bizim okul kötüydü emin değilim
-
Yoga 710 dan memnun musun hocam Bu arada geçen sene ve önceki sene çok yardımcı olmuştun PM den, faydalı işler yapıyorsun forumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 14 Temmuz 2017; 19:29:46 > -
Sence hocam bu sene koç makine kaçtan kapatır?
quote:
Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson
Yoga 710 dan memnun musun hocam Bu arada geçen sene ve önceki sene çok yardımcı olmuştun PM den, faydalı işler yapıyorsun forumda
Teşekkür ederim, ya aslında çok memnunum ben de sene başı monster vardı baktım olmuyor yanına bu ufaklığı çektim
Ama sıkıntıları var mı dersen evet var, kronik fan sesi problemi var arada ufaklık kendinden geçiyor, monster bu kadar ses yapmıyor valla, onun dışında premium seri sayılabilecek bir laptop'a göre malzeme kalitesi kötü, dahili hoparlörü rezalet yalnız ses kartı sağlam sanırım çünkü profesyonel kulaklıkları bile çok iyi besliyor benim için müzik fazla önemlidir ondan bu ayrıntıda fazla durdum Dokunmatik güzel rahatlık, kod yazarken başkalarından yardım istediğimde laptop'ıma acayip gıcık oluyor bu eksi çünkü klavyedeki tuşlara alışmak lazım, başkaları bildiğin yazamıyor klavyede Yani tercihe göre memnunluk değişir, benim ihtiyacımı karşılıyor şarjı iyi gidiyor, visualda kod yazaken sorun çıkarmıyor benim tüm aradığım özellikler var ama tabi detaylı araştırmak lazım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X