Şimdi Ara

Koç Üni isteyenler toplansın :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Karl-Heinz Rummenigge

quote:

Orijinalden alıntı: flyxx

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

quote:

quote:

alakasız olacak,yanlış anlamayın ama çok az burslu almaları saçma veya sizin için sıkıntılı olmayacak mı?
    gerçi siz de burssuzsunuzdur muhtemelen çünkü 8 kişi filan alıyor burslu

İnsanları burssuz gidiyorlar diye küçük görmeyi bırak artık.Nedir bu zenginleri kötüleyip durmanız...
    Ayrıca her mesajında alakasız ve saçma bir şekilde gülücük kullanmayı da kessen çok iyi olur ek olarak insanlara bu forumda Panpa,olm,xD gibi şekillerde hitap etmen de hoş karşılanan durumlardan değil.
    Fourma iki gün önce katılıp üç tane replik öğrenmişsin alakasız alakasız sakin ol şampiyon,napak inanak mı kanka ne oluyor?

ne o ucu sana mı dokundu
    ayrıca sakin ol şampiyon diye bir şey yazmadım ben,zoruna giden birşey olursa şikayet et butonunu kullan burda klavye delikanlılığı yapma.
    burssuz gidiyor diye de kimseyi kötülemedim,koçun burslu sayısını eleştirdim ve %25 ile %50 burslu bölümlerin tam burslularla alakası olmadığını söyledim.hani göster bakıyım orda okuyan birine bişey dediğimi.sen arayıp bulmadan ben söylüyüm,başka konuda (nickini unuttum) magnetist nickli biri mi ne vardı,onunla biraz atıştık,olay eskiye dayanıyordu çünkü.
    son olarak ne yapacağımı senden öğrenecek dediğilim,sağ tarafta şikayet et butonu var oraya anlat derdini.benim kafamı ağrıtma burda

Yav he he.Senin tüm mesajlarını biliyorum.Zaten kullandım o butonu sen bilmezsin o sırada niçin banlandığını düşünüp sahte hesap açmıştın.Burası lise değil konuşmalarına dikkat etmek zorundasın.Vakıf üniversiteleri konularına oraya burssuz giden insanları hiç görmeden,tanımadan alaya alıyorsun daha bu konuda en üstteki mesajına bak.Adamla alay etmişsin resmen "gerçi siz de burssuzsunuzdur" cümlesi hiç alay değil öyle mi?Ayrıca çok az burslu almalarının sıkıntı oluşturması ne demektir burada üniversiteye mi öğrencilere mi eleştiri var bir düşün."çünkü 8 kişi falan alıyor burslu " ne demektir peki daha en başta sen mi gireceksin burslu be hahaha moduna girmişsin bari yalan söyleyerek toparlamaya çalışma.
    Klavye delikanlılığı ne demektir onu araştır Şikayet Butonu ile klavye delikanlılığından kurtulunur mu onu bir düşün.Görüşürüz.

yani şimdi seni takacam ,üzerine bu saçmalıklarını düşünecem,özür filan dileyecem,öyle mi sanıyorsun?
    bilakis tekrar ediyorum kafamı yorma,zamanımı harcama ne istersen onu yap bir daha şikayet et.

Konuyu baltalamadan once dusunecektin bunu dostum. Buraya enteresan bir mesaj birakip, tum tepkileri ustune cekecegini bildigin halde, halen sana cevap veren arkadaslarin abes bir tepki verdigini dusunurmuscesine mesajlarina cevap olarak basimi agritma demen cok manidar degil mi?

sen de ''dostum'' fazla uzatmıyor musun,biz konuyu kapamışken.şimdi adam sana alıntılayacak haklısın,kralsın ya da bu böyle filan.daha da gerilmesin ortam dedikçe ben siz devam edin.mesaj silme olayı varsa bu mesajların hepsini silelim,konunun ilgilenenlerine hayırlı bir iş olur en azından.

• mesajların çoğunu boşalttım benden bu kadar.
    artık birileri sevinir mi tatmin mi olur bilemiyorum.ama amacım birilerini sevindirmek değil,konunun kendi seyrine dönmesini sağlamaktır.vesselam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alakasız olacak,yanlış anlamayın ama çok az burslu almaları saçma veya sizin için sıkıntılı olmayacak mı?

İnsanları burssuz gidiyorlar diye küçük görmeyi bırak artık.Nedir bu zenginleri kötüleyip durmanız...
    Ayrıca her mesajında alakasız ve saçma bir şekilde gülücük kullanmayı da kessen çok iyi olur ek olarak insanlara bu forumda Panpa,olm,xD gibi şekillerde hitap etmen de hoş karşılanan durumlardan değil.
    Fourma iki gün önce katılıp üç tane replik öğrenmişsin alakasız alakasız sakin ol şampiyon,napak inanak mı kanka ne oluyor?

ne o ucu sana mı dokundu
    ayrıca sakin ol şampiyon diye bir şey yazmadım ben,zoruna giden birşey olursa şikayet et butonunu kullan burda klavye delikanlılığı yapma.
    burssuz gidiyor diye de kimseyi kötülemedim,koçun burslu sayısını eleştirdim ve %25 ile %50 burslu bölümlerin tam burslularla alakası olmadığını söyledim.hani göster bakıyım orda okuyan birine bişey dediğimi.sen arayıp bulmadan ben söylüyüm,başka konuda (nickini unuttum) magnetist nickli biri mi ne vardı,onunla biraz atıştık,olay eskiye dayanıyordu çünkü.
    son olarak ne yapacağımı senden öğrenecek dediğilim,sağ tarafta şikayet et butonu var oraya anlat derdini.benim kafamı ağrıtma burda

Yav he he.Senin tüm mesajlarını biliyorum.Zaten kullandım o butonu sen bilmezsin o sırada niçin banlandığını düşünüp sahte hesap açmıştın.Burası lise değil konuşmalarına dikkat etmek zorundasın.Vakıf üniversiteleri konularına oraya burssuz giden insanları hiç görmeden,tanımadan alaya alıyorsun daha bu konuda en üstteki mesajına bak.Adamla alay etmişsin resmen "gerçi siz de burssuzsunuzdur" cümlesi hiç alay değil öyle mi?Ayrıca çok az burslu almalarının sıkıntı oluşturması ne demektir burada üniversiteye mi öğrencilere mi eleştiri var bir düşün."çünkü 8 kişi falan alıyor burslu " ne demektir peki daha en başta sen mi gireceksin burslu be hahaha moduna girmişsin bari yalan söyleyerek toparlamaya çalışma.
    Klavye delikanlılığı ne demektir onu araştır Şikayet Butonu ile klavye delikanlılığından kurtulunur mu onu bir düşün.Görüşürüz.

yani şimdi seni takacam ,üzerine bu saçmalıklarını düşünecem,özür filan dileyecem,öyle mi sanıyorsun?
    bilakis tekrar ediyorum kafamı yorma,zamanımı harcama ne istersen onu yap bir daha şikayet et.

Konuyu baltalamadan once dusunecektin bunu dostum. Buraya enteresan bir mesaj birakip, tum tepkileri ustune cekecegini bildigin halde, halen sana cevap veren arkadaslarin abes bir tepki verdigini dusunurmuscesine mesajlarina cevap olarak basimi agritma demen cok manidar degil mi?

sen de ''dostum'' fazla uzatmıyor musun,biz konuyu kapamışken.şimdi adam sana alıntılayacak haklısın,kralsın ya da bu böyle filan.daha da gerilmesin ortam dedikçe ben siz devam edin.mesaj silme olayı varsa bu mesajların hepsini silelim,konunun ilgilenenlerine hayırlı bir iş olur en azından.

Silmeye gerek yok, gayet yararli mesajlar atildi konuda. İnsanlar gidecegi universite hakkinda disaridan ne gibi elestirilere, karalamalara, yalan yanlis iddialara maruz kalacagini gorduler. İlla sevgi cemberi mi olusacak her konuda? Ayrica dostumu ozellikle bir ima araci olarak gorup yazmadim, komplekslerinizden arinin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne o ucu sana mı dokundu

Silmeye gerek yok, gayet yararli mesajlar atildi konuda. İnsanlar gidecegi universite hakkinda disaridan ne gibi elestirilere, karalamalara, yalan yanlis iddialara maruz kalacagini gorduler. İlla sevgi cemberi mi olusacak her konuda? Ayrica dostumu ozellikle bir ima araci olarak gorup yazmadim, komplekslerinizden arinin.

seni ve senin gibi insanları kötü niyetleriyle yalnız bırakıyorum,ulan ben burslu sayısının azlığı nedeniyle üniversiteye yaptığım eleştri dışında ne karalaması,yalan yanlış iddası ortaya atmışım?

Farkindaysan, lanlu lunlu bir konusma yapmadim, gerekirse hic cekinmem, lafi gedigine koymasini bilirim haci. 9 kisi burslu gerisi burssuz demek, yalan yanlis ve art niyetli bir iddia degil mi? Oyle. Yeaa bana gore cok para bursludan sayilmaz diger programlar, yurt parali ve ek ucrette vermiyorlar demek karalamak degil mi? E o da oyle. Bunun disinda daha baska ne diyebilirsin, binasina badana yapani begenmedim falan? Peki acikla benim ne gibi kotu niyetim var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl-Heinz Rummenigge -- 9 Ağustos 2012; 22:07:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu Koç üniversitesini eleştirme konusu mu değil mi anlamadım?Bu arada üniversitenin tanıtım günlerine gittim konuştuğum öğrenciler burssuzdu ve gayet düzgün insanlardı ve bu yaz sıcağında keyiflerinden çalışmıyorlardı.Her özel üniversitede hava atan kendini bir halt zanneden insanlar olacak iş yerinde de olacak hayat boyu olacak niye bu kadar şaşırıyorsunuz?
  • sizin gibi düşünenler özgüveni 0 olan insanlar oldukça zenginler tarafından çok ezilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

gençler babanızın parasıyla hava atmayı kesin. sizin gibi mallar yüzünden özel okullara gerçekten canını dişine takıp eğitim almaya giden adamlarda zan altında kalıyor.

koç üniversitesi, zengin ile çok zengin arasındaki farkı hissedebileceğiniz bu ülkedeki tek üniversitedir ve siz orada okuyacaksınız diye bu gerçek değişmeyecek. orada okuyanların %80'inin gelecek korkusu olmadığı için alayı karı kız peşinde pinekleyen, eğitime değil ortama gelmiş elemanlardan oluşacak. kafası o kadar basan adamlar olsa zaten koça verecekleri parayla yurtdışında daha iyi okullarda okurlar. ve bu adamlar mezun olduklarında yine babalarının yanında çalışacaklar. vakıflar arasındaki en leş öğrenci kitlesi bu okulda. gidin ve bu koç'un bu olgusunu kırın o zaman. azınlıkta kalıp bunalıma girerseniz karışmam sonra.

öyle tipler zaten 1. sınıfı geçemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: strawberry379

sizin gibi düşünenler özgüveni 0 olan insanlar oldukça zenginler tarafından çok ezilirsiniz.

bana diyorsan bu konuda benle aşık atma bence. aptal saptal liseli argümanları dışında şeylerle gel karşıma.

neden üstüne alındın? kendini özgüveni 0 olarak görüyorsan bilemem. mesajı alan aldı zaten.
  • gençler ben bu konuyu Koç Üniversitesi'ni seçenlerin heveslerini kırmaya çalışmanız için değil, Koç Üniversitesi'ni seçen arkadaşlarımızın birbiriyle
    tanışıp kaynaşması için açmıştım. ama çok teşekkür ederim iki günde özgüveni yerlerde olan insanlar konunun ağzına etmişler. tebrik ediyorum!

üniversiteyi karalayanlara iki çift lafım olacak. daha da söz sarf etmem!
    bu üniversiteyi karalamanızın nedenlerinden birisi orayı tam burslu kazanacak sırayı YAPAMAYIŞINIZDIR! yapsaydınız emin olun bu yorumlar böyle olmazdı.
    oraya giden tam burslu adam bu zengin fakir ayrımına takılıyorsa yaşamasın. çünkü bu fark hayat boyu her yerde olacak. burada ilk 1000 e girip de orayı tam burslu giren adamların zerre özgüvenini düşüremezsiniz. çünkü, çevremden biliyorum, özgüveni olmayanlar sınavda yapamadı. baştan yenik başlamışlardı. ve sınavı da kaybettiler! hayatta böyle! orada şahsen bu farkla yaşayarak daha iyi pişeceğimi düşünüyorum. ayrıca özelde sivrilmeniz daha kolay. devlet üni leri size ne kadar imkan tanıyacak? göreceğim sizleri!

geçin şu fark olaylarını, aşın şu çocukça kompleksleri. böyle üniversiteye geliyorsan idealin yüksek olacak arkadaş (tam burslular için)
    şu söylediklerinize inat, iyi ki de yazdım Koç'u. oradan elde edeceğim kariyerle devletten elde edeceğim kariyer asla bir olamayacak! bunu da çok iyi biliyorum. vesselam.

• ilk 2 paragrafı okuyunca nerde yaşadığını ya da hangi kafayla bunu yazdığını merak ettim.ilk 1000 e giren insanlar özgüveni tavan yapmış insanlar oluyor öyle mi?çoğunlukla zamanı kullanma ve o anki psikolojiye bağlı olan bir sınavla sen adamın bütün kişiliğini,yapabileceği-yapamayacağı herşeyi ve kariyerini çizdin öyle mi?
    bir yeri eleştirmek için illa oraya gidebiliyor olmak mı lazım?ben mesela koça gitmeyi ömrüm boyunca düşünmemıştım,fakat tercih listemde de 4. sıraya koydum.ki hedefim olan 2. tercihim gelecek zaten.şimdi ben veya benim gibiler hayata 1-0 geriden başlamış özgüvensiz-fakir ya da başarısız kişiler mi oluyoruz.
    benimle lisede aynı sınıfta okuyan birkaç arkadaşım geldi aklıma.biri türkiyede 40. oldu diğeri 3800 dü sanırım.biri boğaziçi endüstride diğeri odtü bilgisayarda.hen boğaziçindeki dereceli arkadaşıma bişey söylemek istemiyorum o da iyi bir kariyer yapacaktır.fakat odtüdeki 3800. dereceyle yerleşmiş arkadaşım ismini ilerde duyacağımıza inanıyorum.yeterki yaratıcılık-yetenek-zeka ve biraz çalışma olsun.
    zaten sizin gibilerin düşüncelerine göre herkesin üniversite okumasına da gerek yokmuş.parası olanlar okuyabilirmiş.
    neyse ben halimden memnunum ve senin gibi tavan yapmış egoyla başkalarını ezmeye çalışmıyorum.
    vesselam

• quote:

ilk 2 paragrafı okuyunca nerde yaşadığını ya da hangi kafayla bunu yazdığını merak ettim.ilk 1000 e giren insanlar özgüveni tavan yapmış insanlar oluyor öyle mi?çoğunlukla zamanı kullanma ve o anki psikolojiye bağlı olan bir sınavla sen adamın bütün kişiliğini,yapabileceği-yapamayacağı herşeyi ve kariyerini çizdin öyle mi?
    bir yeri eleştirmek için illa oraya gidebiliyor olmak mı lazım?ben mesela koça gitmeyi ömrüm boyunca düşünmemıştım,fakat tercih listemde de 4. sıraya koydum.ki hedefim olan 2. tercihim gelecek zaten.şimdi ben veya benim gibiler hayata 1-0 geriden başlamış özgüvensiz-fakir ya da başarısız kişiler mi oluyoruz.
    benimle lisede aynı sınıfta okuyan birkaç arkadaşım geldi aklıma.biri türkiyede 40. oldu diğeri 3800 dü sanırım.biri boğaziçi endüstride diğeri odtü bilgisayarda.hen boğaziçindeki dereceli arkadaşıma bişey söylemek istemiyorum o da iyi bir kariyer yapacaktır.fakat odtüdeki 3800. dereceyle yerleşmiş arkadaşım ismini ilerde duyacağımıza inanıyorum.yeterki yaratıcılık-yetenek-zeka ve biraz çalışma olsun.
    zaten sizin gibilerin düşüncelerine göre herkesin üniversite okumasına da gerek yokmuş.parası olanlar okuyabilirmiş.
    neyse ben halimden memnunum ve senin gibi tavan yapmış egoyla başkalarını ezmeye çalışmıyorum.
    vesselam

Adamın yazdıklarını amuda kalkarak mı okudun da böyle her şeyi ters anlamışsın.Sen daha geçen tüm ODTÜ'lülerin burnu havada diye çocuksun.Gerçekten de Bilkent'i,Koç'u tam burslu kazanamamış olmanın verdiği bir kin var üzerinde.
    1-)Bilkent vs ODTÜ konusundaki saçmalamarını hâlâ hatırlıyorum.
    2-)Bu konuda sırf tahrik amaçlı olsun diye konunun en başına mesaj atmışsın.Adamla kendi çapında sen zaten burssuzsundur,burslular orada ezilir.Sen üniversiteyi hâlâ ilkokul zannediyorsun sanırım.
    3-)Adam sana mesajında en ufak bir hakarete girmeden yazmış,kendi kendine bir fakir kompleksi edinmişsin.Zenginler karşısında kendini küçük görüyor olacaksın ki hemen alıntıda kalınlaştırdığım kısmı yazmışsın.
    4-)Adam parası olanlar üniversite'de okusun mu demiş?Diğerleri okumasın mı demiş?
    5-)http://resim.donanimhaber.com/m_64230888/mpage_1/f_y/key_//tm.htm#msglink_64352123 burada adam mesajını yanlış anlamış.Sen de 7'lik fontla adama resmen bağırmışsın.Halbuki 5 defa art arda aynı mesajı yanlış okuduğunu da kendin biliyor olmalısın.
    6-)Her açılan konuda ODTÜ'yü ikinci senede kazandım saygı duyun diye yazıyorsun(Tabi sonuna da anlamsız gülücükler).Bu da senin ne olduğunu gösteren önemli bir ölçüt.
    7-)Sırf OBP'n yüksek(!) diye OBP en iyisidir diyen birisin.Halbuki OBP'n o aralık için düşük bir değerdeydi.Eğer OBP uygulanmış olsaydı şu anki derecenin de gerisinde yapacaktın.O zaman da niye OBP oldu AOBP olsaydı diyecektin.Çünkü sistemler üzerine değil sadece kendi kârın üzerine düşünüyorsun
    8-)ODTÜ'ye gittiğin zaman göreceksin ki kendi bölümünden dışarı çıktığın zaman yine her tarafta çok korktuğun köşelere saklandığın zenginler olacak haberin olsun.

• var ya yazdıklarınızı görünce gülüyorum komiğime gidiyorlar.ben herkesle herşeyle kendimle bile dalga geçerim oldu mu.çelişmişsem yanlış anlamışsam da benim sorunum.sen de eski mesajlarıma filan bakarken dedektifçilik oynadığınımı sanıyorsun.
    senin yazıdğın şeylerin-ithamların yarısının benle hiçbir alakası yok,yarısı da abartılmış.ben konuyu kapatmaya çalıştıkça siz devam ediyorsunuz.edin bakalım nereye gidecek.
  • quote:

var ya yazdıklarınızı görünce gülüyorum komiğime gidiyorlar.ben herkesle herşeyle kendimle bile dalga geçerim oldu mu.çelişmişsem yanlış anlamışsam da benim sorunum.sen de eski mesajlarıma filan bakarken dedektifçilik oynadığınımı sanıyorsun.
    senin yazıdğın şeylerin-ithamların yarısının benle hiçbir alakası yok,yarısı da abartılmış.ben konuyu kapatmaya çalıştıkça siz devam ediyorsunuz.edin bakalım nereye gidecek.

Hangisinin senle alakası yok hangisi yalan bir yazsana.Zaten konuyu mahvettin.Kendinle istediğin kadar dalga geçebilirsin ama sırf insanlar bir üniversiteye paralı gidecekler diye kendini çok çok kötü hissedip

Konuyu açan arkadaşım siz de tercihler açıklandığında lütfen yeni bir ana konu açın bu konu çok karıştı.Orada gidecekler kesin olarak belirlendiğinden bu tür sıkıntılar olmayacaktır diye düşünüyorum.Konuyu baltaladığı için de flyxx'e ayrıca teşekkür ediyorum.Amacı yardımlaşmak olan bir yerde insanlara zarar vermeye çalışmak çok hoşuna gidiyor olmalı.Bugüne kadar da forumda tek bir insana yardımcı olmaya çalışmaman bunu gösteriyor.Belli ki kafanı bile kaldırmadan ders çalışarak bu dereceyi elde etmişsin zaten başka türlüde elde edemezmişsin.Tabi saygı duymak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 10 Ağustos 2012; 12:30:53 >

• toplumda da böyle bir yanılgı var zaten özel üniversiteye giden herkesi tembel parasıyla okuyan insanlar zannediyorlar
  • arkadaşlar niye üniversite fanatikliği yapıyorsunuz? bu çok aptalca.kim nereyi kazanırsa hayırlı olsun ve de helal olsun.burada adı geçen okulların hepsi türkiyenin en iyi üniversitelerdir.ve bu okullar arasında her bakımdan birbirine üstünlük sağlayan bir okul da yoktur.birinin şurası ötekinin burası iyidir.bence başlık,ilgisiz mesajlar silinerek, amacına geri dönmeli.
  • Bu başlığı yeniden açın bence. Cevaplar amacından uzaklaşmış iyice.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.