Şimdi Ara

KOÇ ÜNİVERSİTESİ Mİ BOĞAZİÇİ Mİ (TM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .mert . kullanıcısına yanıt
    Sebebi ne peki koc demenin?

• up
  • Buffay B kullanıcısına yanıt
    geçen sene aynı ikilemi bende yaşıyordum.Kesinlikle boğaziçi kilyosta koçla felan uğraşma ormanda kafayı yersin.1 sene kilyosta kalmak bile aşırı yıpratıcıydı benim için
  • Hocam ben farklı bir seyler soracagım acaba siz neden isletme veya iktisat istiyorsunuz.

Ne gibi ilgileriniz ve yetenekleriniz var?Hedefleriniz,hayalleriniz neler?

Bu bolum mezunları ne ile karsılasıyor ilerde?

Yani mesela tıp okur doktor olursun ama bu meslekler oyle degil.

Derece yapanlar hep boun isletme diyor ama bolumun zorlugundan,kolayligindan is hayatindan bahseden yok durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massohcu -- 20 Temmuz 2016; 22:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massohcu

Hocam ben farklı bir seyler soracagım acaba siz neden isletme veya iktisat istiyorsunuz.

Ne gibi ilgileriniz ve yetenekleriniz var?Hedefleriniz,hayalleriniz neler?

Bu bolum mezunları ne ile karsılasıyor ilerde?

Yani mesela tıp okur doktor olursun ama bu meslekler oyle degil.

Derece yapanlar hep boun isletme diyor ama bolumun zorlugundan,kolayligindan is hayatindan bahseden yok durum nedir?

İşletme çok geniş bir bölüm öncelikle ne olmak istediğine karar vermelisin.İşletme bölümü asıl olarak business-management adlandılır.Ve birçok altdalı vardır finans pazarlama halka ilişkilerden tut yönetim bilişim sistemlerine kadar.Yeteneklerin doğrultusunda karar verirsin pazarlamaya karşı yatkınlığın vardır ne bileyim sosyal mühendislik seviyen yüksektir işletme okursun pazarlamada uzmanlaşırsın veya finansa sıcak bakabilirsin bu böyle devam eder diğer bölümler gibi bir kalıba sokmaz seni makina müh. okursun makina mühendisi olursun veya mimarlık okursun mimar olursun fakat işletmede durum böyle değil karşında onlarca alternatif olacak hatta big data analyzer bile olabilirsin kendini geliştirerek. Bolumun mezunları ne ile karşılaşıyor ilerde çok açık bir soru bunu atlıyorum hangi süreci sordun mezun olduktan sonra iş bulma sürecimi iş hayatımı çıkaramadım.Zorluk göreceli bir kavram kime göre zor neye göre zor onuda göz önünde bulundurmak.İş hayatına gelirsek iş hayatı belkide en cetrefilli konu yukardada bahsettiğim gibi yolunu kendin seçiyorsun işşizde kalabilirsin turkiyenin en buyuk şirketlerinin başınada geçebilirsin.

• BruceWade kullanıcısına yanıt
    Hocam meslegin gerektirdigi ozellikleri merak ediyorum.

Yani bir insan isletme secmesi gerektigini nasıl anlıyor onu demek iatiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BruceWade

geçen sene aynı ikilemi bende yaşıyordum.Kesinlikle boğaziçi kilyosta koçla felan uğraşma ormanda kafayı yersin.1 sene kilyosta kalmak bile aşırı yıpratıcıydı benim için

ya şöyleki koçun kampüsü uzak falan ama ormanı severim açıkçası o benim için sorun olmaz, ben şuan sağladığı imkanlar konusunda araştırma yapıyorum hangisi daha faydalı veya daha çok işime gelir geleceğimi daha iyi etkiler bu soruların peşindeyim
  • Boğaziçi bayağıdır bu işin içinde ama. Koça gidersen de vah tüh etmezsin

• Buffay B kullanıcısına yanıt
    Nerdesiniz ? Boğaziçindeyseniz tebrik ederim, Koç Ekonomideyseniz double tebrik ederim Türkiyenin şuanda en yüksek puanla alan iibf bölümündesiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.