Şimdi Ara

KoCa_KaFaLee(Avrupada=)Chapter 1 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
14.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ELLERİNE SAGLIK
  • manyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sen yap böleee
  • bu postumdaaaaaaa

UP olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Silence -- 15 Aralık 2007; 2:04:48 >
  • İşİNi biliyorsun sen
  • vasatlıktan öteye geçemiyor maalesef...ayrıca kesinlikle konu yanlış yerde....Sro konu dışında bulunması gerekiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

vasatlıktan öteye geçemiyor maalesef...ayrıca kesinlikle konu yanlış yerde....Sro konu dışında bulunması gerekiyor...

bu konu görsel bir konu,konu dışında bence yazılar olur,başımızdan geçenleri falan anlatırız sos çıktı fln die ama görsel bir konu bence yanlış yerde değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordyigit

bölüm 1:KoCa_KaFaLee nin doğuşu!!!
     KoCa_KaFaLee(Avrupada=)Chapter 1
    işte bölüm 2:Lord vs KoCaKaFa_Lee

resmin her yerinde bir şeyler gizlips değil paint herşeysaatlerce uğraştım orası gördüğünüz gibi değil
    ve işte bölüm 3...KoCa_KaFaLee ve Hotan Yoldaşlığı

umarım beğenirsiniz...
    ve sizin için üşenmediiiiiiik gidip rocu kestiiiikkk!

umarım beğenirsiniz
    bölüm 5!!!oyun almadığı için ufak bir protesto

umarım beğenirsiniz
    6. bölüm
    (aklıma bişi gelmedi) KoCa_KaFaLee yeni arkadaşlar edinip beyük sawaşa hazırlanır.(bkz. bölüm 7)

Not:final bölümü(7. bölüm) seneryosu hazırlanmıştır.pk2 ile yapıcam galiba uzun iş olacak...
    Not2:6. bölüm iğrenç fln demeyin hızlı hızlı yaptım yarın 6. bölüm yenilenecek,7. bölüm gelecek,ve hikaye olacak
    Not3:Not 1 ve 2 yi okuyun
    Not4:not 1 2 ve 3ü okuduktan sonra yorum yazın

bu oyun hayatımıza girdiğinden beri mutsuz oldum

• nedir bu oyunlardan çektiğimiz çoluk çocuk zamanını boşuna geçirdiği gibi büyüklerde oynayarak zaman harcıyorlar ben bu işe bozuluyorum çünkü zamanınıza yazık.
  • bu saatte benim düşüncemi onaylayan olacağını hiç sanmıyorum.Ama yinede yazmak beni
    rahatlattı.Kimse alımmasın sadece biraz düşünün lütfen.Oynanan zaman gecirilen uğraşlar bize neler katıyor
    biraz düşünün lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

bu saatte benim düşüncemi onaylayan olacağını hiç sanmıyorum.Ama yinede yazmak beni
    rahatlattı.Kimse alımmasın sadece biraz düşünün lütfen.Oynanan zaman gecirilen uğraşlar bize neler katıyor
    biraz düşünün lütfen.

Ee ne yapalım Yekta oyuna giremeyince böle şeylerle vakit geçiriyoruz
    Can sıkıntısı işte

• quote:

Orjinalden alıntı: M£L!H

quote:

bu saatte benim düşüncemi onaylayan olacağını hiç sanmıyorum.Ama yinede yazmak beni
    biraz düşünün lütfen.

Can sıkıntısı işte

Ewet can sıkıntısından sürekli yeni char açıp duruyom ama senindediğinde doğru(umbaba)

• rocu kestigin bolumde keske kocakafalee ve saz arkadaslari deseydin
  • quote:

quote:

biraz düşünün lütfen.

Can sıkıntısı işte

Melih aslında dün gece account uma baska biri girmiş..Ben 3 tane üst üste post atmam bilirsin :=) .. Ama çok ta yanlıs söyLememiş sanki..Fakat böyle düşünen bir insanın burada işi ne ? Diye bir soru da gelmiyor değil akıllara..

İyi forumlar..
    By YeKtA

• hepsi süper devam pls
  • quote:

quote:

quote:

biraz düşünün lütfen.

Can sıkıntısı işte

Melih aslında dün gece account uma baska biri girmiş..Ben 3 tane üst üste post atmam bilirsin :=) .. Ama çok ta yanlıs söyLememiş sanki..Fakat böyle düşünen bir insanın burada işi ne ? Diye bir soru da gelmiyor değil akıllara..

İyi forumlar..
    By YeKtA

Zaten benim değildi accAma eğer hercules istersen sana soslu char verebilirim
    alla alla kim girmiş olabilir ki başka

• Uğraşmışsın güzel ama Best Of Shenasi ' nin [ Eskiler bilir ] önüne geçemez kanımca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Uğraşmışsın güzel ama Best Of Shenasi ' nin [ Eskiler bilir ] önüne geçemez kanımca.

Bende biliyorum zaten 2 sene öncemi ne aldım bu acc u ama mesaj atmaya 1 sene önce başladım
  • Süper olmuş emeğine sağlık
  • arkadaşlar biraz fikir verinde son bölüm hakkında bitirelim şunu...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.