Şimdi Ara

KOCAELİ, EGE OKUYANLARA SORUM VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: missdoc

kyk mı 800 yoksa egenin yurdu mu ? yurt aslında çok da şey değil bizimkiler ya da annem de gelebilr ev falan tutarız bornovada yurt çok diye duymuştum ama.

mekik dokuma ?

haftanın bazı günleri yuvacıkta bazı günleri umuttepede ders görüyorlar. iki yer birbirine uzak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi ya :(
  • Yahu birak kirayi mirayi. İzmir Turkiyenin acik ara en güzel sehri. Avrupada bir ulkeye koy birkac sey harici siritmaz. Kop gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık ara mı gözümde en güzel ve tek şehir. izmir aşıkları genelde ist sevmez cidden öyle hiç sevmiyorum gözümde değil. ama izmir için ölüyorum resmen duvarlarım alsancak göztepe konak kordon fotoğraflarıyla dolu sıcaktı mıcaktı nem falan ama umrumda değil 15 bin gelmesi zor o yüzden alternatif arıyorum maalesef yoksa hiç düşünmem tek tercih yazarım yani :(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missdoc -- 29 Haziran 2015; 22:38:40 >
  • Valla izmir ogrencilik icin guzel mekan.Kocaelini gormedim ama egede gerek kampus olsun gerek ulasim olsun-bazen sikinti oluyor-gerekse ortam olsun guzel.Ha ben egede okumuyorum ama cok gidip geldim dis hekimligine.Hemen 500-600 metre uzagindan izmir metro hatti geciyor.Dis hekimligi fakultesinin yakininda yabanci diller fakultesi ve iletisim fakultesi olmasi lazim.Yemekhane falan baya yakin 200 metre falan.Bunlarin hepsi kampus icinde.Yalniz fakulte biraz eski yani dis gorunus olaraktan eski duruyor bu da egenin koklu bir universite oldugunu kanitliyor.Ev olarak universiteden biraz uzak yerleri tercih edersen 400-500 tl civari kiralik ev bulabilirsin.Fiyatlardan emin degilim.Onun disinda aklina takilan bir sey varsa gerek izmir icin gerekse ege icin cevaplayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikail T.

Valla izmir ogrencilik icin guzel mekan.Kocaelini gormedim ama egede gerek kampus olsun gerek ulasim olsun-bazen sikinti oluyor-gerekse ortam olsun guzel.Ha ben egede okumuyorum ama cok gidip geldim dis hekimligine.Hemen 500-600 metre uzagindan izmir metro hatti geciyor.Dis hekimligi fakultesinin yakininda yabanci diller fakultesi ve iletisim fakultesi olmasi lazim.Yemekhane falan baya yakin 200 metre falan.Bunlarin hepsi kampus icinde.Yalniz fakulte biraz eski yani dis gorunus olaraktan eski duruyor bu da egenin koklu bir universite oldugunu kanitliyor.Ev olarak universiteden biraz uzak yerleri tercih edersen 400-500 tl civari kiralik ev bulabilirsin.Fiyatlardan emin degilim.Onun disinda aklina takilan bir sey varsa gerek izmir icin gerekse ege icin cevaplayabilirim.

sonuçlar açıklansın da hala şansım varsa dönerim size izmire samimiyetimi artırdı ya. olur inşaallah dualarınızı bekliyorum. raahat olduğunu biliyordum az çok şey bi de diş hek yeni binaya geçmedi mi ki ?

• İzmite gel efso şehirdir ilk başta alışmasi zor ama sonradan çok seviceksin sınavlarda çok kasiyorlar bunu bil çok çalışman lazim

• Ulasik rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaelo ogrenci 1.35 dis hekimligi merkez kampus izmit /umuttepede. İzmitin tepesi yemyesil agaclarin tepelerin arasinda cok guzel bi yer. Durakta zaten umuttepe kampusunde var şehrin her yerine. Kocaeli mimarlik fakultesi ise anitpark ta adini yanlis hatirliyo olabilirim. Oda izmit merkezde zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Fereval41

İzmite gel efso şehirdir ilk başta alışmasi zor ama sonradan çok seviceksin sınavlarda çok kasiyorlar bunu bil çok çalışman lazim

efso sehir :) sonuçlar açıklansın hayal aslında ege hem de nasıl bi hayal ama kocaeli gibi gözüküyor
  • İzmit ayrı bir cumhuriyettir ayrıca rektör öğrencilerle iç içe yaşar hatta twitterdan mesajlara cevap dahi yazar şehir öğrencileri somurmeye kalkmaz zaten sanayi baskentidir üniversitesi biraz zordur ama ege de zor sonuçta tekrar diyorum madem yakın izmit yaz gel hem istanbulada çok yakın sık sık git gel yapabilirsin

• quote:

İzmit ayrı bir cumhuriyettir ayrıca rektör öğrencilerle iç içe yaşar hatta twitterdan mesajlara cevap dahi yazar şehir öğrencileri somurmeye kalkmaz zaten sanayi baskentidir üniversitesi biraz zordur ama ege de zor sonuçta tekrar diyorum madem yakın izmit yaz gel hem istanbulada çok yakın sık sık git gel yapabilirsin

istanbulu sevmem ben izmir aşığıyım. hem bi sene kalırım belki geçiş yapabilirim çünkü
  • Sen zaten dış hekimliği istiyorsun bide izmir istiyorsun yapman gereken izmiri üste yazmak izmiti alta yazmak basit yani izmir gelirse ne ala gelmezse izmite gelirsin çalışıp yatay geçiş yaparsin olaylar basit yani

• quote:

Sen zaten dış hekimliği istiyorsun bide izmir istiyorsun yapman gereken izmiri üste yazmak izmiti alta yazmak basit yani izmir gelirse ne ala gelmezse izmite gelirsin çalışıp yatay geçiş yaparsin olaylar basit yani

bi iki arkadaş kampüsler uzak sıkıntı falan iyi araştır dedi de rektörle yakın olma mevzusu iyiymiş samimi herhlde. siz diş mi okuyosunuz şu kampüsler falan ona ne diyosunuz ?
  • Anadolu yakasından servisle gidip geleceğim giden arkadaşınız var mı ya da siz denediniz mi kimi çok yorucu diyor kimi de alışılıyo diyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.