< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kocaeli hukuk yüzünden hayatım kaydı ss’li (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: notguest
Sende kafa olsa inek gibi calisir hakim savci olursun. Itibarın olur. Gelmissin burda 13 yasinda asosyallerle takiliyosun.He aynen mülakat falan yok zaten hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abi hukuk ne ya elini sallasana avukata çarpıyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: hakanovic38
abi hukuk ne ya elini sallasana avukata çarpıyor zatenMağdurum
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluMağdurum
Alıntıları Gösterdans kursundaki gacı noldu birazda kızlardan bahset
-
Hukuk bölümün iş imkanları geniş diyenler iyi baksın bu konuya. Savcı-Hakimlik için torpil gerekiyor, avukatlıkta da en iyi okullardan mezuniyet ve sağlam bir çevre, sosyallik gerekiyor.
Komiser yardımcılığına başvurun bence siz. Hukuk mezunlarına öncelik veriliyor diye biliyorum. Maaşı da iyi, yükselme şansı da var.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679dans kursundaki gacı noldu birazda kızlardan bahset
Alıntıları Gösterissiz gucsuz biriyim kim neden baksin bana
kocaeli ask hayatima da darbe vurdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
Hukuk bölümün iş imkanları geniş diyenler iyi baksın bu konuya. Savcı-Hakimlik için torpil gerekiyor, avukatlıkta da en iyi okullardan mezuniyet ve sağlam bir çevre, sosyallik gerekiyor.
Komiser yardımcılığına başvurun bence siz. Hukuk mezunlarına öncelik veriliyor diye biliyorum. Maaşı da iyi, yükselme şansı da var.cumhurbaskani oldugumda böle tasra unilerini kapatacagim
-
itim ben it havhav
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
Komiser yardımcılığına başvurun bence siz. Hukuk mezunlarına öncelik veriliyor diye biliyorum. Maaşı da iyi, yükselme şansı da var.reis naptın aylardır görmüyorum seni sınava hazırlanıyor musun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolutek suç benim mi
o dandik üniyi kuranların hiç mi suçu yok
Alıntıları GösterEvet, burada yazarın isyanını görüyorsunuz. Bu akım tam olarak Ozal döneminde başlamış olup, günümüze kadar gelmektedir. Ailelerin yönlendirmesiyle beraber.
Hocam, üniversite size iş garanti vermez. Üniversite sizi yüksek öğrenime hazırlar. Ayrıca sen hukuk mezunusun, başvurduğun pozisyonlar için genelde iktisat, matematik, mühendis ve işletme mezunları genel olarak kabul görür.
Bankaların hukuk departmanlarına başvuru yapsan şansın daha yüksek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PureniteEvet, burada yazarın isyanını görüyorsunuz. Bu akım tam olarak Ozal döneminde başlamış olup, günümüze kadar gelmektedir. Ailelerin yönlendirmesiyle beraber.
Hocam, üniversite size iş garanti vermez. Üniversite sizi yüksek öğrenime hazırlar. Ayrıca sen hukuk mezunusun, başvurduğun pozisyonlar için genelde iktisat, matematik, mühendis ve işletme mezunları genel olarak kabul görür.
Bankaların hukuk departmanlarına başvuru yapsan şansın daha yüksek.
Alıntıları Gösteronlar avukat arıyor tecrübe arıyor
özal değil sülo
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bi savci olsan gokten vajina yagacak haberin yok
quote:
Orijinalden alıntı: notguestBi savci olsan gokten vajina yagacak haberin yok
Hocam savcılık he denilince oturup sınavına çalışılıp oluncak bi şey değil ki tus gibi
Cv'n boştur
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615Cv'n boştur
Ya nolcaktı
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluYa nolcaktı
Alıntıları GösterBoş cv'yle müfettiş yardımcısı olacağını mı sandın hocam? 30-35 e kadar güzel iş bekleme
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615Boş cv'yle müfettiş yardımcısı olacağını mı sandın hocam? 30-35 e kadar güzel iş bekleme
Alıntıları Gösterkocaeli yazmasam olurdum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X