Şimdi Ara

Kocaeli İçi Char Aranıyor Max.100-120 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kocaeli içi char satın almak istiyorum maximum verebiliceğim fiyat 100-120 TL dir.
    Server: fark etmez
    Build:hybird olmasın yeter
    itemli veya itemsiz alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHellFirefiCation -- 30 Mayıs 2009; 13:06:37 >

• Up!
  • Belki ben... :) Cahar Alps'de.66 lvl SS nuker.Light-cold 60 a FF(bichenon 41de ama) ve 22k sp war.2 tane yan char war onların inventoryleri full item,tablet(yaklaşık 12-14m gold) dolu ve bankada da elixirler scrollar fln war.Bayadır girmiyodm chara ve geçen girdiğimde soyulmuştu :( .Sadece charın üzerindeki itemler ve gold gitmiş.Şifreyi değiştirdim artık.Bankaya ve yan charlara dokunulmamış(hayret).Charda siyah kanat,52 silk bi de ölü tavşan mevcut.Eğer kabul görürsen ekle needforspeed_fatih@hotmail.com Bi konuşalım burdan sonra kararlaştırırız.Ben de Kocaeli'nde üni (kullar) okuyorm.Mehmet Ali Paşa taraflarındayım.(Real’in arka tarafları) ;)
  • 67 lw warior-cleric 35tl server:troy ad:TheCrueL_88 oyunu bıraktım ne var ne yok satıyorum... gölcükte oturuyorum... izmit felan çok ugrarım fark etmez... xgormuratx@hotmail.com eger düşünürseniz buyrun msn m...
  • Sparta serverinde 55 lv nuker+50k sp var+5 mil. istersen ucuz bi fiyata verbilirim...

Char arkadaşımın olup msn eklemenizi tavsiye ederim:yahya_41.41@windowslive.com

yada guncer_41_@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsin...

Charı almayı düşünürsen içine istediğin kadar mil atabilirim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guncer -- 30 Mayıs 2009; 9:59:39 >
  • 73 lvl Wizard var Saturnde istersen ekle konusalım ozeratalay@windowslive.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

http://forum.donanimhaber.com/m_27608542/tm.htm

charına talibim hala satılıksa 100 tl ye ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHellFirefiCation -- 30 Mayıs 2009; 12:59:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aazam

Belki ben... :) Cahar Alps'de.66 lvl SS nuker.Light-cold 60 a FF(bichenon 41de ama) ve 22k sp war.2 tane yan char war onların inventoryleri full item,tablet(yaklaşık 12-14m gold) dolu ve bankada da elixirler scrollar fln war.Bayadır girmiyodm chara ve geçen girdiğimde soyulmuştu :( .Sadece charın üzerindeki itemler ve gold gitmiş.Şifreyi değiştirdim artık.Bankaya ve yan charlara dokunulmamış(hayret).Charda siyah kanat,52 silk bi de ölü tavşan mevcut.Eğer kabul görürsen ekle needforspeed_fatih@hotmail.com Bi konuşalım burdan sonra kararlaştırırız.Ben de Kocaeli'nde üni (kullar) okuyorm.Mehmet Ali Paşa taraflarındayım.(Real’in arka tarafları) ;)

ekledim bn seni bi konusalım bende akcakocada oturuyorum,, msn acarsan bi ss leride gösterirsin..

UP

• 72 nuker 79 nuker 64 wizard charlar var eger ilgilenirsen uags433@hotmail.com ekle ayrıntılı bi sekilde konuslaım ve ss leride gonderirm istersen...
  • kocaelide oturyomrum izmitteyim hergün özellikle belsada takılıom.
    istersen 30 tl ye 65 LwL Rogue+cleric car war . berqay_41@hotmail.com ekle konuşalım...
  • kalsyz41 ve forzabeko msn nizi ekledim..
  • 90 Lv Nuker server satürn FF 100 TL kocaeli elden

msn:eurotica00@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHellFirefiCation

quote:

Orjinalden alıntı: Aazam

Belki ben... :) Cahar Alps'de.66 lvl SS nuker.Light-cold 60 a FF(bichenon 41de ama) ve 22k sp war.2 tane yan char war onların inventoryleri full item,tablet(yaklaşık 12-14m gold) dolu ve bankada da elixirler scrollar fln war.Bayadır girmiyodm chara ve geçen girdiğimde soyulmuştu :( .Sadece charın üzerindeki itemler ve gold gitmiş.Şifreyi değiştirdim artık.Bankaya ve yan charlara dokunulmamış(hayret).Charda siyah kanat,52 silk bi de ölü tavşan mevcut.Eğer kabul görürsen ekle needforspeed_fatih@hotmail.com Bi konuşalım burdan sonra kararlaştırırız.Ben de Kocaeli'nde üni (kullar) okuyorm.Mehmet Ali Paşa taraflarındayım.(Real�in arka tarafları) ;)

ekledim bn seni bi konusalım bende akcakocada oturuyorum,, msn acarsan bi ss leride gösterirsin..

UP

hayt bende akcakocada oturuyorum hangi blok

• öncelikle s.a kardesim ben kocaeli kurucesmede oturuyorum benim mars serverinde 2 tane spartada 1 tane carım var bunların hepsi satılık 72 lv X-Bow regue 72 clerick 63 dedir ama soyuk buna 55 duşunuyorum ama indirim yaparım bu marsta 56 lv wizart carım oda marsta sikilleri 53 lv de farmlı fazladan 29 k sp si var itemleri npc onuda 40 tl ye veririm spardadaki 60 lv glavie üstü hemen hemen full sos kendine ait guildi var car süper bütün sikilleri 57 de benuda 70 istiyorum istersen anlasabiliriz hepsi için

işte TEL NO:05392609419
  • Titanda 66 lvl warıor/axe+clerıc çar var elımde fuul max.
    230K farmı var.
    ISmı DEATH_PROOF
    msn emin_81_81@hotmail.com
    DUZCEDE OTURUYORUM.
    Elden teslım yaparız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.