Bir de avukatım diyor.. |
KOCAELİ KAYALAR KİA TARAFINDAN KANDIRILDIM.(Lütfen öne çıkar) (16. sayfa)
-
-
Bir avukat 180 bin lirayı hiç bir sözleşme vs olmadan, "sizde kalsın ya biz evrakları halledicez" şeklinde bir telefon görüşmesi ile nasıl bırakır hiç aklım almadı, Vallahi kusura bakmayın ama siz avukat dahi olsanız çok dolandırılırsınız, bence yine ucuz atlatmışsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EfsanelerölmezunutmayınBayi gene insaflı çıkmış parasını geri vermiş. Vermeseydi hicbirsey kanitlayamazdi da. Sukredecegine ağlıyor hala.
Alıntıları GösterMarkete çikolata ayırtmaktan farkı yok zaten bu işin. Adam neden seni 1 ay beklesin. Kaldı ki pandemi döneminde arabalara olan talep ortada. Onlar da döviz ile getirdikleri arabadan zarar etmeden satmak veya döviz arttıysa kâr ederek satmak isterler. 1 ay içinde bu ülkede dolar 7 kere çıkıp 3 kere iniyor. Ben olsam ben de beklemezdim şahsen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: burnaldinhoBir avukat 180 bin lirayı hiç bir sözleşme vs olmadan, "sizde kalsın ya biz evrakları halledicez" şeklinde bir telefon görüşmesi ile nasıl bırakır hiç aklım almadı, Vallahi kusura bakmayın ama siz avukat dahi olsanız çok dolandırılırsınız, bence yine ucuz atlatmışsınız.
Yalan dolan hocam. 1-2 sayfa öncede öğretmenim diyordu. İnsanların aklıyla dalga geçiyor aklınca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bennett.antony
bir mağduriyet falan ben göremedim. adamlar müşterisini bulup satmış sizin evrağı mı bekleyeceklerdi.baktılar senin evrak işi yaş müşterisini buldu okuttu. diyelim ki evrak işi olmadı bu seferde 180bin paramı verin diye tutturacaktın. orası ticarethane muhabbet kuşu sevenler derneği değil.
sen evrak işin olmasaydı ne kadar paranı içerde bırakacaktın ondan bahset??Okumadan mı yazdınız. Ayrıca bu yoruma beğeni yapanları da anlamak mümkün değil. Yazıklar olsun. Engelliye yapılan etik dışı hareketi gayet normal karşılamışsınız.
Öne çıkaracak bir durum yok. Burası Türkiye. Sözleşme yapmadığınız için hata etmişsiniz. Bu hatayı da bayi kullanmış. Umarım aklınız başınıza gelmiştir. -
Anladığım adamlar sizin parayı 2 hafta kullandı, sizin işlerde uzayınca sattı geçti etik değil ama dizin bekletmenizde ne kadar doğru bilemiyorum.
sen seni haklı bulmayanlara hakaret etme hakkını nerden aldın ?
-
Ben gayet kibar ve düzgün bir üslupla cevap verdim. Aklını kullan demek hakaretmi oluyor? Hiç yorumlarımda gördünmü gerizekalı aptal vb cevaplar. Lütfen ayıp ediyorsun. -
şu mesajı sen yazdın diye görüyorum. adamın zekasından girmiş, kafasınını basmamasından devam edip utanmasından arlanmasından çıkmışsın.
Alıntı
metni:İleri görüşlü zeki arkadaşım edit yaptık detayını oku anlarsın biraz zekan varsa sözleşme yapılmış olayın iç yüzüne avukat kardeşim vakıftı düzeltme yaptık o açıklamaya rağmen kafan basmıyorsa yapcak bişey yok. Öğretmenliğime laf etme ağzımı bozdurma bak. Asıl senin GİBİ vicdansız merhamet düşüncesiz aklını kullanmayan insanlar yüzünden oluyo ne oluyosa adama bak ya utanmaz arlanmaz!!! -
Zeki arkadaş demek okuduğunu anlamamasını söylemek hakaretmi şimdi tamam hocam haklısın tartışmak istemiyorum. Zaten ben bayinin bana yaşattığı mağduriyeti anlatıyorum hep bana saldırılıyor çok garip ya bende türkiyede yaşıyorum nasıl bu kadar farklı yaklaşılıyo olaya ! -
Bayinin yaptığı ahlaksızlık o kesin ama çok da büyütülecek bir konu değil.
Kia alırsak aklımızda olsun o bayiden almayız.
İsviçre'de filan mı yaşıyorsunuz normalde, nasıl ilginç geliyor.
This is ortadoğu
-
Seviyene düşemem kusura bakma laf sahibini yansıtır senin de ne olduğun belli olmuş oldu aynen iade ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X