Şimdi Ara

Kocaeli nasıl bir şehir? Kocaeli Endüstri Müh. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mertgms2

Hocam 19 yıldır kocaelide yaşıyorum şehri anlatıyım size. Öncelikle şehir yobaz falan değil izmit chp belediyesinde güzel bir yer.Kekosu şoparı var mı? Var. Yenidoğan paşa gibi semtler sıkıntılı yerler ama oralarda da işin olmayacak senin. Üniversite dağda yeri bence güzel yakın oturuyorum üniversiteye. Yerleşkesi güzel kyk yurtları yakın okula. Eve çıkacaksan yakında kent konut evleri var uygun fiyata kiraya çıkabilirsiniz. Gece hayatı arıyorsan aman aman bir şey yok barlar sokağı falan idare eder düzeyde. Durumum var kaliteli mekanlarda gider yer içerim diyorsan çok güzel yerler var.Küçük bir istanbul edasında olan bir şehir.Kocaelide otururken Kocaeli yazmam üniversite olarak ama anadoludan geliyorsam veya İstanbuldayım ama eve yakın yerde okumak istiyorum dersen senlik bir şehir. Fiyatlar aman aman uçuk değil ama kim nasıl geçinir bilemem.
    Anladım hocam. Bir senedir İstanbul'dayım yakın olması bana yeterli aslında. Bir de eğitimi iyiyse güzel olabilir. Büyük ihtimal KYK'da kalırım. Alkol, sigara kullanmıyorum maddi açıdan pek zorlanmam herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: diyafontdenklem

Hocam okulu biliyor musunuz? Yazılır o zaman...

Alıntıları Göster
    Yok bilmiyorum da kocaeli'den daha düşük puanlı ama daha iyi bir üniversite bulamazsın. Okulun çok da iyi olduğunu düşünmüyorum ama sanayinin göbeğinde köklü bir üniversite yani. Gidip de sırf şehir daha güzel diye Edirne'de Çanakkale'de okunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoebe_Buffay

Yok bilmiyorum da kocaeli'den daha düşük puanlı ama daha iyi bir üniversite bulamazsın. Okulun çok da iyi olduğunu düşünmüyorum ama sanayinin göbeğinde köklü bir üniversite yani. Gidip de sırf şehir daha güzel diye Edirne'de Çanakkale'de okunmaz.

Alıntıları Göster
    Haklısınız hocam. Ailem en az 2 sene İstanbul'da zaten en kötü gelir giderim arada. Önemli olan eğitim, staj vs.
  • Tavsiye-34 T kullanıcısına yanıt
    Kayseri de küpe bile takamazsın Kayseri yobazlikta ilk sıralarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: apostrophe

Kayseri de küpe bile takamazsın Kayseri yobazlikta ilk sıralarda.
    Hocam cidden mi ya :D Nasıl bir yer burasu böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyafontdenklem

Manav Abi seni biliyorum.
    Ya ben eğitim olarak bakıyorum aslında şehir ikinci aşama şu üniversite memnuniyette ESOGÜ çok düşük çıkmış anlamadım. Sanırım onu da alacağım listeye. Eğitim dili %100 Türkçe beni geriyor. Okurken İngilizcemi geliştirebilir miyim emin değilim...

Alıntıları Göster
    ESOGÜ'de arkadaşım okuyor. Okuldan memnun. Eskişehir'de evlerin de ucuz olduğunu söyledi. Tek başına yaşıyor kendisi 500 lira veriyor kiraya. Evi de yeterli derecede büyük ve eşyalı. İngilizceyi halledersin bence. Tabi eğitimi bilemiyorum ben sadece şehir amaçlı dedim Eğitim daha önemli gerçi kocaeli yaz o zaman.

(Hocam kusura bakmayın hatırlayamadım nickinizi )

• quote:

Orijinalden alıntı: manavmuhittin

ESOGÜ'de arkadaşım okuyor. Okuldan memnun. Eskişehir'de evlerin de ucuz olduğunu söyledi. Tek başına yaşıyor kendisi 500 lira veriyor kiraya. Evi de yeterli derecede büyük ve eşyalı. İngilizceyi halledersin bence. Tabi eğitimi bilemiyorum ben sadece şehir amaçlı dedim Eğitim daha önemli gerçi kocaeli yaz o zaman.

(Hocam kusura bakmayın hatırlayamadım nickinizi )

Alıntıları Göster
    Yazayım o zaman hocam biraz daha derinlikli araştırıp. Ben ilk etapta yurtta kalırım gerçi de sonunu bilmiyorum. Öğrencilik açısından çok keyifliymiş haklısınız.

• diyafontdenklem kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Kayseri'de yaşamıyorum ama arkadaşımın dediğine göre söyledim "sen küpeyle 2 adım atarsan öttürürler seni" diyordu hep, şaka mı dediğimde yok cidden bakkal bile sana bir şey satmaz demişti. Zaten belli bazı şeyler üniye gittiğinde göreceksin şehri dışında okuyup kıçı başı dağıtan tayfa ilk 3 Kayserili MalatyaliYozgatlı falan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 6 Ağustos 2020; 18:6:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.