izin verirsen bişey daha sorucam sence yurtta mı kalmalıyım yoksa ailemle evde mi kalmalıyım
RLacrymosa
kullanıcısına yanıt
kocaeli de mi oturuyorsun?
ben her gencin en az 2 sene yurtta kalması taraftarıyım tıpla alakası yok bu kendi görüşüm. yurt bana çok şey kattı sana da katacaktır. başka bir fakülte öğrencisine göre tıp fakültesi öğrencisi için yurt biraz daha zorlar. herkesin dersi 10 da başlar sen 8.30 da okulda olman gerektir yurttaki kahvaltıyı geç verirler. stajdan geç çıkarsın akşam yemeğine yetişemezsin filan bunun gibi beslenme problemleri olabilir. gürültüden ders çalışamayabilirsin çok nazik bi adamsan. veya kimse çalışmıyor diye senin de ders çalışasın gelmez. bunun gibi tehlikeler her zaman var. ama ben 1 sene lise son sınıfta, 3 sene de üniversitede olmak üzere 4 sene yurtta kaldım ve çok memnunum. bence yurtta kalmayı bi dene. hoşuna gitmezse her zaman ailenin yanına dönebilirsin.
Arkadaşlar kayıt yaptıranlar bakabilir mi ben pazartesi kayıt yaptırdım ama öğrenci bilgi sistemindeki öğrenci işleri menüsündeki öğrenci bilgileri kısmı boş görünüyor(baba adı,kayıt tarihi filan yazan yer) sizde de boş mu görünüyor?
Doktorlar kaçıncı sene hastahaneye çıkıp stajyer oluyor? ya da intörnmü deniyor bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme