Şimdi Ara

kocaeli üniversitesi 2. öğretim bilgisayar mühendisliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
17.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum istanbulda oturuyorum, burda geçen sene evime yakın istanbul medeniyet üniversitesi'nde pc bölümü açıldı geçen sene 66k ile kapatmış. Gelişmiş ve yenilikçi üni ama 52 kişi 3 hoca var hocalar iyi ama az. Sorum şu acaba tercihte Eskişehiri osmangaziyi mi üste yazim medeniyeti mi?
  • x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMU bilgisayar -- 29 Temmuz 2021; 13:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7yaz21 7 kullanıcısına yanıt
    Medeniyet devlet universitesi ve hoca alimi mutlaka olur.

• Ama akreditasyon falan yok ünide sorun olmazma ilerde kötü diye adı çıkar mı brom?
  • Bide bro eskişehiri mi üste yazayım yoksa sakarya pc'i mi?
  • bende burayı yazmayı düşünüyorum özel yurt tavsiyesi yapabilirmisiniz ?
  • lepistes92 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba Kocaeli'nin yurtları üniversiteye uzaklığı nedir ve i.ö. bilgisayardan 1. Ye geçmek zor mu ? Beklediğimden çok düşük sıralama alan biriyim yığılma nedeni ile bu sene :(

• 1275652552616300 1 kullanıcısına yanıt
    Ben uzakta bir yurtta kaliyordum sonra eve ciktim ama okula 5 dakika yurume mesafesinde hem kyk hem de ozel yurtlar bolca bulunuyor. 1. ogretime gecen 5-6 arkadasim olmustu. Yil sonu ortalamasina gore %10 luk dilime girersen 2. ogretimde kalip harc odemeyebiliyorsun ya da 1. ogretime gecip harc oduyorsun diye hatirliyorum. Okulu 3 ortalama ile bitirmis olmama ragmen %10 luk dilime hic giremedim. Bu kiyas ile zorluk derecesini anlayabilirsin diye dusunuyorum.
  • talhaereli T kullanıcısına yanıt
    Mezun olali 2 seneden fazla oldu yurt isimlerini hatirlayamiyorum ne yazik ki. Kayit gunu hepsi seni kendi yurduna almak icin dolusuyordu genelde ama bu pandemi surecinde nasil olur bilemiyorum. Gidip yerinde gormek cok daha mantikli diye dusunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.