Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
339.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askerlik tecil kağıdı 87 doğumlular ve öncesi için..

yeni arkadaşlar eklendi.
  • 2. öğretimlerin dersi kaçta başlıyor, kaçta bitiyor?
  • Yazın beni de :)

KOU Elektronik ve Hab. Müh. (İ.Ö.)
  • Aradım bende..
    Askerlik 87 ve daha geçmiş yaşlar için..

Postalar pazartesi yollanacakmış..
    Zaten no ve bilgi kitabı varmış içinde..
    Noyu öğreniyoruz siteden..
    Harçlar o no ile bankaya yatırılacak..Hesapların açılma tarihide 25 ağustos sonrası dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Aradım bende..
    Askerlik 87 ve daha geçmiş yaşlar için..

Postalar pazartesi yollanacakmış..
    Zaten no ve bilgi kitabı varmış içinde..
    Noyu öğreniyoruz siteden..
    Harçlar o no ile bankaya yatırılacak..Hesapların açılma tarihide 25 ağustos sonrası dedi..

Saolasın çok işime yaradı bunlar. Muaf kağıdı nedir fln deyip duruyodum ben de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelick

İkinci öğretim öğrencisine Başbakanlık bursu veya devlet bursu çıkma ihtimali var mıdır?

ewet var..istediğine başvurabilirsin...eğer aradıkları koşullara sahipsenz alabiliosunuz
  • bugün gittim kaydımı sildirdim koudan.. harbiden bu kadar koyacağını tahmn etmemştm resmn bağlanmışım yahu:)) ağlamak iistiyorum özlicem seni kou... gerçi yan taraftym artık sakaryayı kazandm... git gel yapması zor olcak birazz..bu arada kou yu kazanan herkese hayırlı olsun..kou lu olmak herkese nasip olmaz
  • Metalurji-Malzeme Müh. benimde

Bizim hazırlığı ayırmamışlar A-B diye.15 tane kız var zaten

Ayrıca arkadaşlar KOU nun yurtları hakkında bilgisi olan var mı?İsmi nedir,kaç kişiliktir,kyk dan mı başvurcaz benim merak ettiğim şeyler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 14 Ağustos 2009; 17:20:44 >
  • benide yaz.KOÜ Elektronik ve haberleşme müh(i.Ö)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Metalurji-Malzeme Müh. benimde

Ayrıca arkadaşlar KOU nun yurtları hakkında bilgisi olan var mı?İsmi nedir,kaç kişiliktir,kyk dan mı başvurcaz benim merak ettiğim şeyler bunlar.

Yavuz Selim yurduydu sanırım tam bilmiyorum bende forumda bol bol yazı vardı bununla ilgili.
  • quote:

Aynı sınıftayız bakalım hazırlık muafiyet sınavından kaç kişi kalıcak o sınıfta :)
  • elektrik mühendisliğine giden yok mu hiç yav?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

Aynı sınıftayız bakalım hazırlık muafiyet sınavından kaç kişi kalıcak o sınıfta :)

Muafiyet ne zaman biliyomusun,KOU nun sitesinde de herşey gizliBenim hazırlık okuyasım var açıkcası iyice gelişsin ingilizce belki 2.dilin temelleri olabilir.Aynı sınıftayız valla bir sınıf arkadaşım oldu

• GENELGE

2009/1

YABANCI DİL SINAV TARİHLERİ VE

TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ MUAFİYET SINAVLARI

Yabancı Diller Bölümünce Üniversitemizin birimlerinde sınav haftalarının ilk günü eşzamanlı olarak yapılmakta olan arasınavı, yarıyıl sonu ve bütünleme sınavlarının 2008-2009 Yarıyıl sonu sınavlarından itibaren ilgili sınav haftasında hafta içi bir günde yapılmasına karar verilmiştir.

2009-2010 Kayıt Döneminde “Yabancı Dil” ve/veya “Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı” derslerinin muafiyet sınav tarih ve saatlerini ilgili birimlerin belirleyerek, Rektörlüğün onayını aldıktan sonra ilgili Fakülte ve Yüksekokullar ve Meslek Yüksekokullarına yazmaları gerekmektedir.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

R E K T Ö R

• Yeni arkadaşlar listeye eklendi..
    Yalnız daha mekatronik müh. yok
  • kocaeli köseköy myo bilgisayar programcılığı ekleyin bnide :D
  • tüm arkadaşlar eklendi.
    bu arada kyk ya girebilen ve başvuru yapabilen var mı
  • kyk da devlet yurdu olarak hangi yurdu seçecez? yavuz selim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_A

kyk da devlet yurdu olarak hangi yurdu seçecez? yavuz selim mi?

evet
  • kyk ya başvurabilen ??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.