Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesine Gelecekler Toplansın :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Makine İÖ 63k inşallah oradayım beyler.
  • büyük ihtimal metalurji
  • Beyler hangi yurtta kalmayı düşünüosunuz ? KYK mı Özelmi ? Yavuz Selim Devlet yurdunu baya iyi diyolar ben şu an orayı düşünüoyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhOoN.67

Beyler hangi yurtta kalmayı düşünüosunuz ? KYK mı Özelmi ? Yavuz Selim Devlet yurdunu baya iyi diyolar ben şu an orayı düşünüoyorm

ilk tercihin kyk olsun zaten maddi anlamda daha rahat olursun.kocaelide barınma sorunu yaşamazsın cemaat evleri,cemaat yurtları,özeldede baya yurtlar var(çoğunun koşulları iyi değil diye biliyorum birkaçı iyi onlarda pahalı).ev tutmak istersende izmitte kiralar 400-600 tl arasında
  • 17. Tercihim kocaeli iktisat (142bin) ben 109bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli tarih sonlara doğru yazdım ama belli olmaz

• Metalurji ve Malzeme Müh 4. sınıftayım. Gelecek arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

Eeee tercihler belli olana kadar,üniversiteyi şehiri,yurtlari falan tartisalim...

Forumdaki Kocaeli Üniversitesi konusunu baştan aşağı okudum, gayet yararlı oldu. Aynı şeyi Sakarya için de yaptım. Gideceğim yurtları bile aşağı yukarı kafamda belirledim gibi. Tavsiye ederim okumanızı eğer vaktiniz varsa...

linkini verebilirsen çok sevinirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Eeee tercihler belli olana kadar,üniversiteyi şehiri,yurtlari falan tartisalim...

Forumdaki Kocaeli Üniversitesi konusunu baştan aşağı okudum, gayet yararlı oldu. Aynı şeyi Sakarya için de yaptım. Gideceğim yurtları bile aşağı yukarı kafamda belirledim gibi. Tavsiye ederim okumanızı eğer vaktiniz varsa...

linkini verebilirsen çok sevinirim

http://resim.donanimhaber.com/m_33686272/mpage_1/f_/key_//tm.htm#33686272

• quote:

Orijinalden alıntı: typhOoN.67

Beyler hangi yurtta kalmayı düşünüosunuz ? KYK mı Özelmi ? Yavuz Selim Devlet yurdunu baya iyi diyolar ben şu an orayı düşünüoyorm

Maddi durum yüzünden ilk tercihim olacak. Çıkmazsa ucuz yollu bir özele gidecez mecburen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasboo

büyük ihtimal metalurji

Bende buyuk ihtimal oradayim kardes siralaman nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet peki biz iö kazanırsak hazırlığıda iö olarak mı okuyacaz yoksa sabahalrla beraber mi
  • kocaeli işletme ikinci öğretim hazırlık ilk sene anıtparkın orda diye biliyorum ikinci sene umuttepedeyiz kafa arkadaşlar varsa takılırız
  • 8.tercihim,gelirse mutlu olurum / Türkçe Öğretmenliği
  • 70 senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: caliburn66

quote:

büyük ihtimal metalurji

70 senin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caliburn66

quote:

büyük ihtimal metalurji

70 senin

Benimde 71 insallah gireriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

kocaeli işletme ikinci öğretim hazırlık ilk sene anıtparkın orda diye biliyorum ikinci sene umuttepedeyiz kafa arkadaşlar varsa takılırız

kampüse taşnmış hazırlıkta. iö kazanırsak hazırlığıda iö olarak mı okuyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo944

quote:

Orijinalden alıntı: seytan41

kocaeli işletme ikinci öğretim hazırlık ilk sene anıtparkın orda diye biliyorum ikinci sene umuttepedeyiz kafa arkadaşlar varsa takılırız

kampüse taşnmış hazırlıkta. iö kazanırsak hazırlığıda iö olarak mı okuyoruz?

buyuk ıht

• Kocaeli tüm tercihler. Reklamcılık olacak olmadı RTS. Var mı eve çıkmak isteyen PM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 6 Ağustos 2012; 5:54:01 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.