izmit golcuk karamursel korfez hereke gebze kandıra kumcaız kerpe yuvacık kullar dongel basiskele karsuıyaka yenikoy ihsaniye deirmendere halıdere kaytazdere geyikdere sanayi ereğli tepekoy . . . . .
quote:Orjinalden alıntı: igdas izmit golcuk karamursel korfez hereke gebze kandıra kumcaız kerpe yuvacık kullar dongel basiskele karsuıyaka yenikoy ihsaniye deirmendere halıdere kaytazdere geyikdere sanayi ereğli tepekoy . . . . . sanayi tanıdık geldi
quote:Orjinalden alıntı: treble quote:Orjinalden alıntı: igdas izmit golcuk karamursel korfez hereke gebze kandıra kumcaız kerpe yuvacık kullar dongel basiskele karsuıyaka yenikoy ihsaniye deirmendere halıdere kaytazdere geyikdere sanayi ereğli tepekoy . . . . . sanayi tanıdık geldi bizim okulun karsısı
quote:Orjinalden alıntı: hakiki_feyk igdaş kim olduğunu biliyorum, msn aç msn zaten acık yanılmayasın
quote:Orjinalden alıntı: hakiki_feyk yanılmıyorum esas olduğun ilçeyi de çıkarmışsın zaten kocaeli nin ilçeleri arasından pm attım msn adresimi sana eklesene