Şimdi Ara

Kod 80070246 Hatası (Çok Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir Windows 7 Home Premium güncelleştirmesini 0x80070246 hatası yüzünden bir türlü yapamamaktayım. Bu hususta bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir çok şeyi denedim örnek olarak (formatlama veya windowsun sitesindeki yönerileri takip ettim programlar indirdim hiç biri işe yaramadı).

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Kod 80070246 Hatası (Çok Acil Yardım)

• update hizmeti çalışıyor mu?
    bilgisayarıma sağ tıkla yönet\ sol altta hizmetler ve uygulamalar var.Oradan kontrol edin.Olmadı yendien başlat diyip bir deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

update hizmeti çalışıyor mu?
    bilgisayarıma sağ tıkla yönet\ sol altta hizmetler ve uygulamalar var.Oradan kontrol edin.Olmadı yendien başlat diyip bir deneyin.

Öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Ancak belirtmiş olduğun hususu çoğu kez denedim ve bir sonuç alamadım maalesef...
  • Antivirus olarak ne kullaniyorsunuz? firewall yazilimi icerisinde mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Antivirus olarak ne kullaniyorsunuz? firewall yazilimi icerisinde mevcut mu?

Eset Nod 32 Lisanslı 6.0 Son Sürümünü kullanmaktayım. Firewall yazılımının mevcut olup olmadığı konusunda bilgim yok maalesef... Şöyle ki; Nod32 programını yüklemeden öncede bu sorun devam ediyordu. Nasıl bir illettir anlayamadım gitti. Format bile attım düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerlove -- 27 Ocak 2013; 12:09:26 >
  • ESET nod32 internet security ise windows update in calismasini engelliyor olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

ESET nod32 internet security ise windows update in calismasini engelliyor olabilir...

Yo internet security değil. Sadece Nod32 Antivirüs paketini almıştım. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    6 yıl önce açıldı
    B200 HATASI YARDIM LÜTFEN!!!!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Format attığınız dvd değiştirilmiş bir dvd mi?
    Hani şu internette lite adıyla geçen gibilerden.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

Format attığınız dvd değiştirilmiş bir dvd mi?
    Hani şu internette lite adıyla geçen gibilerden.?

Kendi orijinal dvd'si Win 7 Lisanslı. İnan o kadar araştırdım ki bu hususu bir türlü bir sonuç bulamadım. Güncelleme yapamadığım için İTUNES bile kuramıyorum. Bilgisayar bir tuhaflaştı. Belki çözümü basittir ama insan bulamayınca bulamıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.