Şimdi Ara

KODA EX688F HOPARLÖR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KODA EX 688F HOPARLÖR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNTERNETTE ARAŞTIRDIM GENELDE FİYATINA GÖRE İYİ DİYORLAR SİZCE NASIL?
    ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM MODELLE DETAYLI BİLGİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE MEVCUT.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    koda 688f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgorgulu -- 9 Haziran 2006; 10:55:40 >

• Fiyatına göre iyi.O paraya gerçek bir Hi-Fi hoparlörde alabilirsin.Wharf 8.4 gibi.
  • çok pahalı tavsiyem uzak dur.
    osawa, bots vs vs vs vs daha kaliteli ama yine kalitesiz... kasasına hiç lafım yok mdf kasa ama sağlam, harika ama sesi vasat. belki zamanla olgunlaşsa özellikle woofer sürücüleri... iyi olabilir. lakin çok iyi amfiyle sürülse sesi birazcık düzelse gene vasat.
    240ytl ye o serisinin 5 li takımı alınıyordu...
    bu kasanın sürücüleri daha iyi olsa eminim sesi güzel olacaktı ama bu ex588, ex688 (aralarında kozmetik fark var, aynı kolonlar) kolonların işi gücü rezonans üretmek başka bir şey değil...
  • Ben onları 1.5 sene yogun olarak ve agır is yapması amaclı kullandım. Daha sonra 1 sene kadar sadece basslarını amplimin woofer guc cıkısına baglayarak woofer olarak kullandım. Su anda da ikisini de arabamda woofer olarak kullanıyorum. Tam anlamıyla Heavy-Duty hoparlorler diyebilirim. Kutuları cok cok saglam, bass sesleri verilen fiyata gore cok iyi. Ancak mid sesler cok boguk. Bass-Tiz baska birsey yok... Fiyat performans oranı oldukca iyi bir alet. Ama muzik dinlemek icin falan tavsiye etmiyorum. O fiyata ikinci el Hi-fi bakabilirsin.
  • adaş koda marka hoparlörün ses kalitesi üstüne olan hoparlör çok az ardaşın dedikleri çin malı veya polanya malı hoparlör ola biliir. senin alacan çin malı üstünde yazıyor zaten orjineli madein usa dır. bende sw 1000 modeli var hayatımda hiç öyle bir detayda ses veren hoparlör duymadım daha. yani koda çok kaliteli bir sistem .
  • Hayatınızda koda dan daha detaylı hoparlör duymadığınız gibi 9 senelik konuların hortlatılmayacağını da duymamışsınız herhalde?
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    Arkadas biraz saf galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk mesajını 9 sene önceki bir konuyu dirilterek yapması öyle olduğu izlenimi veriyor cidden
  • arkadaş biraz saf veya art niyetli...
    Koda nın TR distrubutoru Gayem Elek.di. orada daha sw1000 diye model hoparlör kolonu görmedim duymadım. 150 tl ye merakımdan aldığım SW-1000 Subwoofer' dan gayri.
    ne detayı ne koda sı bırakın allasen... hadi detayı geçtim kendi adıma söyleyeyim tonlamaları da hoş değil.
  • Üstadlara bir konuyu danismak istiyorum. Dali aw8 ile Koda sw-850 birebir ayni subwooferlar. Kim kimin icin uretti acaba. Ben koda sw-850 sahibiyim. En az 12-13 sene once asistan maasiyla alabilmistim. Benzerligi gecen sene internette bakinirken farkettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyanik T kullanıcısına yanıt
    Çok enteresan gerçekten koda ile dali subwooferlar cidden birbirlerinin aynısı.. Büyük ihtimalle Koda'nın kendi bünyesinde böyle bir subwoofer üretimi yok Dali'de de yok.. Çin de bu işi yapan bazı fabrikalar var gidiyorsun ve bunu bana Koda markasıyla bilmem kaç bin adet üret diyorsun o da hay hay deyip ürünü üretip üstüne senin logonu basıyor. Fason üretim yani. Hani ülkemizde yerli malı olarak %100 Türkiyede üretiyoruz dedikleri vestel marka ürünlere uzak doğu pazarında çan çin çon diye markalarla rastlıyoruz ya o hesap işte.
  • Alper bey,
    Paylaşım için teşekkürler. Ben elimdeki Koda sw-850'den AVR ile kullanımda memnundum. Stereo amfiye high frequency (yanlış tabir olabilir, amfideki hoparlör çıkışı gibi olan bağlantılar) girişleri ile speakers B çıkışlarını kullanarak bağladım. Amfi kısa süre sonra otomatik kendisini kapattı. Bir daha korkup denemedim. Bu arada setereo amfi Sony TA-F570ES. Sonuçta koda AVR ile yaşamaya devam ediyor.

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanik -- 3 Mart 2015; 13:22:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.