Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 kodak playfull su geçirmez . Satın Al 6 Temmuz 2020 22:04 1 1 kodak playfull su geçirmez . arkadaşlar elimde 2 tane makine var. 2side çalışıyor denedim baktım.en az 5 senedir yatıyor makineler.evde duracağına ihtiyacı olan alsın kullansın diye satışa çıkardım.hafıza kartlarıyla çantalarıyla birlikte vereceğim.güncel satışları olmadığından fiyat komik oldu.antalya merkezdeyim.0 536 277 48 55 erkut / whatsapptan ulasabilirsiniz Fiyat : 250 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün kodak playfull su geçirmez .
imate kullanıcısına yanıt hocam teki 250tl aklımdaki fiyat. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün kodak playfull su geçirmez .
adet 200 tl oldu kesmece bunlar :D ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün kodak playfull su geçirmez .
playfull waterproff 150den satıldı. hayrını görsün alan arkadas ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün kodak playfull su geçirmez .