Şimdi Ara

Kodi Eklenti Yükleme Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
10
Favori
69.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • opensubtitles.org sitesinden alt yazıyı hiç bulamadım.Asıl olarak alt yazıları bu siteden bulacağım.Çünkü bu site bu kadar büyük hizmete karşı abone olmadan çekilen altyazılar nedeniyle ticari bir fayda sağlamayınca abonelik sistemine 2016 başlarında geçmeyi kararlaştırmış.Bu nedenle altyazı indiremiyoruz.Ancak bazı yazılımcılar geçici olarak bir yama yayınlayıp siteden alt yazı indirilmesini sağlamışlar.Bu yama service.subtitles.opensubtitles_by_opensubtitles olarak bulunuyor.Zip dosyasından yükle diyerek etkinleştirildiğinde artık siteden altyazı bulabiliyoruz.
  • Kodi kılavuzu ve çalışma ve eklentileri her ay güncellediği için bulmak kolay değildir. Bu blog'u VPNSPorts'da buldum ve bu tür sorunlara yönelik sorun giderme kolayca çözülebilecek
  • Ben sorun yasamiyorum. Opensubtitles dan kullanici alip kodiye tanittiniz mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yes great piece of information for Kodi addon. Furthermore, i have find a very useful resource to install Netflix on Kodi. Check it out:https://www.geekguruji.com/kodi-netflix-addon-install-netflix-on-kodi/
  • Philips TV de sadece süper repoyu depodan yükleme yapabiliyorum. Diğer depoları kdil, UK, exodus, vb hepsinde depoya baglanamiyor hatası alıyorum. Aynı olayı telefonumdan yapıyorum sorun yok, TV de neden olmuyor. Günlerce çözüm aradım bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var android box tv var kodiyi yükledim kaynak ekleye geliyorum bişeyler ekliyorum tamama basıyorum dizin bilgisi alınamadıbu baglanmamış olanaga baglı olabilir yinede eklemek istermisin yazısı geliyor adresleride düxgün yazıyorum ama hata veriyor bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmu
  • lütfen yardım
  • Kaynak patlamıştır. eklenmemesinin sebebi bu

• yaw arkadaşım kaynak eklemesi için bir ayarı varmı bir ayarı etkinleşmedi bunu bulamadım
  • arkadaşlar bir kaynak listesi verirmisiniz ekleyeyim olacakmı geçerli
  • Özele gel

• özele baktım bişey yok yazmamışın
  • ayoldas67 arkadaşım email adresi kazim-g@hotmail.com buyur arkadaşım
  • merhaba, turkvod harici türkçe dublaj olan filmler için eklenti biliyor musunuz? teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba kodi 17.4 kullanıyorum ama hem canlı akış ıpserver tv izlerken hemde server üzerinden film izlerken pause fonksiyonu çıkmıyor. bunu çözümü hakkında bilgisi olan varmı
  • Faydalı konu,
    Hala çalışan best kodi repos listesini kontrol edin. https://www.reviewsed.com/genesis-reborn-kodi-alternatives/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markhascole1 -- 7 Şubat 2020; 20:19:34 >
  • Arkadaşlar merhaba. Philips android tv kullanıyorum. Kodiyi ve turkvod eklentisini kurdum fakat açtığım videolarda ne ses nede görüntü geliyor. Sadece siyah ekran görüyorum ve ses çıkmıyor. Bu sırada video saniye olarak ilerliyor ama dediğim gibi görüntü ve ses yok. Bi ayarı varmıdır? Yada sorun kodi veya turkvod eklentisinde mi?
  • Kaynak ekleden adresi yazip ekliyorum fakat zip dosyasindan yukle.dedigimde hicbirsey olmuyor. 4.5 tane kaynak ekledim ama hepsinde ayni sorun var. Android tv box kullaniyorum. Android 5 tane telefona kurdum ayni sekilde sorun cikmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: jawseren

Kaynak ekleden adresi yazip ekliyorum fakat zip dosyasindan yukle.dedigimde hicbirsey olmuyor. 4.5 tane kaynak ekledim ama hepsinde ayni sorun var. Android tv box kullaniyorum. Android 5 tane telefona kurdum ayni sekilde sorun cikmadi
    aynı sorun bendede var
  • Turkvod ekleti zip linki var mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.