Kodi ayarlarda çözünürlik var... Sistem-Görüntü.. Buradan bakabilirsin |
= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (93. sayfa)
-
-
Merhaba güncel repo lara nerden ulaşabilirim.
Turkvod
Seyirturk
Seren
Exodus
Vb.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kodi'de 1080p üstü gördünüz mü siz? ben yıllardır göremiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazdan cihaza değişiyor hocam. bende 4k arayüzü
-
mecool 4k cihazdan söz ediyorum.
cihaz belirtmemişsin hocam . ben daha çok google choromecast 4k kullanıyorum .onda 4k . mecool km2 plus da var onda 4k mı emin değilim. akşam bakarım
-
Fire TV ve nvidia shileds de kodi 4 k olarak görülüyor..
-
cihaz çözünürlüğü 4k, tv 4k, kablo 2.0b, kodi 1080p. durum budur.
Kodinin kurulu olduğu Cihaz nedir
-
mecool km9. s905x2 li. cihazla ilgisi nedir ? aletlerin kendisinin destek vermediği formatları bile oynatan , çevirme yapan bir kodi söz konusu değil mi?
Mibox S 4K Cihazımda bende de çözünürlük 1920*1080P ama 4K film açtığımda ayarlarda 3840*2160 gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 10 Ocak 2023; 18:4:31 >
-
-
sizin videonuz 4 k fakat kodi 1080 p ile sınırlandırıyor.. Kodi Shileds de 4 K resmini yolladım. Ben yeni bir google tv aldım tv 4 k fakat kodi 1080 p.. Kodi ile video oynattığım zaman 1080 p ile sınırlı ..Shileds te ise aynı video 4K
-
Oynatıyor ama 4 k değil 1080p
-
Benim cihazda 1920*1080 üzerine çıkmıyor nedense.Oysaki mibox 4K,TV um 4K HDMI kablom kaliteli 2.1a Paugge marka.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet google tvde de çıkmadı. Kodiden kaynaklanıyor
-
hocam o ayar sistem yani kodinin arayüzünün çözünürlüğünün ayarı. o 1080p bile olsa videoları 4k oynatır . yukarıdaki resimde gözüküyor zaten video 4k oynatılıyor. zaten 1080p ile 2160p de video oynatılırken gözle de ayırt edilebilir.
-
google tv den kastın choromecast google tv 4k mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 11 Ocak 2023; 8:28:43 > -
Evet
ama KODİ 4 K oynatmıyor aynı tvde fire tv takılı ve fire tvde kodi 4 k..
Fire tvde 4 K videolar gözle görünür şekilde çok çok daha iyi
-
4k oynatıyor hocam. firetv de görüntü kalitesi iyi olması firetvden kaynaklıdır. ikisi de 4k dır ama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X