Şimdi Ara

KODLAMA DÖNEMİ BİTİYOR MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

illa burayı kazanacağım deme ve diğer bölümlere bak. ayrıca sanayi bölgelerini dikkate almalısın.

önceden de belirttiğim gibi(burada belirtmedim) pandemi den itibaren üniversitelerin önemi kalmadı.(illa burası olacak deme anlamında) pandemi den itibaren her şey eskisi gibi değil.

bana kalırsa pandemi yeni bir çağ gibi bir şey 

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

O konunuza da baktim hakli oldugunuzu düşünüyorum pandemiyle birlikte yeni bir çaga geçildi resmen bir de benim bolum aslinda çogu muhendislige de tamamlanabiliyor aslinda o da var da işte kontenjanin kisitli olmasi kafami kurcaliyor peki 72 obpniz var ve ayt ile sıkıntıniz yok sıkıntidan kastım ogrenme açısindan sıkıntı yok ilk kez görmemissiniz ve tekrar etseniz anlayacak duzeydesiniz siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swiftswift S kullanıcısına yanıt

Sanayiye yakın bölgelere gitmeye bakardım ve bu konuda diretmezdim. (Ben direttim ve sonra tökezledim ve kimseye bu durumu tavsiye etmem. Devir değişti. )

Hala aklınız ODTÜ gibi yerlerde mi? Yüksek lisans yapardım ve daha sonra ODTU gibi yerlere girebilmek için üniversite de ortalama kasardım. (ÇAP yapabiliyorsan yap.)

Ek olarak TEKNOFEST gibi yarışmalara da katılmayı da ihmal etmezdim.

TEKNOFEST gibi yarışmalar her ne kadar siyasi içerikli olsa da referans için artık güzel bir yer.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 6 Mart 2024; 1:13:24 >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam görüşleriniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swiftswift S kullanıcısına yanıt

rica ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.