Şimdi Ara

Köfteci Yusuf' da Bug buldum, koşun. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
26.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek akıllı muhterem porsiyonun içinde sadece köfte yok salatası biberi vs.'de var. sen 2 yerine 1 tane söylersen bunlarda 1 adet gelecek. yani zarardasın einstein kardeş.
  • aferin sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

Pek akıllı muhterem porsiyonun içinde sadece köfte yok salatası biberi vs.'de var. sen 2 yerine 1 tane söylersen bunlarda 1 adet gelecek. yani zarardasın einstein kardeş.

500 gr ortaya almak yerine 2 tane 250 gr soylersen 2 ayri salata tabagi olacagi icin soylediginin tam tersi karda oluyosun. Yazdigimi anlamamissin tam dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hftblgc

quote:

Orijinalden alıntı: honnava

Bir kilo pamuk mu ağırdır, bir kilo demir mi?

1 kilo beyin agirdir kardesim. Koftelerin agirligi standart. Kac defa daha belirteyim.

Hayır dostum tuzak soruyu bilemedin cevap : aynıdır
  • hftblgc kullanıcısına yanıt
    Peki buradaki BUG ne demek ?
  • hmm

düşünek

bu adamlar 40gr bi köfte diyor

14köfte 560gr yapar

aslında yarım kiloya da 13 koymalj o zaman 520gr olur

demek ki köftelerin alayı tam standart 40gr değil

evet adet olarak da salata olarak da fazla yenir

bence mantıklı

ama eskiden porsiyon kiloya göre pahalıydı

ben hep bi kilo alırdım...
  • arkadaşlar dediklerimi yaparak para vermeden köfteci yusuf köftesi yemiş gibi olacaksınız.

Ağzınızı kocaman açıyorsunuz. Sonra ağzınıza hiçbir şey koymadan geviş getirmeye başlıyorsunuz. İşte bedava köfteci yusuf köftesi yediniz. tebrikler.

Köfteci yusufun köfteleri bom boştur arkadaşlar havayı yeyin daha iyi
  • TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    bir cok kucuk lokantada kilo ile avantajli tabiki, ama burada istisna durumlar var. Sadece tatli al yaninda 5 cay icebiliyorsun. Cayci belli araliklarla devamli dolasiyor mesela. Dev lokantalari var, bacalarini disaridan gordum fabrika dumani gibi duman cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hftblgc -- 28 Şubat 2018; 11:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hftblgc

bir cok kucuk lokantada kilo ile avantajli tabiki, ama burada istisna durumlar var. Sadece tatli al yaninda 5 cay icebiliyorsun. Cayci belli araliklarla devamli dolasiyor mesela. Dev lokantalari var, bacalarini disaridan gordum fabrika dumani gibi duman cikiyor.

ünlenmeden gidiyorduk biz

kilosu 4porsiyondan daha ucuzdu o zamanlar, 40 lira kilo 9porsiyon felandı

soya vs diyen var ama hamburger fiyatına it gibi yiyip çıkıyorum napiyim gitmeyip...
  • 1 tane köfte için üşenmemiş konu açmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Eagle 26

Peki buradaki BUG ne demek ?

oncelikle benzetme yaptim. Bug genel anlamiyla yazilimlardaki hatalara deniyor, bunun suistimal edilmesi daha farkli bir sey. Donanimhabercilerin yaptigi ve yapacagi tabi ki suistimal olacak, ama reklamin iyisi kotusu olmaz firmanin lehine bir konu olduguna eminim. Ne kadar reklam o kadar kofte.
  • adam ne güzel anlatmış köftelerin ağırlıgı aynı diye hala değişik değişik laf sokmaya calısan laf salatası yapmaya calısanlar var.Arkadaşlar harbi azıcık okuyun,kullanın o kafanızın içindeki şeyi yav.
  • Bornova17 kullanıcısına yanıt
    hay agzina saglik kardesim, anlatamadik mevzuyu.
  • Hocam daha iyisini söyleyim sana.

Tavuk incik + köfte karışık yarım porsiyon söyleyince daha mantıklı çıkıyordu hesap...
  • Köfteci Yusuf da öyle hesaplar yapılmıyor, ortaya söylerseniz bazen fazla adet verdikleri oluyor ama asla eksik vermezler, genelde bol kepçe ve uygun fiyattır. İstanbul'a da açılacaktı açıldı mı bilmiyorum inşallah fiyatlara İstanbul güncellemesi yapmazlar, yoksa tutmaz. Gemlik'teki favorimdir.
  • fiyatlarına baktınız mı hiç kimse söylememiş.

Yanlış hatırlamıyorsam porsiyon olarak alırsanız kilosu zaten kilo olarak alımdan pahalıya geliyor.

330 ml kutu denen kutu kolanın içinde 350 ml olsa ne olur 1 lt kolayla aynı fiyat olduktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

fiyatlarına baktınız mı hiç kimse söylememiş.

Yanlış hatırlamıyorsam porsiyon olarak alırsanız kilosu zaten kilo olarak alımdan pahalıya geliyor.

330 ml kutu denen kutu kolanın içinde 350 ml olsa ne olur 1 lt kolayla aynı fiyat olduktan sonra.

yok iste oyle degil, ikisi ayni fiyat.
  • hftblgc kullanıcısına yanıt
    doğrudur ben fiyat farklı diye biliyordum.
  • 500 gr kıymayı al köfte yap pişir sana muhtemelen 350 gram köfte kalır.
  • o değilde ben geçen yarım kilo tandır yaptırdım. paketi evde bi tarttım 220 gram geldi. noldu la benim tandıra
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.